Bildirim
Bioshock: Rapture Şehri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Okudun mu kardeşim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: janqlee
Okudun mu kardeşim ?
Yok hocam yarın çıkıyor, hemen alacağım mağazalara geldiyse. Fiyatı da 25 lira sadece, ciltli bir kitap için çok uygun. -
Geçen hafta internetten kitap alırken görmüştüm ama çıkış tarihi 12'si olduğu için almadım. Bir dahaki siparişe artık. Fiyatı bence de fazla değil ben ciltli olduğunu fark etmemiştim. Yalnız keşke şu kapağın en üstündeki yazı olmasaymış bence kitaplara hiç yakışmıyor bu tip yazılar. Orijinal basımında yok mesela böyle bir yazı.quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slimsquote:
Orijinalden alıntı: janqlee
Okudun mu kardeşim ?
Yok hocam yarın çıkıyor, hemen alacağım mağazalara geldiyse. Fiyatı da 25 lira sadece, ciltli bir kitap için çok uygun.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: hunsolo
Geçen hafta internetten kitap alırken görmüştüm ama çıkış tarihi 12'si olduğu için almadım. Bir dahaki siparişe artık. Fiyatı bence de fazla değil ben ciltli olduğunu fark etmemiştim. Yalnız keşke şu kapağın en üstündeki yazı olmasaymış bence kitaplara hiç yakışmıyor bu tip yazılar. Orijinal basımında yok mesela böyle bir yazı.
Katılıyorum o benim de çok gözüme battı. -
Aldım kitabı, şömizi cildi falan çok kaliteli.quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slimsquote:
Orijinalden alıntı: hunsolo
Geçen hafta internetten kitap alırken görmüştüm ama çıkış tarihi 12'si olduğu için almadım. Bir dahaki siparişe artık. Fiyatı bence de fazla değil ben ciltli olduğunu fark etmemiştim. Yalnız keşke şu kapağın en üstündeki yazı olmasaymış bence kitaplara hiç yakışmıyor bu tip yazılar. Orijinal basımında yok mesela böyle bir yazı.
Katılıyorum o benim de çok gözüme battı.
Alıntıları Göster
Okuyunca yorum eklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 12 Şubat 2016; 18:18:32 >
-
ilk oyunları oynamadım ama infinite tam bir şaheserdi. oynadığım en etkileyici oyundu. daha iyisini, aynı şirket bile yapamaz bencequote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Aldım kitabı, şömizi cildi falan çok kaliteli.
Okuyunca yorum eklerim.
Alıntıları Göster -
Oyununu hiç oynamadım ama kitabı merak ettim okuyunca haber verirsin. -
Siparişi verdimquote:
Orijinalden alıntı: 21Temmuz
Oyununu hiç oynamadım ama kitabı merak ettim okuyunca haber verirsin. -
Bu konuyu arıyordum. Okuyan var mı? Ben de düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ironim
Siparişi verdim
Alıntıları Göster
Oyunları da oynamanızı tavsiye ederim. Would You Kindly? -
bioshock 1 ve infinity'yi bitirdim , kitabını alsammı acaba :Dquote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
Bu konuyu arıyordum. Okuyan var mı? Ben de düşünüyorum
Oyunları da oynamanızı tavsiye ederim. Would You Kindly?
Alıntıları Göster
arkadaş kitapevinde 18,5
http://www.arkadas.com.tr/kitap/bioshock-rapture-sehri/9786053755265
-
Önce oyun mu çıkmış kitap mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Önce oyun mu çıkmış kitap mı acaba
Oyunun senaryosu bu, AC kitapları gibi. Daha doğrusu oyunun evreninin hikayeleri. -
İlgi çekici, o evrende geçen kapsamlı güzel bir hikaye ise çok güzel olabilir.
Ama kitap pek popüler değil sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 20 Şubat 2016; 23:05:40 >
ilknokta' dan bakıyorum şimdi kitaba da kitabın ciltli veya ciltsiz seçeneği yok tek kitap, alan arkadaş nereden aldıysa orada ciltli veya ciltsiz versiyonu var mıydı? yoksa söylenen fiyatın çok altında benim baktığım fiyat 15,00 TL yani hani almışken ciltlisini alalım.quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
İlgi çekici, o evrende geçen kapsamlı güzel bir hikaye ise çok güzel olabilir.
Ama kitap pek popüler değil sanırım -
Okuyan varsa yorum yazsın.quote:
Orijinalden alıntı: azuredragon
ilknokta' dan bakıyorum şimdi kitaba da kitabın ciltli veya ciltsiz seçeneği yok tek kitap, alan arkadaş nereden aldıysa orada ciltli veya ciltsiz versiyonu var mıydı? yoksa söylenen fiyatın çok altında benim baktığım fiyat 15,00 TL yani hani almışken ciltlisini alalım.
Alıntıları Göster -
quote:
ilknokta' dan bakıyorum şimdi kitaba da kitabın ciltli veya ciltsiz seçeneği yok tek kitap, alan arkadaş nereden aldıysa orada ciltli veya ciltsiz versiyonu var mıydı? yoksa söylenen fiyatın çok altında benim baktığım fiyat 15,00 TL yani hani almışken ciltlisini alalım.
25 liradan 15 liraya iniyor işte evet cilttli o, ciltsizi yok. -
quote:
quote:
25 liradan 15 liraya iniyor işte evet cilttli o, ciltsizi yok.
Verdim siparişi bakalım, süpriz olmaz inş 😂
Kitapta 60 sayfam kaldı, şimdiden yorum yapayım.quote:
Orijinalden alıntı: azuredragonquote:
quote:
25 liradan 15 liraya iniyor işte evet cilttli o, ciltsizi yok.
Verdim siparişi bakalım, süpriz olmaz inş 😂
Alıntıları Göster
Öncelikle İthaki özensiz bir iş çıkarmış, kitapta 2 tane 17. bölüm var mesela. Çeviri desen iyi bulmadım, bir yerde Fort Frolic demiş, bir yerde Frolic Hisarı demiş vs. Aynı cümlede belli kelimeleri tekrarlamışlar falan gayet özensiz bir iş yani.
Kitap edebi yönden kocaman bir sıfır. Basit ve saçma diyalogların olduğu yerler var, betimlemeler bir acayip. John Shirley'nin gayet kötü bir yazar olduğunu gösteriyor. Böyle bir hikaye daha usta bir kişiye emanet edilebilirdi. İnşallah yazılırsa Columbia'nın hikayesi John Shirley tarafından yazılmaz.
Epey kötü yorum yaptım ama tavsiyem okumanız yönünde. Rapture'ın çok iyi bir hikayesi var, bu hikaye için okumalısınız. Dili basit ama olsun, hızlı okunuyor bu sebepten.
-
Bu arada oyunu oynamayanlar da okuyabilir, zaten oyun senaryosunun öncesi anlatılıyor, oyunun başlayacağına yakın bir yerde bitiyor kitap.quote:
Kitapta 60 sayfam kaldı, şimdiden yorum yapayım.
Öncelikle İthaki özensiz bir iş çıkarmış, kitapta 2 tane 17. bölüm var mesela. Çeviri desen iyi bulmadım, bir yerde Fort Frolic demiş, bir yerde Frolic Hisarı demiş vs. Aynı cümlede belli kelimeleri tekrarlamışlar falan gayet özensiz bir iş yani.
Kitap edebi yönden kocaman bir sıfır. Basit ve saçma diyalogların olduğu yerler var, betimlemeler bir acayip. John Shirley'nin gayet kötü bir yazar olduğunu gösteriyor. Böyle bir hikaye daha usta bir kişiye emanet edilebilirdi. İnşallah yazılırsa Columbia'nın hikayesi John Shirley tarafından yazılmaz.
Epey kötü yorum yaptım ama tavsiyem okumanız yönünde. Rapture'ın çok iyi bir hikayesi var, bu hikaye için okumalısınız. Dili basit ama olsun, hızlı okunuyor bu sebepten.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- öfke kontrolü kitap tavsiyesi
- computer science an overview türkçe pdf
- asimov okuma sırası
- wattpad kitapları pdf nasıl indirilir
- abdülhamid han"ı anlatan en iyi kitap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X