Buradaki hadise şu ben donanım listesi yazınca şoka giren üye,bunu nerden vururum psikolojisi kaçırdığı olay,ben bunları dert eden biri değilim. bmw mi satıp rifter aldım diyorum öyle biri olsam zaten bu değişime zaten gitmem. kamyon sıfatıyla bunu gömelim oda bize saldırsın ben şikayet edeyim üye ban yesin gibi bir senaryo geliyor normali herksin beklediği.. bu muhabbetler ve yakıştırması ergence ve hoş değil,sonrada demezmi size duyulan saygıyı erozyona uğratırsınız siz deprem yaratın attığınız dinamitle sonra artçılarından kendiniz korkun buda kendisi ile çelişmek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 2 Mart 2021; 20:13:28 > |
binek olarak caddy, rifter kullanmak (6. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterAvrupa'da hepsi mini van kamyonet adı altında geçiyor bunların ..
Ben rifrer kullanmadım fakat sizde benim nasıl araç kullandığımı bilmiyorsunuz..
2019 caddy kullandım fena değil ancak 2.0 TDİ oluşu vergiye takılıyor.
Fransız araçları bana göre değil.
3008 de kullandım bir Alman gibi değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRAvrupa'da hepsi mini van kamyonet adı altında geçiyor bunların ..
Ben rifrer kullanmadım fakat sizde benim nasıl araç kullandığımı bilmiyorsunuz..
2019 caddy kullandım fena değil ancak 2.0 TDİ oluşu vergiye takılıyor.
Fransız araçları bana göre değil.
3008 de kullandım bir Alman gibi değil
Alıntıları Gösteravrupada bunlar mpv diye anılıyor..
kamyoneti devirim yazmışsınız
caddy yi devrildimi..
kimse kimsenin nasıl araç kullandığını bilmez bilmemeli,yazdıklarımız harici..
hangi ülke aracının kime göre olduğu
kişisel bir yorum görece.
buradaki olay muadil ürünü uygun fiyata kullanmak.
-
Caravelle’ye bir alışan daha başka araca binemez.
Araçta müthiş bir hakimiyet hissi var yüksekliği nedeniyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKavrupada bunlar mpv diye anılıyor..
kamyoneti devirim yazmışsınız
caddy yi devrildimi..
kimse kimsenin nasıl araç kullandığını bilmez bilmemeli,yazdıklarımız harici..
hangi ülke aracının kime göre olduğu
kişisel bir yorum görece.
buradaki olay muadil ürünü uygun fiyata kullanmak.
Alıntıları GösterYok Caddy emanetti benim değildi zorlamadım ama deviririm diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRYok Caddy emanetti benim değildi zorlamadım ama deviririm diye düşünüyorum
Alıntıları Göstersizin kullandığınız araba ne peki
şu hala devirmediğiniz.
nasıl bir muhabbet oldu böyle..)
ben daha önceside bir modeli kullanmıştım bu segmentin
bu 3.ü aracım toplamda 7 yıl kullanmışlığım var
hiç devrilmedi nedense..)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKsizin kullandığınız araba ne peki
şu hala devirmediğiniz.
nasıl bir muhabbet oldu böyle..)
ben daha önceside bir modeli kullanmıştım bu segmentin
bu 3.ü aracım toplamda 7 yıl kullanmışlığım var
hiç devrilmedi nedense..)
Alıntıları GösterF10 dizel
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRF10 dizel
Alıntıları Gösterf 10 5 serisi var kardeşimde
f 20 1 serisi ni satarak rifter aldım bende.
sportif sürüş anlamında bmw güzel
5 serisi ve üstü eğlenceli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKf 10 5 serisi var kardeşimde
f 20 1 serisi ni satarak rifter aldım bende.
sportif sürüş anlamında bmw güzel
5 serisi ve üstü eğlenceli.
Alıntıları GösterBeni anlamışsınızdır o zaman.
İnsan böyle yere basan Bir araca bindikten sonra bu Caddy rifter gibi araçlar sanki daha az yere basıyor gibi.
Bizde ki de saçma oldu gerçi kendi grubunda ki rakipler ile kıyas etmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRBeni anlamışsınızdır o zaman.
İnsan böyle yere basan Bir araca bindikten sonra bu Caddy rifter gibi araçlar sanki daha az yere basıyor gibi.
Bizde ki de saçma oldu gerçi kendi grubunda ki rakipler ile kıyas etmek lazım
Alıntıları Gösterolayımız tamda bu zaten
bu ürünler uygun fiyata alınabilecek muadil araçlar
uygun kullanım koşulları ile.
bir sportif sürüş makinası demiyoruz zaten
biri elma diğeri armut..)
-
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtKöyün uyanığı bana eds örneği vermiş belediyelerin otopark kısıtlamalarından falan yürüseydin
https://www.hizliresim.com/4YejmS
Alıntıları Gösteryaw sende köyün nesisin bilmiyorum ama
varsın uyanığı ben olayım
Oradaki kamyonet Ducato ,Transit , Isuzu kamyonet
Hafif ticari için bir alt satıra bakıcaksın bebişim
as 900 yine olmadı
Hafif ticarilerin hız limitini maviyle işaretledim
Hadi sayemizde birşey daha öğrendin
ama sormak yerine hep aynı hata , yok köyün bilmemnesiymiş önce sorsan ???
Sende haklısın ruhsat kamyonet , MTV ve hız limitleri panelvan
EDS de gördüğün gibi Transporter panelvan ile hafif ticari limitleride farklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanHocam otomobil konforu mumkun degil derken, bir sedanla mi karsilastiriyorsunuz yoksa SUV ile mi?
Bu arac b-hbler ile yani fiyata satiliyor. Mesela acaba Polodan daha mi konforsuz? Aslinda ona bakmak lazim.
Mesela bir arkadas arka koltuk cok dik ve yatmiyor demis. Bu dogru mu? Rifter icin gecerli mi?
Alıntıları GösterB sınıfı tüm araçlardan konforludur
Rifterlarda arka koltuk meselesi : Rifter da bagaj koltuk arası metal koruma olanlarda tasarım hatası var o koruma oldumu koltuk dik oluyor çok rahatsız , eğer o yoksa normal eğimde rahat ,
Zaten berlingoda da aynı koltuklar var koruma yok 3 ayrı tam koltuk ve sırtlığı otomobil kadar eğimli rahat
Bunlar doblo kango caddy rifter için geçerli ,fiorino ford corier alırsan değişir onlar baya sert
Ticarilerin konforu yükte belli olur memleket dönüşü araçta 4 kişi ve bagajı varsa tartışmasız ticari hem daha güvenli hem daha konforlu ,tersi boş durumlarda da otomobil daha konforlu.Hafif ticarileri SUV ların bir tık serti olarak düşün ,hatta suv daha kolay devrilir çünkü zeminden yükseklikleri ticarilerden fazla
Caddy gazlı ama dayanıksız amortisörleriyle ticarilerin en konforlusu ama şu an 1.6 dizel yapamadığı için mecbur 2.0 getiriyor o yüzden aşırı pahalı 273 e caddy alacağıma 320 ye dizel oto Grandland -X alırım
Normalde %15 ötv olduğundan en dolu ticarinin 200 olması gerekir ..
-
Ben de her turlu B sinifindan konforludur diye dusunuyorum o yuzden sordum zaten. Cunku alt yapisi C sinifi zaten aracin.
Bu aracla ayni fiyata satilan araclarla karsilastirmak lazim.
Bmw 5 serisi gibi degil demis mesela bir uye. tabiiki degildir zaten oyle bir iddiasi da yok, olmasini bekleyen de yok.
Yoksa bu forumda her uye 1 milyona satilan bir aracin 250 bine satilan Rifterdan daha konforlu oldugunu tahmin edebiliyordur. Eger bu arac Polodan/Cliodan vs. cok daha fazla ic hacmini benzer konfora sunuyorsa mantikli tercihtir.
Bakilmasi gereken B-hb,B-sedan belki B-SUV mi yoksa Rifter mi. Premium marka E sinifi sedanin konforlu oldugunu hepimiz biliyoruz.
Konu sahibinin zaten D-E sinifi araclari alabilecek ekonomik durumu olsaydi gelip de boyle bir konu acmazdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 2 Mart 2021; 22:24:56 > -
Valla hocam bu kadar yazismadan sonra merak ettim baktim:
Kamyonet: Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir.”
Gorunen o ki Panelvan kamyonetin altinda bir siniflandirma oldugu icin ruhsatta kamyonet yaziyor ama aslinda bu araclar panelvan olarak bir alt gruba ayrilmis.
-
İnsignia a ile kıyaslarsam opel combo 2021 i rifter ile aynı platform. Araç gerçekten çok hacimli motor 1.5 130 hp ye hayran oldum. Kalkışı ara hızlanması vs iyi olduğu gibi yakıtı da güzel. Baldır destekleri yetersiz ve konfor yalıtım olarak insignia dan aşağıda bulunmakta ama c segment megane ile yakın diyebilirim. Şerit takibi kör noktası oldukça başarılı. İlk kez ticari araç sahibi oldum caddy 4 fiorino gibi araçları çok sürdüm ama bende çok kararsızdım alırken. Bisiklet hobim için bu tarz bir araca geçtim. Kendi görüşüm yapılan tartışmaların hepsi boşuna bu fiyata vazgeçilmez bir araç oldukça başarılı. Hava atayım derdiniz yoksa kişisel tatmini sağlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanBen de her turlu B sinifindan konforludur diye dusunuyorum o yuzden sordum zaten. Cunku alt yapisi C sinifi zaten aracin.
Bu aracla ayni fiyata satilan araclarla karsilastirmak lazim.
Bmw 5 serisi gibi degil demis mesela bir uye. tabiiki degildir zaten oyle bir iddiasi da yok, olmasini bekleyen de yok.
Yoksa bu forumda her uye 1 milyona satilan bir aracin 250 bine satilan Rifterdan daha konforlu oldugunu tahmin edebiliyordur. Eger bu arac Polodan/Cliodan vs. cok daha fazla ic hacmini benzer konfora sunuyorsa mantikli tercihtir.
Bakilmasi gereken B-hb,B-sedan belki B-SUV mi yoksa Rifter mi. Premium marka E sinifi sedanin konforlu oldugunu hepimiz biliyoruz.
Konu sahibinin zaten D-E sinifi araclari alabilecek ekonomik durumu olsaydi gelip de boyle bir konu acmazdi.
olayın özeti aynen bu şekilde
çok iyi toparlamışsınız.
kamyonet ruhsatlı aracımıza as 900 yaftaması ile durumu trolleyen üyenin ne marka araba kullandığı ve bilgeliği ise feyz almamız adına
açıklamasını bekliyoruz
araç tercihlerinden böyle bir saldırmaya geçmek ve yaman hırsızı oynamak
yaşını sorduk öteledi
şimdi bize ferrarisini anlatır artık
empatiyi realite ile
eşleştiren ender kafalar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: okulaptus
İnsignia a ile kıyaslarsam opel combo 2021 i rifter ile aynı platform. Araç gerçekten çok hacimli motor 1.5 130 hp ye hayran oldum. Kalkışı ara hızlanması vs iyi olduğu gibi yakıtı da güzel. Baldır destekleri yetersiz ve konfor yalıtım olarak insignia dan aşağıda bulunmakta ama c segment megane ile yakın diyebilirim. Şerit takibi kör noktası oldukça başarılı. İlk kez ticari araç sahibi oldum caddy 4 fiorino gibi araçları çok sürdüm ama bende çok kararsızdım alırken. Bisiklet hobim için bu tarz bir araca geçtim. Kendi görüşüm yapılan tartışmaların hepsi boşuna bu fiyata vazgeçilmez bir araç oldukça başarılı. Hava atayım derdiniz yoksa kişisel tatmini sağlıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanValla hocam bu kadar yazismadan sonra merak ettim baktim:
Kamyonet: Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir.”
Gorunen o ki Panelvan kamyonetin altinda bir siniflandirma oldugu icin ruhsatta kamyonet yaziyor ama aslinda bu araclar panelvan olarak bir alt gruba ayrilmis.
bu araçlar teknik olarak panelvan değil mpv
bizim ülkedekilerin nane yemeleri bu durum
ergenlerinde ağzına sakız oluyor sonra.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xB sınıfı tüm araçlardan konforludur
Rifterlarda arka koltuk meselesi : Rifter da bagaj koltuk arası metal koruma olanlarda tasarım hatası var o koruma oldumu koltuk dik oluyor çok rahatsız , eğer o yoksa normal eğimde rahat ,
Zaten berlingoda da aynı koltuklar var koruma yok 3 ayrı tam koltuk ve sırtlığı otomobil kadar eğimli rahat
Bunlar doblo kango caddy rifter için geçerli ,fiorino ford corier alırsan değişir onlar baya sert
Ticarilerin konforu yükte belli olur memleket dönüşü araçta 4 kişi ve bagajı varsa tartışmasız ticari hem daha güvenli hem daha konforlu ,tersi boş durumlarda da otomobil daha konforlu.Hafif ticarileri SUV ların bir tık serti olarak düşün ,hatta suv daha kolay devrilir çünkü zeminden yükseklikleri ticarilerden fazla
Caddy gazlı ama dayanıksız amortisörleriyle ticarilerin en konforlusu ama şu an 1.6 dizel yapamadığı için mecbur 2.0 getiriyor o yüzden aşırı pahalı 273 e caddy alacağıma 320 ye dizel oto Grandland -X alırım
Normalde %15 ötv olduğundan en dolu ticarinin 200 olması gerekir ..
Alıntıları Gösterdediğiniz fiyat aralığında diğer seçenekler daha mantıklı
hatta benzinli c5 1.2 aircroslarda radarıma girmişti bir ara..
-
herkesin ihtiyacina gore, bizim ailede isten dolayi devamli bir ticari(kangoo), aile arabalari olarakta annemin megane geri kalanlara da golf vardi. aile buyukse yada bir yere giderken 1 pantolon yetecegi yerde yaniniza 3 pantolon alan insanlardansaniz ticariler tam size gore ama kimi insan vardir bagaji/arabayi hakkiyla senede anca 1 kere doldurur ozamanda ticari fuzuli. dedigim gibi ihtiyaca gore. biz sahsen kangoo olmasa nefes alamazdik sanirim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X