Şimdi Ara

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Korkuyorum ki bu adamı başımıza başbakan yapacaklar Sebastian...berat albayrak'ın başbakan olması durumunu binali yıldırımın başbakan olması durumuna yeğlerim. biri gelecek sonuçta, binali yıldırım geleceğine berat albayrak gelsin. eğitim seviyesi de el veriyor buna, her şeyden önce genç bir beyin. ha binali yıldırım gelirse de 10 ay sonra yine yollar şuan ahmet davutoğlu ile olduğu gibi ayrılırsa şaşmam

• Allahın işine kar.......

Pardon yanlış konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde pc kullanmayı bile bilmeyen kesimden aldıkları için oyu sorun yok
  • Adamlarla aramızda medeniyet, demokrasi olarak 650 yıl fark var. Bunların ataları matbaa şeytan icadı diye ülke topraklarına sokmadı, ne bekliyorsun ki ?
  • Hikmetine fazla şey yapmamak lazım
  • Üreten toplum vs üretmeyen toplumun özeti olmuş bu karşılaştırma resmen. Üreten toplumun bilim, tıp, teknoloji, sanat vb. kattettiği yol ile üretmeyen toplumun katedemediği yol. Biz 25 yaşını bulmuş nesil için neyse de gelecek neslin önü bu yöneticiler ile çok karanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Adamlarla aramızda medeniyet, demokrasi olarak 650 yıl fark var. Bunların ataları matbaa şeytan icadı diye ülke topraklarına sokmadı, ne bekliyorsun ki ?

Şimdi durayım durayım diyorum da yok arkadaş ne kadar bilgisiz, cahil, mal, şuursuz, haysiyetsiz, nankör insanlar var burda ya. Gördüğüm kadarıyla da bayrak taşıyanı sensin. 624 sene dünyaya hükmetmiş atalarına hakaret eden bu ahlaksız nesil, hakaret ettiği atalarının kan dökerek aldığı Türkiye de yaşıyor geziyor tozuyor eğleniyor bu memleketin havasını soluyor birde yetmezmiş gibi hakaret ediyor. Allah belanızı versin.

Bilen bilir burda malum parti taraftarı değilim ama şöyle hakaret edenlerden nefret ediyorum. Hele de mal mal uyduruk şeylere inanıp onu etrafta paylaşanlardan daha da çok nefret ediyorum. Ne biliyosun kardeşim sen? Kimin kitabını okudun nerden edindin bu bilgiyi? Bilip bilmeden yalan yanlış şeyler paylaşma. Birisi senin hakkında yalan yanlış kötü bir yorum yapsa bi başkası da onu duyup etrafa yaysa ne hissedersin? Adam mısın sen? Yok ya duvara anlatsam duvar çatlar ya boşa konuşuyorum anlamaz çünkü

Magna Carta 1215
    Birinci Meşrutiyet 1876

Bu yüzden arada 650 yıllık fark var. Matbaa da çoook sonra gelmiştir Osmanlı'ya, tarihteki net bir doğruyu nasıl red ediyorsun ? Bu cahillik yüzünden dağıldı senin atalarının toprakları. Hakaret edersin anca bilgi ve fikir olmayınca ne yapabilirsin ki başka ? Binali Yıldırım gibi adamlar da bu zihniyetin devamıdır.

Benim Atam, Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bu coğrafyadaki insanları tebaa olmaktan, kula kul olmaktan kurtarıp halk yapan vatandaş yapan adamdır benim Atam. Sen kendi işine bak kavuk sevici.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım mafya mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Adamlarla aramızda medeniyet, demokrasi olarak 650 yıl fark var. Bunların ataları matbaa şeytan icadı diye ülke topraklarına sokmadı, ne bekliyorsun ki ?

Şimdi durayım durayım diyorum da yok arkadaş ne kadar bilgisiz, cahil, mal, şuursuz, haysiyetsiz, nankör insanlar var burda ya. Gördüğüm kadarıyla da bayrak taşıyanı sensin. 624 sene dünyaya hükmetmiş atalarına hakaret eden bu ahlaksız nesil, hakaret ettiği atalarının kan dökerek aldığı Türkiye de yaşıyor geziyor tozuyor eğleniyor bu memleketin havasını soluyor birde yetmezmiş gibi hakaret ediyor. Allah belanızı versin.

Bilen bilir burda malum parti taraftarı değilim ama şöyle hakaret edenlerden nefret ediyorum. Hele de mal mal uyduruk şeylere inanıp onu etrafta paylaşanlardan daha da çok nefret ediyorum. Ne biliyosun kardeşim sen? Kimin kitabını okudun nerden edindin bu bilgiyi? Bilip bilmeden yalan yanlış şeyler paylaşma. Birisi senin hakkında yalan yanlış kötü bir yorum yapsa bi başkası da onu duyup etrafa yaysa ne hissedersin? Adam mısın sen? Yok ya duvara anlatsam duvar çatlar ya boşa konuşuyorum anlamaz çünkü

Dünyaya hükmetmiş ? Hangi dünyaya, arap dünyasına demek istedin herhalde.

• quote:

quote:

quote:

Magna Carta 1215
    Birinci Meşrutiyet 1876

Bu yüzden arada 650 yıllık fark var. Matbaa da çoook sonra gelmiştir Osmanlı'ya, tarihteki net bir doğruyu nasıl red ediyorsun ? Bu cahillik yüzünden dağıldı senin atalarının toprakları. Hakaret edersin anca bilgi ve fikir olmayınca ne yapabilirsin ki başka ? Binali Yıldırım gibi adamlar da bu zihniyetin devamıdır.

Benim Atam, Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bu coğrafyadaki insanları tebaa olmaktan, kula kul olmaktan kurtarıp halk yapan vatandaş yapan adamdır benim Atam. Sen kendi işine bak kavuk sevici.

Magna Carta nın iftira atmadığından ne kadar eminsin kardeşim? Olayı yaşamış gibi anlatıyorsun. Osmanlı Devleti nin yıkılmasında en büyük rolü casuslar oynadı güzel kardeşim. Osmanlı yı deviremediler. Baktılar ki yenileceği yok adamlar içten içe ahlaksızlığı, fitneyi fücuru yaygınlaştırdılar. Benim atalarım madem cahildi yapımı 3 sene önce önce tamamlanan marmaray projesini 1860 yılında ortaya nasıl çıkardı? Havan topunun ne zaman nerde neden icad edildiğini bilmiyor musun nasıl cahil oluyor senin bu ataların? Ilk defa dünya haritasını çizen Piri Reisi ne çabuk unuttun? Bu mu cahil atalarımız? Dahası ve binlercesi var al vereyim örnekleri;

“Küçük kan dolaşımı”nı bulan İbnünnefis, ilk “katarakt ameliyatı”nı yapan Ammar, “trigonometri, sinus, kosinüs”ü bulan Battani, “zooloji ilmi”nin öncüsü Cahiz, ilk “sistem mühendisi, sibernetikçi, elektronikçi ve bilgisayarın babası” Cezeri, trigonometriye “tanjant, kotanjant, sekant, kosekant”ı kazandıran Ebu’l Vefa, “med-Cezir”i keşfeden Ebu Maşer, “ondalık kesir sistemi”ni bulan Gıyasüddin Cemşid, ilk “cebir kitabı”nı yazan ve Batı’ya “cebir”i ve “rakamlar”ı öğreten Harizmi, ilk “kâğıt fabrikası”nı kuran İbni Fazıl, ilk “coğrafya kitabı”nı yazan İbni Havkal, ilk “torna tezgahı”nı yapan İbni Karaka, “Verem mikrobu”nu keşfeden Kambur Vesim, ilk “kanser ameliyatı”nı yapan ve “kılcal damar sitemi”ni keşfeden Ali Bin Abbas, “göz hastalıkları” hakkında ilk eseri veren Ali Bin İsa, Avrupa’ya “tedavi metodları”nı öğreten Ali Bin Rıdvan, “Dünyanın döndüğü”nü ilk bulan, Kristof Colomb’dan 500 yıl önce Amerika kıtasının varlığını bildiren, Matematik, Jeoloji, Coğrafya, Tıp, Felsefe, Fizik, Astronomi gibi dallarda eserler yazan Beyruni, “atom bombası” fikrinin mucidi ve “kimyanın babası” Cabir Bin Hayyan, Avrupa’ya “matematik”i öğreten Ebu Kamil Şuca, ilk defa “ses” olayını fiziki yönden açıklayıp izah getiren Farabi, ilk defa “ekliptik meyil”i tesbit eden Fergani, ilk kez “Dünyanın çevresi”ni ölçen Hasan Bin Musa, “göz doktorları”na öncülük eden Huneyn Bin İshak, Wright kardeşlerden 1000 yıl önce “ilk uçak”ı yapıp uçan İbni Firnas, “tarih”i ilim haline getiren, “sosyoloji”yi kuran, “psikoloji”yi tarihe uygulayan, ilk kez “tarih felsefesi” yapan İbni Haldun, “optik ilmi”nin kurucusu, “göz ve görme sistemleri”ne açıklık kazandıran, “Galile teleskopu”nun arkasındaki isim İbni Heysem, eserleri Avrupa üniversitelerinde 600 sene temel kitap olarak okutulan, “hastalık yayan küçük organizmalar”, “civa ile tedavi”, “ilaç bilimi”, “dış belirtilere dayanarak teşhis koyma”, “botanik ve zooloji” ilminin babası İbni Sina, “füzecilik”in babası Lagarî Hasan Çelebi, “geometrik şekiller”in yüzölçümlerini bulmak için metodlar geliştiren Mağribi, ilk kez “depremlerin oluş sebebi”ni açıklayan Mes’ûdi, Cebirdeki “binom formülü”nü bulan Ömer Hayyam, Newton’dan çok önce “diferansiyel hesabı”nı keşfeden ve “Dünyanın çapı”nı doğru olarak hesaplayan Sabit Bin Kurra, “deneysel fizyoloji”nin öncülerinden Sabuncu Oğlu Şerefeddin, 1000 yıl önce “ilk çağdaş ameliyat”ı yapan, “ilk böbrek ameliyatı”nı gerçekleştiren Zehravi...

Bunlar mı cahil insanlar? Her şeyi bi kenara bıraktım bugün üstüne bastığın yaşadığın İstanbul'u sen ona hakaret edesin diye fethetmedi DEDEN FATİH. En başta da söyledim ben bu örnekleri sunmaya bıktım. Duvar anlar siz anlamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 5 Mayıs 2016; 23:24:10 >

• Abi azıcık düşünün lütfen 624 sene dünyaya hükmetmiş nedir? Osman bey zamanında dünyaya hükmediyorduk değil mi 150-200 yıl desen anlarım da 624 nedir. Ezbere konuşmayın lütfen. Meydanlarda Eyyyyyy Amerika diye nara atıp sonra obamayla bir saat görüşmek için elli takla atan zihniyetin mamülleri sizi.

• Haftada 1 açılıyor heralde bu konu.
  • Binali Yildirim basin ve halkin onunde bilgisiz gorunur ama donanimli bir insandir. Heralde politikaci olmak bunu gerektiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

quote:

quote:

Hayır kardeşim bütün dünyaya. Bugün senin hayran duyduğun Amerika, Asya, Avrupa kıtasına ve dahasına. Bunları öğrenmek zor değil iki fare tıkının altında. Bir kere de hakaret etmekten vazgeçip gerçekleri öğrenmek için uğraşın. O zamanlar Osmanlı nın kuyusunu her taraftan kazmaya çalışan insanlar onu başardılar ve tekrarını yaşamamak için de bütün bu nesli de zehirleyip halen daha Osmanlı yı karalama peşindeler ve bu numaraları yutan sizler. Kaybedeceksiniz kardeşim rahat olun. Emin olun lafta Osmanlı torunu olanlar değil de yaşantıda Osmanlı torunları olanlar size bunu kanıtlayacak emin olun.

• vTeck kullanıcısına yanıt
    Bin yıl önce yaşayan arapların isimlerini koymuşsun atalarım demişsin.. Onların da çoğunluğu 1300-1400 lerden önce yaşamış adamlar bu arada. İslam coğrafyasının tarikat-tasavvuf bataklığına tamamen batmadan önceki zamanlarından.
    Her Osmanlı padişahı da Fatih veya Abdulhamit gibi ileri görüşlü adamlar değildi bu yüzden bilimde geri kaldık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır kardeşim bütün dünyaya. Bugün senin hayran duyduğun Amerika, Asya, Avrupa kıtasına ve dahasına. Bunları öğrenmek zor değil iki fare tıkının altında. Bir kere de hakaret etmekten vazgeçip gerçekleri öğrenmek için uğraşın. O zamanlar Osmanlı nın kuyusunu her taraftan kazmaya çalışan insanlar onu başardılar ve tekrarını yaşamamak için de bütün bu nesli de zehirleyip halen daha Osmanlı yı karalama peşindeler ve bu numaraları yutan sizler. Kaybedeceksiniz kardeşim rahat olun. Emin olun lafta Osmanlı torunu olanlar değil de yaşantıda Osmanlı torunları olanlar size bunu kanıtlayacak emin olun.

Bütün dünya dediğin bu mu oluyor, asya bu mu oluyor? Amerika

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Al sana dünya

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Al buda dinsiz diye kötülediğiniz, bir türlü kabul edemediğiniz "Göktürk Kağanlığı"

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Burda sorunlu olan sizsiniz, atalarımıza saygı duymayan sizsiniz, osmanlıdan arapçılıptan başka bir şeyi kabul etmeyen sizsiniz. Biz Göktürkleri, Karanhanlıları, Selçukluları, Hunları, Uygurları, Osmanlıyı kabul ederiz saygı duyar yaşatırız. Fatih atamızı kabul eder gurur duyarız, aynı şekilde Atatürkten, Bumin Kağandan, Tong yabgudan, Attiladan, Timurdan, Tuğrul beğden gurur duyar ve adlarını yaşatırız.

Ama sizin osmanlıdan, ümmetçilik ve islamdan başka bir şey bildiğiniz yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenemne1 -- 5 Mayıs 2016; 23:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

Abi azıcık düşünün lütfen 624 sene dünyaya hükmetmiş nedir? Osman bey zamanında dünyaya hükmediyorduk değil mi 150-200 yıl desen anlarım da 624 nedir. Ezbere konuşmayın lütfen. Meydanlarda Eyyyyyy Amerika diye nara atıp sonra obamayla bir saat görüşmek için elli takla atan zihniyetin mamülleri sizi.

Dünya üzerinde 600 küsür sene yaşamış. Bunun 350-400 senesinde dünya üzerindeki en büyük güç olarak yaşamış. Varsa daha iyisi anlatın. Ben hükümet yanlı birisi olmadığımı defalarca söyledim. Erbakan hayattayken "Amerika kim ya gelsin o benden izin alsın" dediğini burda herkes biliyor. Ben Erbakan hayranı bir insanım. Bana hükümet yanlısı muamelesi yapmayın. Lafı attığın adamın önce bi ne olduğunu öğren sonra yaz ne yazacaksan

• işte laf cambazlığı budur.amuda kalkarak alkışlıyorum herkesi.bulut bilişimi ana baba günü gibi herkese ancak böyle anlataiblirdi sayın beyfendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

Bin yıl önce yaşayan arapların isimlerini koymuşsun atalarım demişsin.. Onların da çoğunluğu 1300-1400 lerden önce yaşamış adamlar bu arada. İslam coğrafyasının tarikat-tasavvuf bataklığına tamamen batmadan önceki zamanlarından.
    Her Osmanlı padişahı da Fatih veya Abdulhamit gibi ileri görüşlü adamlar değildi bu yüzden bilimde geri kaldık.

Bak kardeşim ben hepsi iyiydi demiyorum. Benimde sevmediğim padişahlar var. Mesela saltanat sistemi yanlıştı en basitinden. Kardeş kardeşi öldürüyordu. Ama genel anlamda şüphesiz ki gerçekten her konuda iyi bi devlet olduğunu inkar etmemek lazım. Ben her fırsatta bunca emek verip bu toprakları alan atalarıma laf atanlara deli oluyorum. Nasıl bu kadar rahat laf atabiliyorlar ya anlamıyorum. Senin deden benim dedem savaşmış zamanında bu topraklar için. O insanlara yazık değil mi bu nasıl nankörlüktür gözünüzü seveyim yapmayın ya Allah sorar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün dünya dediğin bu mu oluyor, asya bu mu oluyor? Amerika

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Al sana dünya

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Al buda dinsiz diye kötülediğiniz, bir türlü kabul edemediğiniz "Göktürk Kağanlığı"

BİNALİ YILDIRIM VS OBAMA

Burda sorunlu olan sizsiniz, atalarımıza saygı duymayan sizsiniz, osmanlıdan arapçılıptan başka bir şeyi kabul etmeyen sizsiniz. Biz Göktürkleri, Karanhanlıları, Selçukluları, Hunları, Uygurları, Osmanlıyı kabul ederiz saygı duyar yaşatırız. Fatih atamızı kabul eder gurur duyarız, aynı şekilde Atatürkten, Bumin Kağandan, Tong yabgudan, Attiladan, Timurdan, Tuğrul beğden gurur duyar ve adlarını yaşatırız.

Ama sizin osmanlıdan, ümmetçilik ve islamdan başka bir şey bildiğiniz yok!

Bak kardeşim yine iftira ediyorsunuz. Kim Selçuklu, Göktürk düşmanı? Nereden çıkartıyorsun kardeşim bunları? Ayrıca "Dünyaya hükmetmek" den ne anlıyorsun bilmiyorum ama sadece şunu söyleyeyim. Bugün dünyaya kim hükmediyor Amerika. Neden? Çünkü en büyük güç. Peki bütün toprak amerika nın mı hayır değil. Bak Kanuni döneminde Fransa da dans icat ediliyor Kanuni Sultan ın Fransa kralına yazdığı mektup linkte. Dünyaya nasıl hükmediyorlarmış kendin gör.

https://tr.m.wikisource.org/wiki/Kanuni_Sultan_S%C3%BCleyman%27%C4%B1n_Kral_Fransuva%27ya_dans_hakk%C4%B1nda_g%C3%B6nderdi%C4%9Fi_ferman

• vTeck kullanıcısına yanıt
    Bu konuya attığın mesajlarda o kadar çok tutarsızlık var ki... Şimdi seninle tartışmaya girmeyeceğim, muhtemelen laf cambazlığı yaparak ve hassas yerlerden vurarak tartışmayı bambaşka yerlere çekeceksin, şimdiye kadar yazdıklarından bu sonuca varıyorum. Ama şunu demeden de geçemeyeceğim, Lagari Hasan Çelebi ye füzeciliğin babası demek nedir! Tamam adam iyi cesaretliymiş, kendini kaç metre uçurmuş falan ama düşünmesi bu kadar kolay bir yöntemle kendini uçuran adamı bir teknolojinin babası olarak sunamazsın. Saydıkların arasında başka hatalı şeyler de var, özellikle dayanamadığım olarak bunu belirttim. Resmen "çok yazayım, nasıl olsa adamın hepsini açıp tek tek araştıracak hali yok" mantığıyla hareket etmişsin. Bu mesajını geçiyorum, alakasız yerlerden alakasız bilgiler verip söylediklerinden yanlışlananları örtbas etmişsin.

Bunları yazdıktan sonra çıkacak muhtemel tartışmaların farkındayım ve hiçbirini yapacak halim yok, nerde demişim söyle deyip gelen cevap sonrasında atalarına nankörlük etme suçlamasında bulunma ve yine sürekli olarak alakasız şeyleri öne sürme falan.. O yüzden sen cevap yazsan da ben devam etmeyeceğim.

İyi forumlar

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 6 Mayıs 2016; 0:12:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.