Şimdi Ara

BIOS Pili Hakkında Basit Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BIOS pilim bitti onun yerine Duracell 1,5 voltluk pil taktım ve sorun yok.Sizce sorun çıkar mı?
    Lütfen yorum yazın.

şunlardan:

• Bunu yazarken ciddimisiniz diye çok şüpheye düştüm,Nereye taktığınızın bir ss görebilirsem sevinirim.Diyelim ben yanlış biliyorum siz haklı ve o pil takılabiliyor bilgisayarınız risk altında kalır neden.1.Diğer pile kıyasla daha çabuk tükenir.2.Akma riski var donanımınız zarar görür.

Bios pili

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Duracell akmıyor diye biliyorum(Kaynak)
    Ayrıca Pc zaten hurda 10-11 yaşlarında...
    Son olarak Pil zaten kullanılmıyordu yani bitmesinde sakınca yok.
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 8 Eylül 2014; 0:51:18 >
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    ss istemişsiniz sonradan farkettim zaten sizde var hemen hemen aynı sadece bende pil farklı.(Şaka değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 8 Eylül 2014; 0:53:42 >
  • Bilgilendirme için Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Bilgilendirme için Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.Eski pilleri kullanmak lazım.
  • bıos pıllerı cr 2032 kodlu 3volt pıllerdır sızın taktıgınız 1.5volt pıl teknık olarak hıcbır ıse yaramaz ( kı nasıl taktıgınızı bende merak ettım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 8 Eylül 2014; 3:28:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Başta bende işe yaramyacağını düşündüm ama sistem tarihi ve bazı ayarlar rastartan sonra bıraktığım gibi kalmıştı.Yani işe yaramıştı.
    Sabitleme işine gelirsek bant kullandığımı belirtmek isterim.Ancak bant Pc sarsılınca düşüyor.Bir süre işimi gördü, zaten bugün Tamirci ile işim vardı bir pil alırm artık.Neyse ilgin için teşekkürler.
  • 1 lira icin degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bantla nası sabitliyosun bi fotoğraf çekip koyabilirmisin gerçekten cok merak ettim.
    Hadi bi kutup'u tutturdun diğer kutupa kabloyla köprümü çekiyosun? bios pili olarak AA kalem pil kullandım diyeni ilk kez görüyorum
  • türk heryerde türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

bantla nası sabitliyosun bi fotoğraf çekip koyabilirmisin gerçekten cok merak ettim.
    Hadi bi kutup'u tutturdun diğer kutupa kabloyla köprümü çekiyosun? bios pili olarak AA kalem pil kullandım diyeni ilk kez görüyorum

aynen öyle.Bu arada bir tane pil aldım ve taktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.