Bildirim
Bios güncellerken yarıda kesildi ...( ÇÖZÜLDÜ )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
monitöre görüntü geldiğini var sayıyorum çünkü 4gb görüyor demişsiniz ramleri tek tek deneyip işlemi tekrar etmeyi deneyin, eğer anakartı yaktıysanızda kasanın içini açıp koku var mı diye bakın , yanık kokusu gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozerpeker61
quote:
Orijinalden alıntı: Qujaga
monitöre görüntü geldiğini var sayıyorum çünkü 4gb görüyor demişsiniz ramleri tek tek deneyip işlemi tekrar etmeyi deneyin, eğer anakartı yaktıysanızda kasanın içini açıp koku var mı diye bakın , yanık kokusu gibi.
Yanik kokusu yok hocam gelen seste sase eder gibi bir ses degildi. İlk defa boyle birseyle karsilastigim icin yandimi diye terettute kaldim. Ramleri denedim ikiside calisiyor. Ve internette gelmiyor :( acaba ne oldu anakarta
Dual bios yok mu ?
Vah yazık
Biosu daha bugün güncelledim.Başıma hiç bişi gelmedi.Gigabyte anakart sağolsun
Kusura bakam ama bios ile ilgili hatalardan pek anlamam.O yüzden elimden bir şey gelmez
-
bence bios olayna kafayi fazla takma bios pilini çıkar 10-15 saniye bkle tak öyle dene sorun hala devam ediyorsa bildirirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18
bence bios olayna kafayi fazla takma bios pilini çıkar 10-15 saniye bkle tak öyle dene sorun hala devam ediyorsa bildirirsin
Bios pilini cikardim hocam ama sorun yine devam ediyor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
bence bios olayna kafayi fazla takma bios pilini çıkar 10-15 saniye bkle tak öyle dene sorun hala devam ediyorsa bildirirsin
dostum o bios güncelleme olayı yüzünden daha önce bi anakartimi kaybettim o zaman bu zaman bios güncellemeyle uğraşmam sana tavsiyem anakarttan herşeyi sök ramleri işlemciyi bios pilini sök bekle bi 10 dk sonra teker teker tak hepsini sistemi birleştir o zaman dene bi ? -
quote:
quote:
quote:
dostum o bios güncelleme olayı yüzünden daha önce bi anakartimi kaybettim o zaman bu zaman bios güncellemeyle uğraşmam sana tavsiyem anakarttan herşeyi sök ramleri işlemciyi bios pilini sök bekle bi 10 dk sonra teker teker tak hepsini sistemi birleştir o zaman dene bi ?
İslemci haric hepsini cikarip taktim hocam sorun yine devam ediyor:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 29 Aralık 2012; 23:42:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
biosun ayarlarına biraz baksan orda eski ayarlara dönme gibi bi ayar varmı çünkü 2 tip bios var biri ami bios biri award bios bak bi ayarları kurcala biraz -
quote:
biosun ayarlarına biraz baksan orda eski ayarlara dönme gibi bi ayar varmı çünkü 2 tip bios var biri ami bios biri award bios bak bi ayarları kurcala biraz
Yok kardesim yine olmuyor fabrika ayarlarina dondurdum hala ayni :( deli olacam artik
quote:
biosun ayarlarına biraz baksan orda eski ayarlara dönme gibi bi ayar varmı çünkü 2 tip bios var biri ami bios biri award bios bak bi ayarları kurcala biraz
Hocam bios pilini cikarip taktim bu goruntu cikti ama degisen bisey olmadi sorun yine devam ediyor:s
http://img204.imageshack.us/img204/7192/imagered.jpg
quote:
quote:
Hocam bios pilini cikarip taktim bu goruntu cikti ama degisen bisey olmadi sorun yine devam ediyor:s
http://img204.imageshack.us/img204/7192/imagered.jpg
o görüntünün çıkması normal de sorun niye devam ediyor orasını anlamiş değilim
-
quote:
Arkadaslar z77a-gd55 kullaniyorum. Bios guncellemek istedim flash yarida hata verdi cikardim flashi tuhaf bir ses geldi anakarttan. Pc aciliyor ama 8gb ram gormesi gerekirken 4gb goruyor ve internet baglantisi yok. Acaba anakartimi yaktim beyler yardim lutfen:(:(
hangi sürm ile günceleme yaptı 1,7 ilemi -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_70
quote:
Arkadaslar z77a-gd55 kullaniyorum. Bios guncellemek istedim flash yarida hata verdi cikardim flashi tuhaf bir ses geldi anakarttan. Pc aciliyor ama 8gb ram gormesi gerekirken 4gb goruyor ve internet baglantisi yok. Acaba anakartimi yaktim beyler yardim lutfen:(:(
hangi sürm ile günceleme yaptı 1,7 ilemi
Evet hocam ama yarida kesildi cunku yanlis secenegi tiklamisim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_70
quote:
hangi sürm ile günceleme yaptı 1,7 ilemi
Evet hocam ama yarida kesildi cunku yanlis secenegi tiklamisim
tekrar yüklemeyi denedinizmi -
Anakarti vatana getirdim daha 1 ayi gecmedigi icin bir gun sonra direk degisim yaptilar:) islemciyi anakarti alirken taktirmistim. Anakarttaki islemci sokey yerindeki ignelerden bitanesi yamukmus:) herseyde bir hayir vardirya buda oyle bisey iste :)
Sorunu yazdığınız msjı değiştirmişsiniz...Msjı tekrar konuya yazıp başlığa çözüldü diye eklerseniz sizden sonra benzer durum yaşayan arkadaşlarda konudan faydalansınlar ... -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
Sorunu yazdığınız msjı değiştirmişsiniz...Msjı tekrar konuya yazıp başlığa çözüldü diye eklerseniz sizden sonra benzer durum yaşayan arkadaşlarda konudan faydalansınlar ...
Tamamdir hocam hallettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X