Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

yayınladığınız yamanın haricinde daha günceli yayınlanacakmı? yayınlanacaksa nezaman yayınlanır? ben bikere bitireceğim oyunu ve en iyi yamada bitirmek istiyorum. varmı bir tarih?

3-4 gün içerisinde yayınlanacak.
  • Çok güzel bir haber emeğinize sağlık
  • emeği geçen herkezin eline sağlık.
  • O tüm emeği geçenler adamın dibisiniz gerçekten ellerinize sağlık gerçekten helal olsun.
  • Yama oyunun steam versiyonu ile uyumlu mu?
  • oyunu türkçe yama ile bitirdim,tek kelimeyle mükemmeldi hikayesi.çeviri için çok teşekkürler bu arada emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Yama oyunun steam versiyonu ile uyumlu mu?

Evet bilhassa steam için ayarlandı zaten
  • Elinize emeğinize sağlık çok başarılı buldum yamayı...Sayenizde anlayarak oynadık... inş. Böyle çalışmaların devamı gelir,dh'den çıkmasıda böyle bi şeyin ayrıca insanı mutlu ediyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende deneyeyim bunu, Türkçe oynamak ayrı bir keyifli olur.
  • Beyninize sağlık.İyiki varsınız
  • Oyunu yeni bitirdim, ne sondu öyle ağzım açık kaldı. İlk iki oyunu bitirmekte şart oldu
    Çeviri gerçekten başarılıydı, çeviriyi yapan herkese teşekkürler. Umarım çıkacak olan DLC'nin de çevirisini yaparsınız.
  • Yamanın 2.0 versiyonuna aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

V2.0

http://ulu.li/uk4oye

KURULUM

Oyunu steam üzerinden otomatik yüklemiş arkadaşların herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak yükle demesi yeterli olacaktır. Lakin oyunun kendi kurulum yerinin dışında başka bir klasöre yüklemiş arkadaşlar hedef klasör olarak Bioshock Infinite oyununun yüklenmiş olduğu klasörü içinde ki \XGame\Localization klasörünü göstermeleri gerekmektedir.

Hepinize iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 10 Temmuz 2013; 17:41:14 >
  • %100 mü hocam şimdi bu ?
  • emeğinize elinize kolunuza sağlık.süper bir çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Temmuz 2013; 20:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

%100 mü hocam şimdi bu ?

Gözden kaçan olmadıysa %100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yamanın 2.0 versiyonuna aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

V2.0

http://ulu.li/uk4oye

KURULUM

Oyunu steam üzerinden otomatik yüklemiş arkadaşların herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak yükle demesi yeterli olacaktır. Lakin oyunun kendi kurulum yerinin dışında başka bir klasöre yüklemiş arkadaşlar hedef klasör olarak Bioshock Infinite oyununun yüklenmiş olduğu klasörü içinde ki \XGame\Localization klasörünü göstermeleri gerekmektedir.

Hepinize iyi oyunlar.

bende bunu bekliyordum elinize sağlık

• Sizin ve ekip arkadaşlarınızın eline sağlık. Deneme fırsatım olmadı ama biraz sonra deneyeceğim.

Umarım yamalarınızın devamı gelir :)
  • Elinize sağlık
    emeği geçen herkese çok teşekkürler
  • Elinize , emeğinize sağlık henüz denemedim ama çok başarılı bir yama olduğuna şüphem yok . :)
  • emeğinize sağlık hepinize teşekkürler başarılarınızın devamını dileriz..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.