Şimdi Ara

Binalarda Sığınak Alanı Şahşa Ait Olabilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni binaya taşındım ,daire bana ait , eski toprak sahipleri yani binayı mütehaite veren adam binanın sığınağının kullanım alanı yalnızca bize ait diyor böyle bişey olabilir mi ? Kime sorsam ortak kullanım alanı böyle bişey olamaz diyor gerekirse kavga dövüş gerekirse belediyeye şikayet edicem hakkımı arıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 26 Temmuz 2017; 8:46:31 >

• Sıgınak herkese aittir. Herhangi bir durumda buraso bana ait girmeyin mi diyecek?
    Kısa ve basit bir çözüm var tapusunu göstersin,
    Sizce ona istinaden yasal yollara basvurursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

Sıgınak herkese aittir. Herhangi bir durumda buraso bana ait girmeyin mi diyecek?
    Kısa ve basit bir çözüm var tapusunu göstersin,
    Sizce ona istinaden yasal yollara basvurursunuz

Tesekkurler bu işin peşine düşücem her türlü
  • öyle bir dünya yok. Sığınak ortak kullanım alanıdır. şansa ait değildir. arkadaşın dediği gibi tapusunu göstersin ondan sonra konuşsun.
  • Dün akşam mütehaitle konuştum öyle bir şey yok dedi , dedim senle sözleşme imzaladıklarını söylüyorlar, orasını kullanmak sizin kanunen hakkınız ben 100 tene imza da atsam bu hakkı sizden alamam akşam ben gelir tatlı dille anlatırım hem siz hem onların yanında durumu izah ederim dedi , bunların 3 dairesi var toprak sahipleri yani daha önce tek başına buraya sahiplermiş bu yüzden hala kendilerini apartmanın sahibi zannediyorlar , benim çekindigim yaşlı amca çok geçimsiz kavgacı birisi laftan anlaması çok zor ihtimal mütehaitte anlatsa bu işin içinden zor çıkılacak ama hakkımı arıycam inşallah sıkıntı olmaz, sıkıntı olursa ben bunları nereye şikayet etmem lazım belediyeye gitsem çözüm olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 27 Temmuz 2017; 13:1:3 >
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    İskan alınırken projeler çiziliyor ve buna göre tapu çıkıyor iskan veriliyor.Ortak kullanım alanları bellidir.Bahçe , kömürlük , sığınak , kapıcı dairesi , elektrik panosu odası ve benzeri alanlar ortak kullanım alanlarıdır.

Bimer ve Cimer bu konuda devreye giriyor evin sahibi iseniz Bina projesini alabilirsiniz 50 TL ücretle almıştım orada detayına varıncaya kadar bütün bilgiler mevcut bizim burada kapıcı dairesini birisine vermişler hemen olaya girdik kapattık.

Yangın merdivenini sökeceklerdi , söktüler Bimer'den dolayı zabıta ekipleri geldi söken kişiyi aldı baya bir para cezası ödedi içeri atacaklardı , dükkan sahibi dükkanın önündeki ağaçları kesti binanın çevresindeki duvarın bir bölümünü kırdı 3 kere zabıta geldi fena cezalar ödedi uyarılar yedi kafadan 15 bin TL'si çöp oldu.Dükkanın orayı tekstil atölyesi , camcı , toptancı , fırın yapamadı felaket cezalar ödeyecekti anlayacağınız bunların gözüne şunu sokacaksınız sen devletten büyük değilsin kafana göre burası benim diye bir kafana buyruk hareket edemezsin.

Eğer laftan anlamıyorsa Bimer'e veya Cimer'e bildirin gizli olarak cezayı bir yesinler gerekirse hapis cezasına bile vurulur.Müteahhit ile görüşün Bimer , Cimer ile görüştüğünü eğer o kişi Sığınak'ı sahiplenirse gerekli işlemlerin başlayacağını ve iskanın iptal olacağına dair müteahhit tarafına soruşturma açılacağını söyleyin.

Bunlara bu kozu veren müteahhit'tir.

Bina'da şuda var mesela 15 kişi yaşıyor bazı durumlarda 8 kişi imza verdiği zaman çoğunluğun dediği olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Temmuz 2017; 20:30:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bina Güçlendirme ve Önemi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.