Şimdi Ara

Bimeksten aldığım modülde kart ve cam uyumsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , dediğim gibi bimeksten 249 TL'ye aldığım modülü vestel tv'de açmaya çalıştığımda cam ve smartcard numaraları farklı ya da uyumsuz gibi bir uyarı çıktı. Ne yapmalıyım?

Dipnot 1: Ben eski LCD tv'deki CI slota güvenip sipariş verdim, tv'ye hd uydu bağlamamla da sonuç alamayınca, dışarda bir vestel tv'de denedim ve yukarda behsettiğim uyarıyı aldım. Yalnız arkadaş vestel tv'ye modülü taktıktan sonra site kurulumu seçeneğini işaretlemişti, ama bunun yukarıdaki uyarıyı vermeye sebep olacağını düşünmüyorum.

Dipnot 2: Arkadaşlar bu modülleri kaydedilen tek bir tv ve uydu alıcıda mı kullanabiliyoruz? Başka tvlerde, uydu alıcılarda çalışmıyor mu?

Dipnot 3: Uydu alıcı olarak SMIT diye bir cihaz gözüküyor, ilk defa duyuyorum. Bugün deneme yaptığım ikinci tv'nin(LG) dahili uydu alıcısı olabilir mi? Bu Lg tv'de de CI menüsüne girdiğimizde continue dememize rağmen cevap alamamıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habedon -- 20 Haziran 2015; 22:26:53 >

• D smart müşteri hizmetlerini arayınız onlar yardımcı olup sorunu çözerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 20 Haziran 2015; 22:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan08 kullanıcısına yanıt
    Hocam onları aradım onlar da servise yönlendirdi.

Dipnot 2 konusunda bilginiz var mı?
  • Modülü destekleyen hercihaz ve tv de kullanabilirsiniz. 2 yıldır ben o şekilde kullanıyorum. İlk sorunnurunu modülü ilk aldığımda bende yaşamıştım ve dsmart müşteri hizmetleri kartla modülü eleştirdi ve sorun çözülmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleriyle halledilebilirse ne ala ama onlar da beni servise yönlendirdi. Servisin birine ulaşılamıyor, öbürü de yeni açtık diyor, deneme şansım yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu kart-cam uyumsuzluğu olmasaydı bugün tvlere bakıyordum zaten, dahili uydu alıcılı CI+ slotlu olanlarına. Geri iade konusunu da bimeksle görüşmem lazım, hafta sonu olduğu için aramadım.

Bakalım yarın ola hayrola.
  • Bimekse konuyla ilgili mail attığım aynı gün iade onay formu ve numarası gibi bir mail attılar. O maildeki talimatlara uygun bir şekilde alıcı ödemeli olarak modülü geri gönderdim ve 3-5 gün içinde paramı hesabıma iade ettiler. Bimeks bu anlamda sorun çıkarmadı, almak isteyen arkadaşlar çekinmeden deneyebilirler ancak ürünlerde hangi oranlarda bende yaşanan sorun yaşanır onu bilemem.

İnternette daha ucuz paket satan bayiler geri iade kabul etmiyoruz gibi şeyler söyledikleri için bimeksten sipariş vermiştim ve sorun kolayca halloldu. Benim sizlere önerim biraz daha fazla para verip böyle büyük firmalardan alışveriş etmeniz yönünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.