Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

forumda episode 1 ve episode 2 için Türkçe alt yazı çalışması var mı ?

Ben da merak ediyorum. Keşke yapılsa da tam bir şekilde türkçe oynayabilsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Başka bir site ilk bölümü çevirdi.

http://turkce-oyun.com/forum/Konu-Bioshock-Infinite-Burial-At-Sea-Season-1-%E2%80%93-Turkce-Yama-Calismasi-CIKTI.html

evet indirdim

ikincisini bekleyeceğiz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Başka bir site ilk bölümü çevirdi.

http://turkce-oyun.com/forum/Konu-Bioshock-Infinite-Burial-At-Sea-Season-1-%E2%80%93-Turkce-Yama-Calismasi-CIKTI.html

sağol valla çok makbule geçti

• bioshock infinite burial at sea episode 2 türkçe altyazı yapıldı mı ?
  • yapılmadı ve asıl bomba episode 2 de beklıyoruz
  • Elinize, emeğinize sağlık...
  • çok sağolun beyler ben bunu bi ara bayadır arıyordum aramayı bırakmıştım şimdi gördüm allahtan oyunu daha bitirmedi ara vermiştim teşekkürler
  • beyler oyunu ve türkçe yamayı yükledim ama türkçe yama çalışmıyor bi yardım etseniz
  • hocam kuruyorum yine çalışmıyor 2 sene geçmiş ama olsun windows 8 kullanıyorum bu arada
  • Türkçe yama Dlc paketlerini içermiyor mu?
  • Yamayı yükledim ama oyun Türkçe olmadı. Oyunum orijinal.

Edit: Arkadaşlar yamayı doğru kullanabilmek için oyunun kurulu olduğu yerdeki XGame isimli dosya içindeki Localization --> INT dosyası içine kurmak gerekiyor. Ya da dosyaları kendiniz çıkarıp buraya atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 19 Mart 2015; 18:45:12 >
  • Bu yama mac'lerde çalışıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acaba bu çeviriyi mac için olan versiyonuna da yükleyebilir miyim? Steamden satın aldım ama mac'e yükleyeceğim için çeviri olmuyor.
  • Teşekkür böyle bir yama için, elinize sağlık. Çok faydalı bi çalışma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar altyazı gözükmüyorsa ses menüsünden altyazı göster seçeneğini seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar malum konu bayağa bir uzun ve kpmuya ilk defa şimdi bakıyorum ... Birinci sayfadaki dökümanlar güncel midir ? Daha güncel bir versioyon var mıdır ?
    Tşk.
  • Ellerinize sağlık. turkce-oyun dan indirecektim fakat Forum Donanım dedin mi akar sular durur. Hepinizden Allah Razı Olsun. Tekrardan ellerinize sağlık.
  • selam arkadaşlar öncelikle emeğinize sağlık.

Bi sorun var anlamadim. Oyuna steam üzerinden sahibim yamayi kurdum altyaziyida actim audio kismindan lakin oyun hala ingilizce bir şey mi atladim acaba bilgindirirseniz sevinirim.

Teşekkürler...
  • Buriel At Sea Episode 1 ve 2 DLC'leri dahil mi?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.