Selam; ASUS ana kart kullanıyorum.PC açılışında şu ileti çıkıyor. ''(Kırmızı br üçgenin altında bir link)www.ami.com yanında American Megatrens. Altında Unknown CPV detected BIOS update is required to unleash its full power.Press F1 to Resume'' yazıyor F1 e basmadan PC açılmıyor.Format attım değişen bir şey olmadı.üstteki siteye girdimwww.ami.com yine sonuç aynı .Yardımlarınızı bekliyorum . Sevgi ve Saygılar.
biosunu update et asusun sitesinden son bios driverını indir ve update et forumda nasıl update edilir diye konular var
BİOS unuzu hiç default hale getirdiniz mi?
F1 e bastığınız ekranda Delete tuşuna basıp biosa girin.Orandan ''Load Bios Default'' adlı bir seçenek bulunması gerekir onu seçerek biosu ilk haline getiriniz daha sonra orada F10 tuşuna basın,Entera basın..
süpersiniz bende de aynı sorun vardı tşkler [ Makedon ] kardeş vermiş olduğun bilgiler sayesinde düzeldi pc çok saol.
quote:
Orijinalden alıntı: tesadf
süpersiniz bende de aynı sorun vardı tşkler [ Makedon ] kardeş vermiş olduğun bilgiler sayesinde düzeldi pc çok saol.
Rica ederim ,bu arada topiğe gereksiz girişleri önlemek için ''oy ver'' butonunu kullanarak kendi konunuza oy verirseniz ve başlığa çözüldü diye eklerseniz daha iyi olur...