Şimdi Ara

Biosla İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-g33m-s2l.html

Bu anakartta dual bios olayı varmı bios uçtumu kendisi çözüyor..

• Üreticinin sitesinde sanal biostan bahsetmiyor.
  • 8 Mbit flash ROM
    bunu anlamadım??
  • Dual Bios Olayı P45 Anakart Sersinde var.Hemde Gereksiz Bence Hiç çökmedi bi kere denemek için bilerek çökerttim Kendine res atıyor kopyalıyor bi res daha atıyor Bios En Güncel Haline dönmüş xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

Dual Bios Olayı P45 Anakart Sersinde var.Hemde Gereksiz Bence Hiç çökmedi bi kere denemek için bilerek çökerttim Kendine res atıyor kopyalıyor bi res daha atıyor Bios En Güncel Haline dönmüş xD

Sadece o seride değil galiba benim eski kart 'tada var zannedersem...http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-965p-ds4_10.html
  • Yani benim kartta göçse kendisini tekrar onarıyormu??G33 S2L 3 tane update çıkarmış ama güç kaynağım yok yapmaya tırsıyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 2 Şubat 2009; 21:10:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Yani benim kartta göçse kendisini tekrar onarıyormu??G33 S2L 3 tane update çıkarmış ama güç kaynağım yok yapmaya tırsıyorumm

Dual bios özelliği olmadığı için tekrardan onarması mümkün görünmüyor... Ben bios update 'yi gigabyte'ın @bios programı ile yapıyorum. Windows ortamında güncelleme imkanım oluyor...
  • Yaptın yani sorunsuz oluyor..
    Birşey daha soracağım.. G33 S2L anakartı nasıl bilirsin??
  • Evet şu ana kadar 2 kez bios güncellemesi yaptım sorunsuz kullanıyorum. Dahi önceden bahsettiğim gibi anakart cd 'si içerisinde bulunan @bios programı ile yapıyorum güncellemeleri anakartıma uygun en son bios 'u buluyor program toplamda en fazla 2-3 dakikamı alıyor güncelleme.... Ama forumda üzerine basa basa söylendiği üzere bios güncelleme olayı her zaman için risk taşır.

Anakartımı 2. el olarak yine bu forumdan bir arkadaştan almıştım. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum inanıyorum sizdeki anakartta iyidir mutlaka kullanmadığım için anakartınız hakkında yorum yapmam doğru olmaz...
  • Ozaman dolar 1.32 iken 117 ytl ye almıştım...
  • Yeni update yi yapmalımıyım??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.