Bildirim
BİOS KENDİNİ SIFIRLIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biosda bi sıkıntı vardır ozaman pili degiştirdiysen chipset arzası felan almıyorsun degilmi yada pil biosu besleyemiyordur -
aynı sorun benım eskı 3 cü pcımde var.
3 kere bıos pılı degıstım.
bios yükseltme yaptım ama sonuca ulaşamadım.
bu konuyuda takıpteyım.
o.c olsun olmasın pıl sağlam olsa dahi.
her elektrık kesıste anakarttan yanı pc yı tamamen kapatınca aynı olay benımde basıma geliyor.
bıostan bakınca zana gerıye alınmış oluyor yaptığım o.c ayarlarını tekrar yapmak zorunda kalıyorum. -
benimde başıma geldi 2 defa 2 sindede garantiye gönderdim adamlar bios silip tekrar kurarak gönderdiler.şimdi sorunsuz çalışıyor.Biosu tamamen silip tekrar kurarak deneyebilirsin.teknik servis sorunumu böyle çözdü dediklerine göre. (Anakartım asus m5a78l-usb3) -
bios pili bitmiştir sanırım avometre varsa pili bi ölç -
Ya pil bitmiştir yada kasada kısa devre olma ihtimali var.başıma gelmişti denemekte fayda var.saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X