Şimdi Ara

BIOS'a nasıl eski versiyonu yükleyebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus p5q pro marka anakartım var.Biosu son sürüme güncelledim fakat bilgisayarı kapat dediğimde bazen kapanıyor bazen kapanmıyor.İşletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum,bios üzerinden bi işlem yaplarak düzelirmi bu sorun, eğer düzelmezse eski bios sürümüne nasıl dönebilirim.(Bios pilini çıkartıp bekledim fakat eski sürüme dönmedi ,İşletim sisteminede format attım oda işe yaramadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 28 Nisan 2010; 0:42:29 >

• Xp günlerinden kalan kötü bir anıydı bu anlattığın benim için... Fırsat bulursan windows 7 yüklemeni tavsiye ederim.
  • quote:

oguzhan78 Tarih 28 Nisan 2010; 0:28:59
    Asus p5q pro marka anakartım var.Biosu son sürüme güncelledim fakat bilgisayarı kapat dediğimde bazen kapanıyor bazen kapanmıyor.İşletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum,bios üzerinden bi işlem yaplarak düzelirmi bu sorun, eğer düzelmezse eski bios sürümüne nasıl dönebilirim.(Bios pilini çıkartıp bekledim fakat eski sürüme dönmedi ,İşletim sisteminede format attım oda işe yaramadı )

ASUS CrashFree BIOS 3crashFree3
    USB flash disk´den bozulmuş BIOS verilerinizi kolayca düzenleyin. ASUS CrashFree BIOS 3 kullanıcılara bozulmuş BIOS verilerini USB aracılığı ile tekrar geri yüklemelerine olanak tanır böylece ekstra bir masraftan kaçınılmış olur.

EZ Flash 2ezflash2
    USB Disk Üzerinden KOlay BIOS Güncelleme. EZ Flash 2, kullanıcı dostu bir arayüze sahip BIOS güncelleme aracıdır. ASUS EZ Flash 2 ile işletim sistemine giriş yapmadan BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Bu sayede DOS tabanlı boot disketlerine artık ihtiyacınız kalmaz.

Asus M4A785TD-M EVO

ASUS EZ DIY
    ASUS Green Design:
    - EPU-4 Engine
    Express Gate
    ASUS EZ DIY:
    - ASUS Q-Fan
    - ASUS CrashFree BIOS 3
    - ASUS AI NET2
    - ASUS MyLogo 2
    - ASUS EZ Flash 2

Ayrıca, Anakart cd'sinin içinde ilk bios olur Asus anakartlarda, cd ile ilk bios'a geri dönebilirsiniz.

• Anakartının biosu ami ise eski biosu kabul etmiyor; daha eski diye. Ami bios kodlarına bakmıştım, afudos ile geriye dönebilir diye açıklaması vardı. Onu da denedim msdos üzerinden ama onda da eski diye yüklememişti.
  • quote:

Mete Can Karahasan Tarih 28 Nisan 2010; 1:01:37
    Xp günlerinden kalan kötü bir anıydı bu anlattığın benim için... Fırsat bulursan windows 7 yüklemeni tavsiye ederim.

Şuan win 7 kullanıyorum.Win 7 çıktığından beri kullanıyordum bu sorun yeni çıktı.Xp de denemedim

quote:

Kostadinov Tarih 28 Nisan 2010; 2:37:47
    quote:

oguzhan78 Tarih 28 Nisan 2010; 0:28:59
    Asus p5q pro marka anakartım var.Biosu son sürüme güncelledim fakat bilgisayarı kapat dediğimde bazen kapanıyor bazen kapanmıyor.İşletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum,bios üzerinden bi işlem yaplarak düzelirmi bu sorun, eğer düzelmezse eski bios sürümüne nasıl dönebilirim.(Bios pilini çıkartıp bekledim fakat eski sürüme dönmedi ,İşletim sisteminede format attım oda işe yaramadı )

ASUS CrashFree BIOS 3crashFree3
    USB flash disk´den bozulmuş BIOS verilerinizi kolayca düzenleyin. ASUS CrashFree BIOS 3 kullanıcılara bozulmuş BIOS verilerini USB aracılığı ile tekrar geri yüklemelerine olanak tanır böylece ekstra bir masraftan kaçınılmış olur.

EZ Flash 2ezflash2
    USB Disk Üzerinden KOlay BIOS Güncelleme. EZ Flash 2, kullanıcı dostu bir arayüze sahip BIOS güncelleme aracıdır. ASUS EZ Flash 2 ile işletim sistemine giriş yapmadan BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. Bu sayede DOS tabanlı boot disketlerine artık ihtiyacınız kalmaz.

Asus M4A785TD-M EVO

ASUS EZ DIY
    ASUS Green Design:
    - EPU-4 Engine
    Express Gate
    ASUS EZ DIY:
    - ASUS Q-Fan
    - ASUS CrashFree BIOS 3
    - ASUS AI NET2
    - ASUS MyLogo 2
    - ASUS EZ Flash 2

Ayrıca, Anakart cd'sinin içinde ilk bios olur Asus anakartlarda, cd ile ilk bios'a geri dönebilirsiniz.

Eski sürüm BIOS lara ulaşabiliyorum, fakat onları biosa yükleyemiyorum yüklerken sürüm eski diye hata veriyor.

BIOS'un power ayarlarında bir kaç bölüm var , buradan yapılabilecek nir şeyler varmı ayar filan.

• asus m4a785td-v evo kullanırken yükleyebiliyordum eski biosu sonra ne olduysa yüklenmemeye başladı deli etti beni,bende biosu göçerttim nasıl olsa biosu onarıp kurtarabiliyoruz diyeama kurtaramadım servise göndermek zorunda kaldım crass free bios programı her zaman işe yaramıyor,daha sonrada satıp tekrar gigabyte'a geri döndüm kafam rahat ileri geri yap dur,bios göçse ne olacak çift bios var
  • İYİ GÜNLER. BENİM GİGABYTE G31M-ES2L FF ANAKARTIM VAR. BEN BU ANAKARTA PENTİUM DUAL CORE 2.6 GHZ İŞLEMCİ TAKTIĞIMDA BAİLANGIÇTA AÇLIRKEN VE CPU-Z PROGRAMINDA ÇALIŞMA HIZINI 1.80 GHZ OLARAK GÖSTERİYOR. İŞLEMCİ DESTEK LİSTESİNE BAKTIM, DESTEKLİYO. NEDEN 2.6 LIK İŞLEMCİYİ 1.8 GÖSTERİYO LÜTFEN YARDIM EDİN.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biosta "cpu multiplier lock" ibresi açılmıştır, benim p4te de yapıyordu. Açınca 2.8ghz'de çalışıyordu, kapatınca 3.4.
  • eski biosa dönenemek ne biçim bir saçmalıktır ya. Asus sapıtmış burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.