Şimdi Ara

Bios resetleme ( kısa devre) yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle suan içinde bulunduğum durumu acikliyayim.
    1-2 gün önce 2.el Garantili faturalı gigabyte'nin ga-f2a88x-d3h model anakartindan aldım. Anakart monte ettim sistemi çalıştırdım ve monitöre görüntü gelmiyor. Diğer bütün parçalarım çalışır durumda sıkıntısiz. Ne kadar uğraştiysam monitörden görüntü almayi basaramadim. Sonra bir arkadaşımdan ogrendigime göre anakartim APU destekliymis ve suan PCI slotlarin aktif olmayabilir anakarttan biosa manuel olarak kısa devre yani defaults ayarları geri dönmemi söyledi. Dediği gibi anakartin pilini çıkartıp 5 dk kadar bekledim ve tekrar pili takip çalıştırdim yine aynı sonuç acaba ben yapamamis olabilirmiyim. Yardımlarınızı rica ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercuria1 -- 2 Şubat 2016; 16:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GIGABYTE FM2+ series motherboards based on AMD A88X chipset and feature the new FM2+ APU socket, and are designed to get the most from forthcoming Kaveri AMD APUs, while preserving compatibility for current AMD FM2 APUs. FM2+ AMD APUs offer native support for 8 GT/s PCI Express gen 3.0 as well as DX11.1 support integrating the high performance ‘Steamroller’ core. AMD socket FM2+ APUs also offer native support for 4K resolution displays on HDMI port.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.