Şimdi Ara

Biosta gördüğüm sata hdd bilgisayarımda gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumda incelenene her yere baktım ama hiç bir şekilde çözemediğim için yeni konu açtım.
    2-3 gün önce bilgisayarımdan torrent ile film indiriyordum direk harici diskime sabah geldiğimde bilgisayar kapanmış buldum ayrıca harici hdd'min ışıkları yanmıyordu.Harici diskim WD 2TB USP 3.0/2.0.Adaptörü ölçtüğümde akım gelmiyordu bende bir bilsayarcıya gittim ve sorunu onlara anlattım.Onlarda adaptörümü ölçtüler herhangi bir sorun olmadığını söylediler adaptör'ümde.Ve bende harici harddiskimin çalışıp çalışmadıgını kontrol etmelerini istedim onlarda başka bir adaptörle deneyip çalıştıramadılar sonra ise başka bir kutu bağlayıp deneiler yince çalışmadı bende sökülmüş olarak eve gittim ve direk sata kablosunu pc ye bağladım.Leptopumda sata girişi olmadıgından eski olan win 8 pentium 4 kasama bağlamak zorunda kaldım.Ve çalıştırdım.Harddiskin sesinde anarmol birşey yoktu normal bi dönme sesi vardı biosta direk olarak görülüyordu.Windows açıldıgında yeni donanım bulundu dedi ama bilgisayarım klasöründe yoktu.Bende forumlarda buldugum bilgileri denedim harf atamaya çalıştım ama disk olarak eklenmemişti.

Şöyle:

Yeni bölüm olurdur dediğimde ise bir sihirbaz yardımıyla sürücü oluşturdum.Bilgisayarımda göründü yanlız üzerinde tıkladıpımda benden biçimlendirme istiyor.İçinde çok önemli bilgilerim var bende biçimlendirme yapmak istemiyorum.Ayrıca başka bir programla açsam bile yedek alıcagım başka hdd'm yok bu sorunu nasıl çözebiliriz siz değerli arkadaşlara soruyorum yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fight -- 18 Ağustos 2014; 22:57:23 >

• kardesım power data ıle ıle gecmıs bolumlerı bıle bulabılıyosun ordan verılerın bı kısmı cekersın eger cok buyuksen bı arkınden exhdd al ıcıne kopyala sonra kendı hdd nı bıcımlendır gerı al zahmetlı ama ıse yarar
  • Verileri icare data recovery ile kurtara bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için artık ay sonunda alıcağım bir tane daha hdd.Bilgileri ona aktarıcağım.Bana başka bir program aracılığı ile içinden bilgileri alabileceğim bir program önerirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios hdd görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.