< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 21 Ağustos 2019; 20:6:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 21 Ağustos 2019; 20:6:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Attığı twitt ile atama kriterlerini tek tek yazmış. Şunun desteği, bunun teveccühü, onun takdiri diye döktürüp iyi yalamış. Torpili ayan beyan açıklamış
Ama müslüman olan bu zat bi Allah'a şükretmemiş. |
Ulan tweete bak Allaha böyle şükretmez
|
Görün işte ödediğimiz vergiler ile kimlerin cepleri dolduruluyor. Ödediğimiz vergiler devlette bile kalmıyor. Kendilerine maaş bağlıyorlar.
Ayrıca kamu binalarından kurumlar boşaltılarak kendi dükkan/binalarını kurumlara kiralayanlar bile var AKP de.. Kamu kurumları AKP lilerin binalarında kiraya çıkıyor. AKP liler böylelikle devletten kira bedeli olarak bütün paraları topluyorlar. |
Şu işi savunacağım diye ne uğraşmışsın be. Bir de başkalarını partizanlıkla suçlamışsın.
![]() ![]() |
Basbaya savunmuşsun işte ne kıvırıp duruyorsun. Zübüklüğün kralını müthiş bir ustalıkla yaparak hem de.
Bir bürokratın sınavsız atanması ayrı mesele devletin kabile devletine dönmesi, devlet geleneğinin çürümesi kokuşması ayrı mesele. Kayırmacılığın bu denli normalleştiği, bürokrasinin bu denli kalitesizleştiği hiçbir dönem olmadı. Şunu çocuğu okeye dördüncü yapmayacak kahve köşeleri var bu ülkede. Muhtemelen de tek bir alın teri dökmeden maaşını alıp yatacak. Zübükler de ölümüne savunacak bir gün bana da bir meme emzirtirler diye. |
Bunlar yan gelip yatarak para kazansın diye bir taraflarınızı yırtıyorsunuz.
Hiç gerek yok |
Utansan işte. Bir de insanların arkalarından konuşmaya çalışıyorsun.
![]() Yalnız kıvırıp sonra köşeye sıkışınca bana laf yetiştirmeye çalışıyorlar diyerek kaçmak güzel taktik değil. İyice rezil duruma düşürmüş seni. Tipik lokum mesajı yazmışsın yani ![]() |
Geçen kardeşim katiplik için uygulama sınavına girdi. Kadının biri gelmiş diyor sizin torpiliniz yoksa biraz zor girersiniz, geçen sınavda oğlum için torpil yaptık o girdi, şimdi de kızı sokacağız diyor. Oğlu benimle aynı dönem girmiş sınava, 50 kişiyi sözlü mülakata aldılar eleman 40. olmuş. Ben 5. sıradaydım, sordukları 3 soruyu da (hepsi formalite) bilmeme rağmen beni almadılar.
Katiplik dediğimiz de devletteki en hamal işlerden biri, şu işe bile torpilsiz giremiyorsun. Aldıkları para haram zıkkım olsun ne diyeyim, ben kimsenin hakkına girmeden yaşamaya devam edeceğim. O kafasında başörtü olan kadın da, çocuklarını torpille bir yerlere sokmasına rağmen ben Müslümanım diye dolanmaya devam edecek. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 21 Ağustos 2019; 19:8:39 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Ağustos 2019; 20:25:22 > |