Şimdi Ara

Bios Olmadan Format Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dönmek istediğim sistem: win7

benim laptopum ekranı bozuldu . bende söktüm, lcd de kullanıyorum şuan . yalnız format atmak istiyorum fakat bios vga kartta çalıştığı için göremiyorum .nasıl format atabilirim ?

1) hp pavalion dv6 laptopu olan biri bios sırasını bana söylese format ekranına gelince görüntü alabilir miyim ?

2) normal pc açıkken cd yi takıp formatı başlatsam daha sonra win 8 i silebilirmiyim ?

3)yada win7 yi d ye kursam . pc win 7 de açtıktan sonra c yi biiçimlendirip win8 i kaldırabilir miyim ?

4) bi fikrim daha var . hdd kutusu alıp , laptop hddsiini içine takıp başka bi hp laptopta formatlayıp geri taksam çalışır mı ?

• son söylediğin olur hdd kutusu almana gerek yok drek bağlayın .veya bir masaüstü pc ye bağlayın hard diski
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

son söylediğin olur hdd kutusu almana gerek yok drek bağlayın .veya bir masaüstü pc ye bağlayın hard diski

valla benim için o son seçenekti :D çünkü dün kutuyu almaya gittiğimde sordum . donanımlar farklı oldugu için büyük ihtimalle sorun çıkarabilir demişti .

diğer şeçeneklerde hiç umut yok mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madheart90

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

son söylediğin olur hdd kutusu almana gerek yok drek bağlayın .veya bir masaüstü pc ye bağlayın hard diski

valla benim için o son seçenekti :D çünkü dün kutuyu almaya gittiğimde sordum . donanımlar farklı oldugu için büyük ihtimalle sorun çıkarabilir demişti .

diğer şeçeneklerde hiç umut yok mu :D

laptoplarda 2.5 inç sata girişli 5v ile çalışan hddler var bunlar masaüstü pc lerede bağlanabilir nasıl kasaya normal 3.5hdd takılıyorsa aynı şekilde.farklı bir laptoobada takılabilir .ama ben kutu alcam dersen usb hdd ye windows kurulurmu onu hiç bilmiyorum bence drek bağlayın imkanınız varsa diğer seçeneklerde ekran görünmediği sürece o iş zor.en iyi ve sağlıklısı son drek başka cihazda vin7 kurmak.laptobu hdmı fan falan bağlayıncadamı görüntü lcd ye gelmiyor ?

• Tüm seçenekler olur.Zaten biosu uçmuş bilgisayar çalışmaz.Sizin bios duruyor ama sizin lcd gösterene kadar bios geçip Windows açılmaya başlıyor sanırım.Bu yüzden bilgisayarın açma düğmesine bastıktan sonra sürekli del tuşuna basın.Bios gelecektir.Gelmezse f10 veya f12 deneyin.En sonunda bios gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Tüm seçenekler olur.Zaten biosu uçmuş bilgisayar çalışmaz.Sizin bios duruyor ama sizin lcd gösterene kadar bios geçip Windows açılmaya başlıyor sanırım.Bu yüzden bilgisayarın açma düğmesine bastıktan sonra sürekli del tuşuna basın.Bios gelecektir.Gelmezse f10 veya f12 deneyin.En sonunda bios gelecektir.

işte sorun o .geçsem bile biostan görüntü alamıyorum.

diğer seçenekler olur diyosan gözümü karartıp denicem birini

• laptoplarda 2.5 inç sata girişli 5v ile çalışan hddler var bunlar masaüstü pc lerede bağlanabilir nasıl kasaya normal 3.5hdd takılıyorsa aynı şekilde.farklı bir laptoobada takılabilir .ama ben kutu alcam dersen usb hdd ye windows kurulurmu onu hiç bilmiyorum bence drek bağlayın imkanınız varsa diğer seçeneklerde ekran görünmediği sürece o iş zor.en iyi ve sağlıklısı son drek başka cihazda vin7 kurmak.laptobu hdmı fan falan bağlayıncadamı görüntü lcd ye gelmiyor ?

yok yok görüntü var . şu an zaten bu pcden giriyorum . sorun açılış ekranı ve biosta görüntü alamamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.