Şimdi Ara

Biosun Kısıtlımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dell 3521 marka laptopum ve tasarım animasyon bölümünü okuyorum ama animasyon programlarını açarken kasma yaşıyorum çünkü ekran kartım onboard olarak gözüküyor aygıt yöneticisinden baktığımda ise on board ve amd marka ekran kartım gözüküyor ben sadece amd marka ekran kartımı kullanmak istiyorum ama olmuyor çok yeri araştırdım ancak olumlu sonuca ulasamadım bu yüzden sizden yardım istiyoruz ve denediğim yolları aşagıda belirteyim.

1.Ekran kartı driverlarını kaldırdım geri yükledim olmadı

2.Bütün ekran kartı driverlarını sildim yükledim olmadı

3.CCC den yüksek performans olarak ayarladım hala intelin onboardı gözüküyor

4.Biostan araştırdım ancak biosum kısıtlı gibi InsydeH20 adını ilk kez duyduğum bir anakartım var ve bios menüsünde diğer forumlardaki seçenekler yok system cconfıgurasyon yok advanced settings yok öyle şaçma bir bios menünü ki eminim ki bu çözüm biosta ancak ben diğer aynı marka anakartdaki menüye nasıl ulaşabilirim umarım bu olayı çözen olmustur.

Şimdiden Teşekkürler.

• hocam kolay gelsin, kartınız amd marka onboard olabilir ama yinede şunları yapın eğer amd kart varsa;

-masaüstüne sağ tıklayın amd engine control center(grafik özellikleri) tıklayın, sol taraftaki sekmelerde power(güç) olur ona tıklayın
    altına açılan yerde switchable graphics method(değiştirilebilir grafik yöntemi) ne tıklayın

karşınıza iki adet, başlarında tik koymalı yazı gelecektir, alt taraftaki cümlenin başındaki tiki işaretleyin
    sağ alttan onaylayın, ekran kararabilir bilgisayarı kapatmayın ekran kartı değiştiği için gecikebilir
  • @ Amd Radeon HD 7600 ekran kartım var dediklerini daha önceden yapmıştım hepsini yüksek performans olarak göstermistim ama olmadı maalesef.
  • catalyst control center'ın ve driverin başka sürümünü yükleyin.
    benim de başıma gelmişti, CCC nin başka bir sürümünü yükleyince düzelmişti.
    bi ihtimal düzelebilir ama kesin diyemem.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    en az 4 ayrı sürüm yükledim acaba sizin yüklediğiniz sürümü söylermisiniz?
  • Hatırlamıyorum.

Bu benim kendi bilgisayarım değildi, tamir için gelen bir pc idi ve pes2013 ü oynamada sıkıntı oluyor diye getirmişlerdi.
    ben de ana ekranda harici kartı seçmeme rağmen oyun entegre grafik kartı ile açılıyordu.

birkaç farklı versiyon denemiştim, en son bir tanesi tuttu. birkaç kez test ettim, oyuna girmede sıkıntı yoktu, oyun da takılmadan akıcı oynuyordu.
    ben de o şekilde "pc tamam" diyerek vermiştim.
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakartım uefi destekler mi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • help
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.