Merhabalar.. Benim Pentium 3 - 700 Mhz işlemcili 2 X 256 (133) SDRAM 128 Mb GeForce 4 ekran kartlı 80 GB hdd'li bir PC'im var... 2000 yılında aldığım bilgisayarı bu sene de kullanabilmek için elimden geldiğince yeniledim.. Şimdi Linux (ubuntu kurmak istiyorum) fakat bios'um desteklemiyor. Her yeri araştırdım bios'umu güncellersem sorunumun çözüleceğini söylüyorlar.. Şimdi biosumu güncellemek istiyorum ve bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..:rolleyes: Anakartımın Modeli (Resimli olarak) Bios Modelim (Resimli olarak) Sanırım buradan başlıyoruz bios modelimizi indirmeye ama emin olamadım. Çünkü ufak bir hata anakart'ın iptal'ine yol açıyormuş :) Nereden başlamalıyım?
http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=10363 buradan en güncel sürümü çekebilirsin yukarıda anakart modeli yazıyor herhangi bir download linkine tıklayarak çekebilirsin
arkadaslar bende bıos guncellemenın ne oldugun bılmıorum ne demek bıos guncellemek ...bılgısayara hıc guncellemedım anakartın drıverı gıbı bısey mı bıosa acıklarsanız sevınırım