Şimdi Ara

BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
6
Favori
86.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle laptoplar üzerindeki açılış şifrelerini kırma konusunda daha duyarlı olmanızı dilerim öncelikle yardımcı olmak istiyen kişiler kendilerine bir soru sorsunlar laptobuna şifreyi koyan adam o şifreyi nasıl unutur.
    Bu tür konularla uğraşanların ellerindeki cihazların büyük bir kısmı açılışı şifrelenmiş çalıntı makinalardır.

Makinanın açılışı şifrelendiğinden çalan kişi veya 3-5 kuruşa onu satın alan kişi cihazı kullanamaz servisede götüremez çalıntı olduğundan götürürse el konulur bu nedenle bu tür forumlarda çare ararlar ve geneldede sorunu aşamazlar ve makina ne yazıkki parçalanarak 3-5 kuruşa satılır.

Bu konudaki soruyu soran kişiyi suçlamıyorum zaten beni alakadar da etmez ancak verdiğiniz cevaplar gerçekten çalınmış makinaların tekrar çalıştırılmasını sağlıyabilir dikkatli olmanızı rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 10 Aralık 2009; 10:19:29 >
  • @activ doğru diyorsun da kimin ne amaçla kullanacağını burdan bilemeyiz. mesela yukardaki arkadaş laptopunu normal kullanabiliyor ama biosa girerken şifreyle karşılaşıyomuş. sadece biosa girerken sorulan şifre unutulabilir bunu normal karşılamak lazım bence.

@awallabilla windows üzerinden programla update i de ekleyecem ama gigabyte dışında bilgim yok :) araştırıp yazıcam yakında.

@kelkirpi teşekkürler

@MeLaN_CHoLY dvd üzerinden yapamamanın sebebi yazmaya karşı korumalı olması olabilir

@NosWagen teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 11 Aralık 2009; 4:59:00 >
      AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
      3DMark VANTAGE .. GPU: 12043 CPU: 11777 ((Windows7 x64))
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]
  • hassasiyetin için önce teşekkür ederim activ... fakat yazılarımın tamamını okumadığının kanaatşndeyim...
    Niyemi 1- Ben burda bıos şifresini çözmeye değil biosun kaybolan menulerini (-ki bnları yapanda benim) geri getirme çabası 2- inanın ünv okuyorum ve ist da yurtta kALIyorum 3 senelik süre zarfında dışarıdan ayrı ayrı zamanlkarda gelen hırsız(lar) sadece benim durdugum süre zarfında 2 pc başta olmak üzere cep tel foto mak. gibi cihazları çalmışlardır ve bulunduğumuz yer kadıköy gidenler geri gelmedi... 3 Ben cihazımı arkadaşım bozduğu için ve yenisini aldığından atarken elinden aldım ve tamir ettim 2420 acer bak activ burası önemli çünki burda hırsızlar senin düşündüğün gibi hareket etmeyebilir..Bir hırsız cihazı çalar kullanılcak hale getirir ( yoksa batarya şarj aleti ve donanımsal eksiklikler yazılımsal eksiklikler ) ve bu adamlar forumlardan yalvarmaktan ziyade bu işin üstadlarıyla çalışır kimisinin tamirci dükkanı bile vardır veya orda çalışır... 4 - Sen hernekadar kişileri suçlamasanda kişileri hedef alan bu tavrın gayet rencide edici olabilir şuan olabileceği gibi. beni tanımıyorsun bana 1 kelime soru sormuyorsun ama benim destek aradığım bir kişi ile aramızda böyle bir bilinçlenme tablosu çıkarıyorsun hiç bana bir soru sordunmu belki sorsaydın sanada çalıntı olmadığını ispatlardım .Yaptığın davranış doğru fakat uygulama şeklin yanlış kusura bakma ilk bana danışıp 2 kelam etseydin sonrada tavrını koysaydın . Ben çok kırıldım üzüldüm özellikle hırsızlık gibi bir konuda ayrıca çok sinirlendim hedef ben olmasam bile.....

• güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Hocam ECS biosları için birşey yapamazmısın? Evdeki diğer külüstürü yükseltmem lazım.

Hocam ingilizcen varsa şurdan bakabilirsin. Yoksa da yapılanların aynısını yaparsın zaten

AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
      3DMark VANTAGE .. GPU: 12043 CPU: 11777 ((Windows7 x64))
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]

• Merhaba

Phonex Bios kullanıyorum ve kullandığım sürüm F.22 Hp'nin sitesinde vista için yeni sürüm var F.59 fakat xp için yok. Xp uyumlu Driverı nereden bulabilirim ? ve nasıl kurabilirim ?
  • ASUS P4S8X-MX SİS-661GX/964 Anakartı BİOS'unu güncelleyemiyorum. Videolu anlatımda TOOLS bölümü yok benim BİOS'da, o yüzden EZ Flash 2 bulup boot edemiyorum.P4S8X-MX Beta BIOS 1001 sanırım ihtiyacım olan dosya.

Sistem BIOS Tarihi: 12/20/05, BİOS Türü: AMİ
  • Güzel konu teşekkürler
  • Hocam ben msi g31m3 anakartıma bios güncellemesi yapmaya çalışıyorum.Boot ediyorum "An operating system wasn't found.Try disconnetcing any driver that don't.Press any key to restart" hatasını veriyor.Sebebi nedir?
  • Video Rehber: Gigabyte Anakartlarda Q Flash ile BIOS Güncelleme
    http://www.technopat.net/2013/06/21/video-rehber-gigabyte-anakartlarda-q-flash-ile-bios-guncelleme/

Gigabyte Q Flash BIOS Güncelleme Rehberi

• paylaşım sayesinde anakartımı güncellemiş oldum ellerina sağlık konudaki yorumlar biraz saçma olmuş. konuyla alakasız. Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende fujitsi nun 3040-A1 anakartı var bende 2 gb ram vardı ve onu çıkarıp aynı ozelliklerde olan 4 gb ram taktım fakat pc den biipp sesi geldi fakat 2 gb lik ram i taktığımda çalışıyor araştırdım ve bios guncellemesi yapılması lazım diyor bios sürümüm ise phoenix guncellemeyi bilen varsa yardımcı olabilirmi acill lutfen
  • arkadaşlar usb belleğin gözükmesi için bi anlatım linki atarmısınız. belleği görmüyor boot etmek lazımda bulamadım verilen linklerde patlamış :S

Nokia E65
    Huawei Ascend P6
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.