2005 ten kalma bir laptop um var. Bu laptopta cd rom vardı bende 2 el dvd combo aldım bendeki cd rom ile dvd combonun üretim tarihi aynımış. bende taktım bios 0 mb diyor (ada ) windowsta tos adlı cd rom diye görüyor ve E: ye tıkladıgımda erişilemez hatası veriyor.
Çıkardım uçlarını tamizledim taktım tosst 24 drrr gibi adını yazdı.Laptop tan tekrar yükledim oda aynı adı dedi ve çalıştı 1 tane dvd video seyrettim ve cd den program yükledim.Sonra laptop mavi ekran vererek kernel hatası verdi.Bu hata için kablolar tam oturmamıştır deniyor(hdd cd rom gibi.) o yüzden çıkıyormuş. yeniden başladıgımda bildisayar kastı ve dvd adını tosst >>'''****/*/ karışık dizelime sahip anlamsız seyler yazdı ve dondu bende pili çıkardım yeniden başlattım yine 0 mb diyor ve windows aygıt yöneticisinden görülmüyor.
eğer girişte kirlilik ten dolayı diyorsanız kolanya ile sildim( kulak pamuğu ile)
eğer kesinlikle ondansa neyle temizlicem
ayrıca dvd combo sabit yani herhengibir nedenle çıkma oynama derdi yok.
şimdiden tesekkürler
çok acil lutfen
Aldığın marka senin dizüstü bilgisayarınla uyumlu mu.Ebatları uygun olabilr.fakat bunlarında kenileirne göre uyumluluk sorunu var.bende bir tane aldım dizüstü için.bende de ide error hatsı verdi.biosa giriyorum.fakat load default yapamıyordum.mecburen eskisni taktım. bataryanıda çıkar dvd romuu tak birde öğle dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme