Şimdi Ara

Bios ekranından sonra siyah ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün gece LoL'da ranked girdiğim sırada PC kapandı ve bir daha açılmadı. Bios ekranı geliyor bütün bileşenler gözüküyor(işlemci, HDD, ekran kartı, ramler) ama sonra siyah ekranda donuyor. Siyah ekranda _ bir satır aşşağı iniyor o kadar, sonrasında bekliyorum Windows yazısı gelmiyor. HDD çok eski ama kablosunu yeni değiştirdim. Ramler ile Ekran kartı 2 senelik ve hiç sorunları yok. İşlemcide bayağı eski ama fanını yeni değiştirdim çok ısınma problemi yok. Güç kaynağındada sorun olmaması lazım yoksa hiç açmaz. İş yerindeki bilgisayardan açtım konuyu eve gidince herşeyi kontrol edeceğim. Bilgisayar bilgilerim:
    İşlemci:İntel Pentium 4(R) 3.26 ghz 1 CPU
    HDD:120 GB SATA
    RAM: 3 GB Kingston (2side aynı çakışma durumları yok)
    Ekran Kartı:ATI 3650 1 GB 128 bit
    Güç kaynağı:ASUS 230W

İşlemci veya HDD'den şüpheleniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Adamlara üzüldüm yenildiler 2 adamda serideydi :/ .

• bios da yaptığın kişisel ayarlarını not et ve reset at yeniden başlat. düzelmezse harddiski sök öyle başlat yada biostan boot önceliğini dvdye ver ve bir windows kurulum cdsi tak ve öyle çalıştır. eğer hddyi söktüğünde sistem disketi eksik vb hatalar verirse yada cdyi takıp başlattığında kurulum başlarsa sorun windowsunda

değilse donanımsal problem
  • % 70 HDD`DEN çünkü aynısı benim başıma gelmişti ve hdd yanmıştı
  • biosa reset at olmadı başka hdd bul tak çalışırsa sıkıntı eski hdd dedir
  • Teşekkürler fikirleriniz ve yardımlarınız için. 1. yorumdakileri denedim ve sorunum çözüldü sistemde problem varmış ama HDD'yi değiştireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.