Binadaki sorumsuz komşulardan dolayı bina'yı karantina'ya aldılar 4 kişinin testi pozitif çıktı diğerleri belirsiz. Evden dışarı çıkamıyorum bir sürü işim vardı.Daha önce yasaklarda hiç corona'yı sallamıyorlardı.Birlikte sahur yapmalar , iftar yapmalar , mangal yapmalar , her gün çay içmeler kapının önünde muhabbet etmeler ne maske nede başka bir şey takıyorlar. Sağlık bakanlığından aradılar 14 gün karantinaya alındınız evden dışarı çıkamazsınız aile hekimini arayıp rapor yazdırabilirsiniz dedi vefa hattını arayın sizinle ilgilenirler dedi. Devletin işi gücü yok bizim binadaki bu kişilerin sorumsuzluklarından dolayı uğraşıyorlar. Kapıda da kimse yok isteyen istediği gibi çıkar gezer buna da önlem almaları lazım bence.Çünkü bu kişiler evlerinde duracak insanlar değil olsaydı cumartesi pazar sokağa çıkma yasağında evin önünde mangal yapmazlardı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Haziran 2020; 20:35:55 > |
Binadan dışarı çıkamıyorum.

-
-
Dışarıda kimse yok illa ki başlarına bir şey gelmesi lazımmış.
-
Karantinada şu filmi izle hocam:
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:24:13 > -
https://tr.wikipedia.org/wiki/Do%C4%9Fal_se%C3%A7ilim
Doğal seçilim, belirli bir türde dış çevreye uyum konusunda daha elverişli özelliklere sahip organizmaların, bu elverişli özelliklere sahip olmayan diğer bireylere göre yaşama ve üreme şanslarının daha yüksek olması ve bunun sonucu olarak genlerini yeni kuşaklara aktarabilmeleri yoluyla işleyen evrimsel mekanizma. Böylece dış ortama uyum sağlamakta sorunlar yaşayan bireyler ve genler organizma popülasyonundan tasfiye edilmiş olmaktadır. Ayrıca doğal seçme, doğal ayıklanma ya da doğal seleksiyon olarak da adlandırılır.
-
Anlamadım ama iyi bir şey galiba.
-
Kalabalık evden dışarı çıkmıyorum.Çocuklar yetiyor zaten yayılmada.
-
Bakarım hocam önerin için sağol da bunun bana katacak bir şeyi yok sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X