Şimdi Ara

BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
6
Favori
86.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bide burdan deneyin istersenizhttp://bilgedefteri.com/usb-bellek-bootable-yapma-programsiz.html.
  • Arkadaşlar Anakartım gigabyte m61pme-s2 kendi sitesinden bios dosyasını indirdim 5 sakıkalık işi 2 saat te yapamadım gigabayte sitesinden bios sekmesinden dosyayı indirdim 453 kb zipten cıkardım 3 dosya cıktı usb ye attım videoda adamin usb si görünüyor ama bende naptıysam gelmedi hatta bios ayarlarından ilk secim ikinci seçim diyor ya usb floppy.cdrom.leagcy vs herseyı denedım ama gelmıyor acaba yanlıs dosyayımı attım kaldım böyle

BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]

BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]

• Msi x99a gaming 7 anakarta sahibim ilk adımları yaptım sonra bios a girdim orda dediğiniz advaced i bulamayınca mglash vardı direk karşımda tıkladım bios update fln yazıyordu hemen tıkladım 5 saniye içinde update başlıyacak ellemeyin çıktı şimdi bir daha açıldı bir şey sordu press any key diyodu space bastım şu an güncelleniyor updating bios&me ..... yazıyor herhalde oldu çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.