Şimdi Ara

BİOS PİLİNİ ÇIKARTIP TAKMADAN PC AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu problem hakkında bir kaç konu var lakin tam olarak çözüme kavuşturulmamış çözüm önerisi olanlardan yardımlarını bekliyorum..

Problem: Bios pili çıkartılıp takıldığı zaman pc acılıyor ancak boyle acılıyor

Çözüm denemeleri: Pile güven olmasına rağmen pil değiştirilip denendi, topraklama hat olup olmadığı kontrol edildi

• bios sürümünü değiştirin ne varsa hangi tarihte çıktığı önemli değil test edin yazın bakalım...

Afudos kullanılabilir bios downgrade için...nette kullanımı mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 5 Mayıs 2016; 19:55:12 >
  • Statik elektrik kaliyodur kasada kasayi fisden cokun dugmesine basili tutup 5 sn fln bekle sonra dene bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfudogan

Bu problem hakkında bir kaç konu var lakin tam olarak çözüme kavuşturulmamış çözüm önerisi olanlardan yardımlarını bekliyorum..

Problem: Bios pili çıkartılıp takıldığı zaman pc acılıyor ancak boyle acılıyor

Çözüm denemeleri: Pile güven olmasına rağmen pil değiştirilip denendi, topraklama hat olup olmadığı kontrol edildi

Anakart çok eskimi?
  • Bios güncelleme işi beni aşıyor ama eğer bu şekilde çözüme ulaşan varsa birşekilde bende yaptırmayı denerim

anakart modeli: gigabyte ga-f2a58m-ds2
  • lutfudogan L kullanıcısına yanıt
    Bios'u kısa devre yaptırıp resetledikten sonra update ediniz. Tepki vermez ise yeni bios pili ile deneyiniz.

Saygılarımızla
  • lutfudogan L kullanıcısına yanıt
    BIOS pilini çıkartıp taktığınızda PCI-E slotu zarar görmüş olabilir. Farklı bir slotta deneme imkanınız var mı ?
    Veya bios pilini değiştir. Bu sorunu çözecektir başıma gelmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bios sürümünü değiştirin ne varsa hangi tarihte çıktığı önemli değil test edin yazın bakalım...

Afudos kullanılabilir bios downgrade için...nette kullanımı mevcut...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.