Şimdi Ara

biosta system fan rpm 0!cpu cok isiniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar. amd athlon 64 3000+ 1800 cpu kullaniyorum. biosta system fan devir sayisi "0" gosterior yani calismiyor gosterior.ama system fan calisiyor. galiba sogutmuyor. su an cpu fan devir sayisi 3500 civari ve sicaklik 37 derece. system fan neden calismiyor gosterior?cozumu nedir?anakartta fan denetleyicinin acik olmasi gerekir dedi arkadasim ama nasil acilir nasil acik oldugu anlasilir? Gigabyte K8 Triton K8T890 anakart kullaniyorum.simdiden tesekkurler..

• amd 3000 bu kadar olması normal bence system fanlarını görebilmen için anakart üzerinde başka fan takma portları var 3 girişli cpu fan gibi ama isimleri farklı yazar bunlara fan takmasan göremesin çünkü rotion özeliği var fan ayarını ve kaç hızla (rpm) çalıştığını bu şekilde görürsün artı kullanduğı ankart programı bunu desteklemesi gerekiyor kolay gelsin
  • CPU sıcaklığı 37 ise sorun yok, 65 dereceye kadar devam derim ben.3 kablolu fan olsa dahi bi problemi olabilir tabiki.Bios tan ,cpu fanının uyarı sistemini kapatırsan başında ağırmaz.Tabi durduğun da anlamak güç olur, dimi?
  • önemli olan cpu fan, ayrıca 37 derece çok iyi,sorun falan yok..
  • http://img279.imageshack.us/my.php?image=fan37wh.gif
    resimdede goruldugu gibi cpu fan rpm yaklasik 5000, bu normalmidir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetheAmaran -- 22 Aralık 2005 12:47:03 >
  • 5000rpm normaldir..
  • Normal mi? Manyak dönüyor desek şuna , CPU_FAN yazan kısma fanı tak diğerlerinde sorun olabilir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Power Fan 0 rpm ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafam karisti simdi normalmi degilmi :) birde yeni fan almayi dusunuyorum. hangisini tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.