Şimdi Ara

BIOSHOCK 2 SORUN LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu yeni yükledim çift tıklıyorum sonra hiçbişey olmuyo ctrl+alt+del yaptım baktım işlem gözüküyo sonra kayboluyo nası çözebilirim?

bioshocklaunchera tıkladım gerçi 2si aynı , bunda biraz bekledim sonra açıldı. biraz bekliyecen yani..
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Oyunu sabah kurdum , bioshock.exe ye tıkladım acılmadı senin dediğin gibi işlemlerde görünüyor ama kıpırdamadı . İptal ettim.

bioshocklaunchera tıkladım gerçi 2si aynı , bunda biraz bekledim sonra açıldı. biraz bekliyecen yani..

Bende durmuyo kendiliğinden yok oluyo ki launcher dan direk açmayı denedim açılmayınca başka oyuna girdim saatlerce durdum açılsa açılırdı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.