Şimdi Ara

Biosa görünen Harddiskten Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende samsung 320gb hdd var ancak bios hdyi görüyor fakat xp acılmıyor
    herşeyi çalışan baska bılgısayarda denedım onda da gordu ancak acmadı(işletim sistemi yükleme hatası)

anakart yeni: asus m5a97 evo
    ram yeni: corsair 4gb vengance
    işlemci eski: anthlon x2 240
    ekran kartı eski: hd 2600
    psu:250w artes
    hdd:samsung 320gb

sorunum hdd bıosta gorunuyor ancak xp hıc bısekılde acılmıyor içinde ofis faturalı fln var acil dosyaları yedeklemem lazım bios yardımıyla bir sürü program var yardımlarınızı bekliyorum

özet: hdd biosta gözüküyor bios sayesınde sılınmemıs verılerı kurtarmayı amaclamak.

NOT: bilgisayarcıya goturdum 50 tl istedi bişey deil ama kendım yapmak istiyorum hemde ogrenmıs oluruz bıseyler :D

• Bir çok yöntem var da acemilik edip daha fazla zarar verirsen bu kez daha fazla uğraştırır.

Sanal XP CD leri ile ( Hirens Boot gibi ) boot edip diske göz atabilir USB ye dosyalarını yedekleyebilirsin. Başka bir çalışan makine altına diski slave olarak takıp deneyebilirsin. Windows 7 kurup diski biçimlendirmeden temiz bir kurulum ile eski dosyalarınızı Windows.Old a atacaktır oaradan bakabilir siniz. ...

Daha sanırım bir kaç yöntem daha sayabilirim ancak datalarınız çok önemli ise siz o parayı verin, yoksa sizin yaptığınız meydan savaşında ata binmeyi öğrenmek gibi bir şey olur datalarınıza yazık olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Bir çok yöntem var da acemilik edip daha fazla zarar verirsen bu kez daha fazla uğraştırır.

Sanal XP CD leri ile ( Hirens Boot gibi ) boot edip diske göz atabilir USB ye dosyalarını yedekleyebilirsin. Başka bir çalışan makine altına diski slave olarak takıp deneyebilirsin. Windows 7 kurup diski biçimlendirmeden temiz bir kurulum ile eski dosyalarınızı Windows.Old a atacaktır oaradan bakabilir siniz. ...

Daha sanırım bir kaç yöntem daha sayabilirim ancak datalarınız çok önemli ise siz o parayı verin, yoksa sizin yaptığınız meydan savaşında ata binmeyi öğrenmek gibi bir şey olur datalarınıza yazık olabilir...

sanal xp cdsi vardı minixp diye ama onla actım hdd gzukmuyordu ancak normalde xp yazısı gelıyo ilk geçişte reset atıyor değişik bi durum

hdd win7 cd lerını hıc bı sekılde gormuyor atlıyor xp format denedım ustune atıcaktım ancak tm dısklerın oldugu bolume gelcem mavi ekrran verdi

saten yenı hdd alcm ancak faturalar fln var onun ıcın adam dedı 2 saate yaparım bızım yapabılcegımız bıeyse para vermıyelım ben yıne mınıxp le denerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzcndyr -- 22 Haziran 2012; 0:23:36 >

• slave olarak hdd yı takınca sorun cözülür mü nasıl bır ıslem uygulanacak taktktan sonra ılk defa sızden duydum bunu
  • Arkadas slave derken calisan bir makinede 2. disk olarak bu diski takip eski suruculerine erisim deneyebilirsin demis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Arkadas slave derken calisan bir makinede 2. disk olarak bu diski takip eski suruculerine erisim deneyebilirsin demis...

denıyım bende kendı pcmde denemıyorm arkadsın pcye takıp halledıyorum ıslerımı olursa ıyı olur sırf bılgıler ıcın ya basıma bela oldu :D

saten bır daha psu ,işlemci,kasa,hdd alcam daha kasanın içini fln açmam :D yarın deneyım buraya yazarım sonucu takıpte kalırsanız sevınırım
  • up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.