Şimdi Ara

BIODERin bi faydası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, aranızda bioder kullanmış olan var mı? kullandıysanız, gerçekten de etkili mi? ben biraz fazla kıllı bir erkeğim. bazen bu durumdan rahatsız oluyorum. bu yüzden bioder kullanmaya karar verdim. ama almadan önce sizlere danışmak istedim.

• Ben uzun süreli kullanmadım.Benim kaşlarımın ortasında seyrek de olsa tüy var.İlk başta Bioder ile başladım.Sonra karınca yumurtası yağını kullandım.Onu uzun süreli kullandığım için belki de kaşımın ortası seyreldi,en azından çok geç çıkıyor.
  • bioder kullanıpta bana evet bu etkilidir diyebilecek olan var mı?
  • bioderi kullanmadan önce kullanacağn yerin ağda veya buna benzer şeyle alınması gerekiyor.Ki kıl kökleri kremi iyice emsin.Yoksa pek bi işe yaradığı söylenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lombi

quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

Ben uzun süreli kullanmadım.Benim kaşlarımın ortasında seyrek de olsa tüy var.İlk başta Bioder ile başladım.Sonra karınca yumurtası yağını kullandım.Onu uzun süreli kullandığım için belki de kaşımın ortası seyreldi,en azından çok geç çıkıyor.

cım bızz

Evet.Artık cımbızla alıyorum.Çünkü çok seyrekleşti.

• Etmeyin, eylemeyin ağalar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

bioderi kullanmadan önce kullanacağn yerin ağda veya buna benzer şeyle alınması gerekiyor.Ki kıl kökleri kremi iyice emsin.Yoksa pek bi işe yaradığı söylenemez.

ağada felan kullanamam. derim kopar herhalde. ya kıllarımdan kurtulmak değil kastım. biraz seyrekleşse yeter. ço sık. saç gibi oldu. rahatsız ediyor yazın. bioderi bol bol sürsem, ağda kullanmadan, bi etkisi olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

bioderi kullanmadan önce kullanacağn yerin ağda veya buna benzer şeyle alınması gerekiyor.Ki kıl kökleri kremi iyice emsin.Yoksa pek bi işe yaradığı söylenemez.

ağada felan kullanamam. derim kopar herhalde. ya kıllarımdan kurtulmak değil kastım. biraz seyrekleşse yeter. ço sık. saç gibi oldu. rahatsız ediyor yazın. bioderi bol bol sürsem, ağda kullanmadan, bi etkisi olur mu?

bu tür kremleri kullanmak için tüylerin kökten alınması şarttır

ayrıca bioder için işe yaramaz diyorlar hatta bu yüzden fiyatları böyle düşmüş..eğer ağda yaptıramam diyorsan en etkili yöntem lazerdir

• bioder iğrenç kokuyor
    karınca yağı yumurtası gibin bişi var onu dene hem daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

bioder iğrenç kokuyor

karınca yumurtası yağı içinde ağda gerekiyor
  • tüy dökücü krem ile yapıp sürdüm belki ise yarar
  • quote:

tüy dökücü krem ile yapıp sürdüm belki ise yarar

yok maalesef yaramaz..kökten alınması lazım işe yaraması için
  • yahu bi kılı kökünden almaktan mı korkuyorsunuz ben nerelerimdeki kılları aldımda bioder sürdüm işe yaradı ama. bazı yerlerde hiç çıkmıyor bazı yerlerde seyrek ve zayıf çıkıyor alırkende acı çekmiyorum
  • Arkadaşım ben şu an 2. kutumdayım oda yarısını geçti. Ama 2 yıldır kullanıyorum nadir aralıklarla. Aklıma geldiyse o da haftada 1-2 yada hiç.
    Sonuçlara gelince etkili bir ilaç ben elmacık kemiğinin üsütündeki kıllar için almıştım kıllar seyreldi inceldi kısmen ama tamamen değil fakat özellişkle kremii sürerken bazen elin ayarını kaçırıp fallere de sürmüşüm galibaçünkü oralarda bayaa seyreldi .
    Ama bir uyarı sakın ha sakın bu ilacı sakala vurmayın çünkü etkisi lokal oluyor yani bir taraf tamamen yok olurken diğer taraf kalıyor mazalla sakal bırakırsanız suratınızda mantar çıkmış gibi bi durum olur o da hiç hoş olmaz.
  • valla arkadaşlar bende kullanıyorum ve gayette memnunum.tüylerim eskisine oranla hem az çıkmaya başladı hemde geç çıkmaya başladı.üstelik hormonel bazı durumlarımın olması ve tüylerimin kalın çıkmasına rağmen bende etkili oluyorsa sizde hayli hayli olur.denemeden karar vermeyin bence...
  • kullanırken faydası oluyormuş ama kullanmayı kestikten sonra tekrar eskisi gibi çıkıyormuş. o yüzden hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UntouchablE

kullanırken faydası oluyormuş ama kullanmayı kestikten sonra tekrar eskisi gibi çıkıyormuş. o yüzden hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum

katılmıyorum ben.benim dışımda çevremdede bir çok kullanım yapanlar var ve hiçbirinden de tüylerinin yeniden çıkma durumu olmadı.ama kşinin hormonlarında bi problem varsa yada bazen kullanılan ilaçlarda yan etki olarak tüylenme yapabileceğini doktor olan bir yakınımızdan duymuştum.bu yüzende bence denemeden karar verme derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

quote:

bioder iğrenç kokuyor

karınca yumurtası yağı içinde ağda gerekiyor

sevgili Rajeesh karınca yumurtası yağı ile ilgili olarak bir haber dikkatimi çekyi.sende karınca yumurtasının ucuz olmasından bahsedince paylaşmak istedim.yazan haberde aslınsa ürünün karınca yumurtası yağı olmadığı, bunun yerine "Termit" isimli bir böceğin larvalarından yapıldığı belirtiliyordu.hatta daha detaylı bilgin olması için haberi okuduğum yerin linkini de paylaşmak istiyorum.

http://www.stargazete.com/guncel/guzellik-kreminden-termit-yumurtasi-cikti-haber-209205.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_x

Ben uzun süreli kullanmadım.Benim kaşlarımın ortasında seyrek de olsa tüy var.İlk başta Bioder ile başladım.Sonra karınca yumurtası yağını kullandım.Onu uzun süreli kullandığım için belki de kaşımın ortası seyreldi,en azından çok geç çıkıyor.

sevgili daniel_x;

sanırım karınca yumurtasu yağı ile ilgili çıkan haberleri okumuşsundur.bugüne kadar zaten karınca yumurtası yağının nasıl olduğunu dair mantığım almıyordu.senin için haberle ilgili olarak bazı linkler gönderiyorum...

http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=e9c39a68-3207-4d32-b004-ee4ee894d546

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=883599&keyfield=6B6172C4B16E63612079756D7572746173C4B1

• bençe 2 sinide kullanmaa hem zaman kaybı hem parana yazıkk eğer çok kıllıysan git lazerle aldır hem acısız hemdee bir dahada cıkmıyor biraz pahalı ama kanpanyalar var tabi her önünede gidilmez biraz araştırma yapman lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.