Şimdi Ara

Bin araba ile seks yapmış oha gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ABD’nin Washington eyaletinde yaşayan Edward Smith (57), bugüne dek "1000 otomobille seks yaptığını" açıkladı.
    Vanilya" ismini verdiği otomobilini "Kız arkadaşım" diye tanıtan Smith’in ilginç hayatını, "mekafili" (makine sevicilik) üzerine bir belgesel hazırlayan Channel Five televizyonu inceledi.

"En çılgın seks deneyimini" 1980’lerin meşhur dizisi "Hava Kurdu"ndaki helikopterle yaşadığını söyleyen Smith’in asıl "aşkı" otomobiller. İlk kez 15 yaşında bir otomobille seviştiğini anlatan Smith, "Romantik biriyim. Arabama şiirler yazıyorum, şarkılar söylüyorum, onunla sevgilimmiş gibi konuşuyorum" dedi.

"Hasta" olmadığını belirten Smith, "Kadınlar ilgimi çekmiyor. Gay de değilim" ifadesini kullandı. Smith, kimseye zararı olmadığını vurgulasa da, seks yaptığı arabaların çoğunun başkalarına ait olduğunu itiraf etti

alıntıdır.(internethaber)

ne sapıklar var be

• Biri robotla, biri arabayla..

Beyler elektronik eşyalarınıza iyi bakın ha!
  • Tavuğuna tecavüz etti diye adam bıçaklayan Türk milleti arabasıyla bu adamı görse ne yapar acaba

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 25 Mayıs 2008; 20:50:55 >
  • deli deli olduğunu kabullenmezmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.