Şimdi Ara

!!! Bir Ağa Sahip Olanlar Mutlaka İndirsin !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Remote administrator ve team viewer bunlara yakın yazılımlar paylaşım için sağol...

2. si sadece ana pc ye kurulsa yeterli demişin böle bişi söz konusu değil 2 pc yede kurmak gerekiyor sadece ip ile bulmuyor

bu msj mı yanıtlamicaksan konununda bi anlamı yok konu açıyorsun detaylı bilgi versen iyi olur

Orjinalden alıntı: musty578

arkadaşımm birincisi bu program full değil license kodu istiyor...

2. si sadece ana pc ye kurulsa yeterli demişin böle bişi söz konusu değil 2 pc yede kurmak gerekiyor sadece ip ile bulmuyor

bu msj mı yanıtlamicaksan konununda bi anlamı yok konu açıyorsun detaylı bilgi versen iyi olur

Birincisi ben zaten program full demedim.Eğer diğer açtığım konuları incelersen bir program eğer ücretsizse açıklamaya ücretsiz olduğunu yazdığımı eğer paralı bir programsa hiçbirşey yazmadan direk verdiğimi görürsün.

İkincisi programın sadece ana bilgisayarda kurulu olması gerektiğini ben değil programı yükleyip kullanan birisi söyledi.Bende ondan alıntı yaptım.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: musty578

arkadaşımm birincisi bu program full değil license kodu istiyor...

Birincisi ben zaten program full demedim.Eğer diğer açtığım konuları incelersen bir program eğer ücretsizse açıklamaya ücretsiz olduğunu yazdığımı eğer paralı bir programsa hiçbirşey yazmadan direk verdiğimi görürsün.

İkincisi programın sadece ana bilgisayarda kurulu olması gerektiğini ben değil programı yükleyip kullanan birisi söyledi.Bende ondan alıntı yaptım.

birincisi :tşkkler

ikincisi :saol

• Program 2 bölümden oluşuyor :

1- Agent ( baglanmak istediğiniz uzak pc )
    2- Console (Kendi makinanız )

Bunlara client ve server diyebiliriz. Program hakkında malesef yeterince bilgi verilmemiş. Hem local ağda hemde internet üzerinden uzaktaki sistemlere erişim sağlayabiliyorsunuz ama bunu için modemden 4495 nolu portu NAT ile yönlendirmeniz gerekiyor.

@Rietveld :

Yazılım Uzmanı olmak bu kadar ucuzmu ?

Orjinalden alıntı: Kumandan

Program 2 bölümden oluşuyor :

1- Agent ( baglanmak istediğiniz uzak pc )
    2- Console (Kendi makinanız )

Bunlara client ve server diyebiliriz. Program hakkında malesef yeterince bilgi verilmemiş. Hem local ağda hemde internet üzerinden uzaktaki sistemlere erişim sağlayabiliyorsunuz ama bunu için modemden 4495 nolu portu NAT ile yönlendirmeniz gerekiyor.

@Rietveld :

Yazılım Uzmanı olmak bu kadar ucuzmu ?

Sağol Allah razı olsun.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Ben yurtta kalıyorum. Aynı modeme bağlanıyoruz hepimiz. Bu uygulamayı kullanabilir miyim?

Az önce indirdim ve hemen kurdum..

Program Kurulumu zaten çok basit. .exe dosyasını açtığımızda altlı üstlü 2 seçenek var. Üstteki, SERVER alttaki de agent olarak gözükecektir.

Kullanım şu şekilde oluyor,

-Agentleri ağdaki PClere yüklüyoruz.
    -çıkan pencereden o bilgisayara girmek için şifre belirliyoruz.
    -yeşik tik işaretine tıklayıp 5sn bekliyoruz.Sonrasında Agent start on NT gibi bişi demesi lazım. Yani Agentin start edilmiş olması gerekiyor.
    Bu işlemleri kaçtane PC varsa herbirinde uyguluyoruz..

-Sonraki aşama Kontrol / Gözlem yapacak olan PC ye üstteki Net Monitor Console ü yüklüyoruz.
    -program açılışı için şifre belirliyoruz.
    -Burada farklı yöntemlerle PCleri ekleyebiliyoruz. Ben kolay olandan gittim gayet güzel çalıştı.. Programın sol üst köşesinde bulunan ADD Group of Lan Computers a tıkladığımızda " workgrouptaki bütün pcleri takır takır önümüze getiyor..
    -sonrasında seçilen PCnin (Agent's Password) şifresi ve tcp portu girilerek karşıdaki pc ye bağlanılıyor...

Bağlandıktan sonrası zaten çocuk oyuncağı... biraz araştırma karıştırma sonrası program çözülüyor..
    Gayet kullanışlı ve basit bir program..

Internet üzerinden bağlanmayı deneyemedim.. onuda araştırıp tecrübelerimi aktarırım sizlere..

sağlıcakla kalın...

• güzel bişiye benziyor

yöneteceğiniz yada izleyeceğiniz ağdaki bilgiyarlara da kurmanız gerekir

kurulum seçeneklerinde yönecici ve employee olarak var.. diğer pc lere employee şeklinde kurmanız ve kurarken pass vermeniz lazım...

programın adı oleansoft hidden camera

Kullanımı;
    İzlenilecek olan bilgisayara "Net Monitor for Employees Agent"
    Ana bilgisayara "Net Monitor Employees Pro Console"
    kurun izlenicek olan bilgisayardan başlat>çalıştır>cmd>ipconfig yazıp ipv4 adresini(192.168.x.x) ana bilgisayardaki net monitor employees pro console programındaki Add Computer bölümündeki "Remote Computer(host or IP) bölümüne yazıp nickname ve agent's passwordude girdikten sonra "Ok" layın ve bilgisayarı yönetin :)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.