Arkadaşlar bu oyunda at,eşşek,dewe vb. haywanlar warmış sanırım...Bu haywanları nerden bulabiliriz ve bize bişi kazandırıyomu speed fln anlatabilrmsiniz
[Deleted by Admins]
bildiğim kadarıyla atda saldıramıyosun sadece ayağımızı yerden kessin misali
[Deleted by Admins]
Anlatim Hemen Oyunda Çeşitli At , ve Develer var.. Bunlar hızınızı artırıyo tabi.. ama bi yandanda bunlarla ticaret yapıyorsunuz.. deve sadece Ticaret için Kullanılır.. Nerden alıcağımıza gelince Towna girerken solda atcıyı Görürsünüz ondan alıyorsunuz.. en düşük at 1200 gold.. birde lvl 10 olmadan ata veya deveye binemezsiniz..
Hmmm peki bu haywanlarla saldırı yapılmıyorsa sadece istenen yere hızlı gitmek amaçlımı??
Ewet Hayvanlardayken atak yapamazsınız ve At bi kullanımlıktır.. Yani Bırakın Malkoçoğlu gibi şeyler yapamazsınız oyunda
sen oyuna başla yardım ederiz yeter ki k.oyu bırakın artık
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: dj_iceberg
tüh bea ne fantazilerim vardı atla
peki ölünce at gidiyor mu?çok dandik bişe olur o yaa, gidiyon kapışıyon kasıyon falan..geberince çat gitti 1200 altın
yok yaw 20yi geçince koymuo 1200 altın
Aynen ben 10ar 10ar alıyorum.. çünkü lvl kasmak için baya yol gidiceksin tabi gittiğin yerde atı bırakıyorsun.. lvl 20ye kadar çok para sıkıntısı çekiceksiniz sonra Trader falan yaparsınız biraz para kasarsınız..
allahın korelisi ne anlar attan ama türkler yapsaydı atta neo wari hareketler yapabilirdik
cirit falan oynardık zevkli olurarkada tigerlar koşuo biz cirit oynuoz
[Deleted by Admins]
cirit olsa spearlar her sene cirit cup'ı alırdı heralde allahım beklemekten imanım gevredi sen aklıma mukayt ol yarabbim