Şimdi Ara

.bin uzantılı dosyayı açamadım gitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ben bir program indirdim internetten. Sabahtan beri uğraşıyorum ama bir türlü yükleyemedim :(
    Bu programın 220 mb civarında bir boyutu var ve .bin uzantılı. Ortasında wma simgesi var ve üzerine basınca hiç birşey çıkmıyor. Biraz araştırdım ve PowerISO diye bir program varmış indirdim bu sefer programda "çıkart" yani .bin uzantılı dosyayı parçalara ayırmak istediğimde "Dosya formatı bilinmiyor veya desteklenmiyor." yazıyor arkadaşlar bunun nedeni nedir ve ben bu tek halde olan dosyayı nasıl yükleyebilirim cevaplarınızı bekliyorum

• güncel lütfen bekliyorum :(((
  • Razorlance_PAP kullanıcısına yanıt
    Daemon tools programını deniye bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivaekol -- 5 Şubat 2016; 23:58:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet onu da yeni indirdim. Ama "Lite" olan sürümü. Peki şimdi nasıl yapıcam .bin dosyasını biliyor musunuz?
    Daemon Tools'la çalıştır. Bilgisayarımda Sanal Sürücü oluşturacak. Ordan açıp kurabilrisin.
  • Lite olanını sileyim mi yani? Normalini mi yüklemeliyim?

Okuduğum yazılarda sağ alt köşedeki küçük menüde Daemon Tools'ün simgesi var diyorlar ama bende hiç birşey yok??

Anlıyamadım doğrusu bu işi. Neler yapıcağımı kısaca anlatabilir misiniz
  • Virtual CloneDrive kur o bin uzantılı dosyaya çift tıkla direk açılır daemon tools gibi yerleştirme açma dertleri yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Deamom tools resmi sitesinden lite inrin kurum aşamasında ücretsiz sürümü secip kurulumu bitirin

Deamon tools açın dosya aç bölümümdem .bin dosyanızı belirtin sanal sürücü olarak açacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vivaekol V kullanıcısına yanıt
    Ama sadece sanal sürücü açıyor ve içinde yine .bin uzantılı dosyam çıkıyor. Başka hiç birşey olmuyor :)
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Tamam deniyeceğim şimdi umarım olur
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Kurdum şimdi o .bin dosyasına basıyorum hiç birşey olmuyor. Kurulumda .bin 'i aktif ettim ama yinede dosyaya basınca hiç birşey olmuyor, sürücü sayısını 1 seçtim. Sürücüdeki gönderilen .bin dosyasına tıklayınca Can't mount yazıyor. Ne yapıcam :( ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorlance_PAP -- 6 Şubat 2016; 1:00:00 >
  • Güncel lütfen+++
  • Edit: Arkadaşlar ben programı mobil den indirmiştim. Normalde .rar uzantılıymış :/ ama mobilden indirdiğim için böyle .bin olmuş heralde. .rar 'a dönüştürebilir miyim?
    .bin uzantısını silin .rar yapın eğer açılmazsa tam indirememişsinizdir terar indirin
  • vivaekol V kullanıcısına yanıt
    Sizi yorucam ama nasıl .rar 'a çevireceğim dosyayı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.