Şimdi Ara

Bioblas izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
130.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bioblas ile bioxcin aynı firma tarafından üretiliyor.
    2 yıldır Bioxcin şampuan kullanıyorum.Daha önce kullandığım bütün şampuanlar,-içindeki kimyasalllardan ötürü zannediyorum- saçlarımı döküyordu.
    Bioxcine başadıktan bir ay sonra dökülme gerçekten azaldı.Babam kullanmaya başladı,o da memnun.Gerçekten işe yarıyor mu diye çok inceledim dökülen saçların miktarını
    O yüzden şu gerçek ki,uzun süreli kullanımda,normal şampuanlara göre saça daha az zarar verdiği için tercih edilebilir.Benim kelleşme manasında dökülme problemim yok,ama en azından yıkama esnasında eskisi kadar saçım telef olmuyor,daha sağlıklı saçlarım.
    Bioblas konusunda da sanırım bir aldatmaca var.
    Bioxcin saç dökülmesine karşı,serum tedavisinin yanında ek oalrak yapılmıştı.Daha sonraları baktılar ki ilgi var,şampuan modelini çıkardılar,yani bioblas ı.
    Kadınlar için olduğunu söylüyor üreticisi,formülünün bioxcin den farklı olduğunu da belirtiyor.
    Her ikisini kullananlar bioxcinin daha etkili olduğunu belirtse de aralarında ciddi bir farkın olabileceğini zannetmiyorum.(Fiyat farkı dışında)
    Eğer benim gibi,saçları yıpratıp,yıkama esnasında dökmesin,canlılığını bozmasın diyorsanız ikisi de işinizi görür zannediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel_13 -- 4 Ağustos 2010; 14:06:19 >




  • bende iki gündür kullanıyorum şampuan ve saç kremini bakalım ne olacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 9 Ağustos 2010; 15:30:36 >
  • ya bende bir yıldır bioblas kullanıyodum saçlarım baya güzwldi hatta uzattım saçlarımda dökülme bile yoktu sonra olan oldu bırakmaya karar verdim bıraktıtan sonra saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı eski saçlarımın yarısı gitti diyebilirim bende tekrar başlamayı düşünüorum ama kararsızım dökülme devam ederse saçsız kalcam sizce napmalıyım
  • Bende bugun bim den aldım arkadaşlar fiyatı 6 TL civarı bişeydi fiyatının ucuz olması beni etkiledi. Sonuçta pahalı bişey değil denemekten hiç bir şey kaybetmem diye düşündüm :))

    Saygılar...
  • Bioblası 2,5 yıldır kullanıyorum memnunum en son çıkan sıvı saç spreyi de mükemmel bir ürün
  • arkadaşlar ben bu saç işini çok detaylı ve bilinenlerin dışında araştırdığım için söyleyebilirim ki

    konuyu açan reklam yapıyor ve yalan söylüyor.

    hiçbir şampuan saç çıkartmaz bazı kaliteli içeriklere sahip nadir olanları var onlar işte olan saçı güçlendirip koruyabilir...

    o tür şampuanlarda tansaşlarda migroslarda olmaz.

    saç çıkarmak ayrı olay...

    birde bioblas bioxcin gibi şampuanlar(ikiside aynı firmanın gerçi de) içinde yazar yok şu var bu var o var...o da ayrıca yalandır...etikette yazan içinde yok...türk malları böyle...

    başıboş bir ülke olduğumuz içinde denetleyen yok bunları
  • Lazer efendi buyurmuş yalan söylüyormuşuz. Sizin gibiler yüzünden kimse birşey paylaşmıyor artık burada. Bir ürün kullandık, artısını eksisini yazmaya çalıştık. İstersen telefon numaramı çalıştığım yeri vereyim arayıp saç işiyle alakam olmadığını görünce eşşek gibi anıracakmısın burada?

    Adam gibi sonuçları merak eden arkadaşlar için yazıyorum. Bioblas bitince aynı firmanın ürünü olan biomeen e geçtim. 1.5 senedir kullanıyordum. Saç dökülmem durdu ama telleri her geçen gün daha fazla inceliyordu. Yani buna çözüm olmadı ürün. Diğer forumlardan okuduğum yorumlar sonucu geçen ay Minoxidil %5 ve prozinc kullanmaya başladım. Şimdilik bir gelişme yok ama olursa yazarım buraya. Daha fazla sonuç alamazsam finasterid kullanmaya başlayacağım ama çocuk düşündüğümüz için temkinli yaklaşıyorum.

    Bu arada şunu da ekleyeyim. Bioblas-Biomeen kullandığımdan beri kulaklarımda, göz altlarımda ensem ve sırtımda çok kıllanma oldu. Yaşlandığım için mi oldu yoksa ürünlerin yan etkisi mi bilemem, ama böyle bir durum da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo_35 -- 30 Ekim 2010; 17:49:29 >




  • Piyasada 10-13 tl olan Bioblas şampuanlar var.İlk defa kullanacağım normalde doktora gitmeyi sonrasında ne kullanacaksam kullanmayı düşünüyordum ama artık bir deneyeyim diyorum...
    Şu aşamada sadece şampuan alacağım , serum düşünmüyorum...Ve belki de saç kremi..Serumları ile birlikte kullanmadığın zaman etkisi çok mu azalıyor acaba ? Yani serumsuz kullanacaksan boşa kullanmış olursun gibi bir durum var mı ?
  • Yabancı bir sitede okudum, içinde sodyum laureth sülfat bulunan şampuanların hiçbiri işe yaramaz falan diyordu ama evde 8 çeşit şampuan vardı baktım hepsinde bu madde var. Şampuanın köpürmesini sağlıyormuş galiba. Ben tresan kullanıyorum bir süredir, bu diğer şampuanlara göre daha az köpürüyor ama ısırgan otunun o kılcal damarları harekete geçiren etkisini pek göremiyorum çünkü şampuanı kafaya döküp bir kaç dakka bekliyorum böyle kaşınma falan olmuyor. Normalde kılcal damarlar harekete geçtiğinde kaşınma ve yanma gibi durumlar olması lazım. En güzeli mümkün olduğunca doğal maddelerle saçı yıkayıp üzerine arada bir ısırgan otu suyu falan dökmek galiba. Defne sabunu ve ısırgan otu falan mesela, olabilir.
  • Yorumlar çok güzel ama arkadaşlar şu bilinmelidir ki bu tarz saç sampuanları hangisi olursa olsun ( Lacinia dahil çünki aralarında kimyasalı olmayan ve etki düzeyi yüksek olan parasıda iyi tabi) saç çıkarma özellikleri yoktur. Saç dökülmesi dış etkenlere bağlı ise bu tarz şampuanların saç dökülmesini yavaşlatma özellikleri var çıkan sacıda daha güçlenmesini sağlar. Ama Saç genetiksel faktörler ya da hastalıga bağlı etkenlerdense şampuanlar sadece cebinizden daha fazla para çıkmasını sağlar. Tartışmasız bir gerçektir.
  • mnoxidil kullanan varmı?
  • Bende bioblas kullanıyorum sizleri bilmemde şampuanın köpüğü akarken gögsüme ve omuzlarımada temas ettigi için aşırı kıllanma oldu bilgilerinize . Şaka yapmıyorum ...
  • Ekim ayından beri şampuan , Mart ayından beri de serum & şampuan kullanıyorum ama henüz etkisini göremedim.
  • BIOBIS ile aynı firmanın mı bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    8 ay boyunca aralıksız 2 şişe kullandım hiçbir işe yaramadı daha da döktüğünü söyleyebilirim.Bioblası bayanlar için yapmışlar.1 ay kadar clear men mentollü kullandım bioblastan daha az döküyordu.Şimdilik head shoulders kullanıyorum bundan da memnun kalmazsam yeşil sabuna devam edicem.

    8 ayda 2 kutu bitirdiysen coz az kullanmissin demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alikenan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    8 ay boyunca aralıksız 2 şişe kullandım hiçbir işe yaramadı daha da döktüğünü söyleyebilirim.Bioblası bayanlar için yapmışlar.1 ay kadar clear men mentollü kullandım bioblastan daha az döküyordu.Şimdilik head shoulders kullanıyorum bundan da memnun kalmazsam yeşil sabuna devam edicem.

    8 ayda 2 kutu bitirdiysen coz az kullanmissin demektir

    Az kullanmadım hergün saçımı yıkadım.
  • Yaw adam reklam yapıyo belli 0 mesaj yazmış kendi yorum yapiyo sonra destekliyo firmalar bizzat para verip bu işi yaptırıyolar teyzemin oğluda böyle bir iş bulmuştu kabul etmedi DİKKAT edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyPLanet

    Yaw adam reklam yapıyo belli 0 mesaj yazmış kendi yorum yapiyo sonra destekliyo firmalar bizzat para verip bu işi yaptırıyolar teyzemin oğluda böyle bir iş bulmuştu kabul etmedi DİKKAT edin

    Altı üstü ucuz bir şampuan bunun reklamı olsa ne olur olmasa ne olur?Bioxcinin 2.kalitesi.İşe yaradığından değil sadece daha az kimyasal içerdiği için kullanıyorum.Yoksa saç çıkaracak diye bir beklentim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.