Şimdi Ara

bios update den sonra monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorunum ilk açılışta monitörüme görüntü gelmemesi ile ilgili, sorun kısaca size özetlemek istiyorum ; Anakartım Asus P5B, sorunum bios 0806 yı yüklememle başladı. pc nin power tuşuna basıyorum ekrana görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor 2 veya 3 kez kasa üzerinden restat yaptıktan sonra pc açılıyor ve gün içinde sorunsuz kullanıyordum ama ertesi gün pc açmaya çalıştığım zaman aynı problemle karşılaşıyordum. ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. daha önce sorunsuz kullandığım 0701 biosa Asus EZ Flash 2 yardımıyla döndüm. sorunlarım tamamen kayboldu birkaç aydır sorunsuz kullanıyordum. fakat asus un yeni bios çıkardığını ve bununda sorunsuz kullanıldığını görünce tekrar denemeye karar verdim ve 09.02.2007 cuma günü akşam 1102 yi yükledim 10.02.2007 cumartesi günü sabah pc yi açtığımda ne yazık ki eski kabusumun geri döndüğünü gördüm sistem yine power tuşuna basınca monitöre görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyordu kasa üzerinden 2 veya 3 defa restat yaptıktan sonra monitöre görüntü geliyor ve gün içerisinde sorunsuz olarak kullanıyorum . tekrar 0701 e Asus EZ Flash 2 ile dönmeyi denedim fakat yükleyemedim. ben yeni sürüm biosları kullanmak istiyorum ama bir türlü başarılı olamadım bana yardım ederseniz çok sevinirim ben bios update den sonra hep bu sorunla uğraşıyorum . yardımlarınız
    bekliyorum
    Anakart: Asus P5B
    İşlemci: intel core 2 duo 1,83 mhz (e6300)
    Ram: 2x512 mb twinmos ddr2 667mhz
    HDD : 250gb seagate sata 2
    ekran kartı: SAPPHIRE - X800 gto2
    kasa: Aopen ES50E-E02
    power :Antec Neo 480W

skystar2 pcı 2.6c kart var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukaya -- 13 Şubat 2007; 10:43:22 >

• anakart üzerindeki bios piline şase yaptır istersen tornavida vs ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 13 Şubat 2007; 14:07:44 >
  • öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. bios piline nasıl şase yaptırılır bilmiyorum bana ayrıntılı tarif ederseniz çok memeun olurum . bu arada bios pilini söktüm anakarta jumper reset te attım değişen bişeyde olmadı saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

anakart üzerindeki bios piline şase yaptır istersen tornavida vs ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hukaya

öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. bios piline nasıl şase yaptırılır bilmiyorum bana ayrıntılı tarif ederseniz çok memeun olurum . bu arada bios pilini söktüm anakarta jumper reset te attım değişen bişeyde olmadı saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

anakart üzerindeki bios piline şase yaptır istersen tornavida vs ile.

Kardeş anakartın üzerinde bulunan bios pilini çıkart.Sonra pil yerinde - ve + kutuplar için olan yerleri birbirine iletke bir metal ile değdir bi süre sonra tak ve çalıştır.Bu esnada dikkatli ol başka bir yere değdirme ve tabiki anakartın enerjisi kesik olsun; ama olmadı ben bu işi yapamam dersen sadece pili çıkar ve 10dk kadar bekle.

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim söylediğinizi yaptım ama aynı problem devam ediyor
  • aynı sorun şimdi bende var, nasıl hallettinmi bari?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.