Şimdi Ara

Bimeksin PS3 leri NTSC-J (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps3 kutusunun arkasına bakmayıdamı düşünemediniz.Orada bölge kodu yazar....
  • Alırken ben yoktum kuzenimde pek anlamaz o işlerden, Ben olsaydım zaten orda alırken ilk olarak ona bakardım
  • Ayrıca kutunun içinde mavi bir küçük euroasya garanti belgesi çıkması lazım.Keşke aldığınız anda baksaydınız....
  • Az önce bimeksi aradım konuştum ordan tanıştığım cenk bey vardı onla görüştüm. Bana ntsc pal farkının olmadığını söledi bende biliyorum dedim. Ama pal istediğimi söledim kendisi artık mağazamızda pal makine satılmadığını söledi ( ne kadar gerçekçi şüpheliyim ) bütün ps3 ler ntsc dedi.Garanti konusunda ise playstationun 7 tane distrübütörü var türkiyede artık dedi tele dünyadan bunlardan birisiymiş garanti konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın dedi bende fazla diretmedim zaten kuzenimde makineyi kullanmaya karar verdi.
  • Yazık, kaptırabildiklerini kar sanıyorlar.
    PS3'ün ilk zamanları blu ray filmler çok yaygın ve ucuz değildi ama şimdi öyle değil. Hatta bazıları sadece film seyretmek için bile ps3 alıyorlar.Japonyadan film mi getirteceğiz yani veya bulmaya çalışacağız. Bence ntsc-j konsol PAL konsola göre %30-40 oranında dezavantajlıdır.
    Az para da vermemişsiniz. Bence ürünleri geri verin, paranızı geri alın.
  • Yazık kardeşim makinayı geri verip paranızı almaya bakın bütün teknoloji marketleri tatlı su kurnazı oldu arkadaş şimdi diyenler olabilir kanun yok diye hayır tam tersine güzel konunlarımız var bu konularda ama kimse bilmiyor.Bizde kader deyip geçtiğimiz için adamların yanına kar kalıyor
  • ntsc - pal arasında fark yok demiş vay be kardeşim insanları nasıl kandırıyorlar , ntsc-j yasal olarak satılamazki türkiyede teledünya meledünya anlamam sony eurasia lı pal alacaksın , trden aldığın dvdleri blueray filmleri izleyemezsin tr pal bölgededir nasıl satıyorlar anlamadım. kesin istanbulbilişim gibi paralel ithalattır . Pal vermezlerse geri verin ps3 ü paranızı alın tvyede dikkat edin kesin ondada bi olay vardır bimekse
  • nasıl olurya bunlar spottan almıyorki sony türkiyeden alıyorlar
  • Yaa arkadaşlar siz ciddimisiz? Bende bugün kocaeli'den kalkıp istanbul'a gelip bimeksten PS3 alacaktım.. İyi ki gelmemişim ya.. Yalnız anlıyamadığım bir nokta var. Bimeks kurumsal bir şirket değil mi? Yani NTSC-J makina satamaz yasal değildir, spot üründür. Bunu yapması YASAKTIR. Konu gerçek ise sanayii bakanlığına mail atacağım.
  • cidden bimeksin böle yapması çok ilginç en azından bu vurdum duymazlıklarından dolayı geri verin
  • cidden saka gibi bence hakkınızı sonuna kadar arayın
    yanlıs hatırlamıyosam bi ara kapanan mavi bilgisayarda millete ntsc-j makina vermisti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction


    quote:

    Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

    quote:

    Orijinalden alıntı: eribanez

    Pal bölgeli bluray de izleyemez çok kötü olmuş ayrıca sony avrasya garantili de değil anlaşılan özel bir firma garantili. Yarın öbür gün epey sıkıntı yapar.

    Bir sorun bakalım ama belki kampanya için geçerli olan makinalar bunlardır. Ellerindeki Pal ları bu yüzden vermeyebilirler de.

    Pal bölgeli blu-ray izler.Bütün ps3'ler için geçerlimi bilmiyorum ama j modeller blu-ray'de bölge seçmiyor.Ben 3 bölgenin blu-ray'inide izledim j makinamda.

    Ama yaptıkları büyük rezillik orası ayrı konu.Geri götürüp pal versiyonu için diretmeni tavsiye ederim.


    Region Free Blu-Ray filmlerde var.

    Blu-Ray film almadan önce mutlaka bölgesine bakın.

    Bendeki iki filmde free değil ama.Hatta birinin yanında gelen ekstra dvd'yi Avrupa olduğu için açmıyor ama blu-ray'ini açıyor.Dvd'lerde seçiyor ama blu-ray'de seçmiyor bölge.




  • ürün değişimi talebinde bulun bende 27 mayıs perşembe günü bu toshiba lcd tv kampanyasi ile forumdan bir arkadaş ile anlaşarak aldım alırkende PAL diye mi özellikle baktım.

    Foto



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 30 Mayıs 2010; 20:58:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    PS3'ü size satmadan önce NTSC-J olduğunu belirtmedilerse ürünü iade etme hakkınız var

    ARkadaşlar bana ürünü sayan adam ntcs nedir pal nedir onu bile bilmiyor...

    işte buna ne diyeceğimi biliyorum ama yazmayayım...
  • Ürün resmi yollarla Türkiye ye girmişse ve fatura kesiyorsa sorun yok demektir. Bunu sadece Bimeks yapmıyor. Yani satamaz diye birşey yok. Fakat Bimeks gibi bir teknoloji mağzasının bunu yapmaması gerekir. Avrupa için PAL cihaz satması gerekiyor. NTSC satıyor ve Sony garantili değilse bunu belirtmesi gerekir. Şimdi şöyle bir durum var ben Sony dururken faklı bir distrübütörün getirdiği ürünü almak istemem. Onların bana vereceği garanti hizmeti ile Sony nin verdiği garanti hizmeti aynı olmayacaktır. Büyük ihtimalle arızalı Ps3' ü Türkiye de tamir etmeye çalışıyorlardır (böyle olduğunu duymuştum başka yerden sizin gibi alan arkadaşlarım vardı çünkü). Sony swap cihaz veriyor vs. desek bile verdiği cihazlar yenilenmiş cihazlar olduğu için yukarıda söylediğimden daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır görüşündeyim. Ben olsam satış sırasında belirtmedikleri için değiştirme yoluna giderdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_38

    Arkadaşlar ps3 kutusunun arkasına bakmayıdamı düşünemediniz.Orada bölge kodu yazar....

    Ben ürün Pal mi değilmi bakmadım alırken,Bimex gibi bir firmadan alırken kesin paldir düşüncesi vardı bende..Bu LCD tv alıp kutuyu açınca içinden tüplü tv çıkması kadar garip bir durum..Kutunun üstünde minicik yazıyor NTCs diye..Eve gelince adaptörü görünce çaktım durumu..Zaten daha çok tv ile meşgüldem alırkende..PS3 standart bişe..

    Benim görüştüğüm adamlar cidden neyin ne olduğunu bilmeyecek akdar cahil..Bana telefonda gelin değiştirelim diğerleri PAl dedi..Gİttim bitane 120 GB lik daha getirdi yine NTCS..Bİrde bana soruyor nerde yazıyor diye..Gerizakalı herifler ne yaptıkları işten haberleri var nede sattıkları üründen..Sende pür dikkat etmessen ilahaki biryerden giriyor böyle.
    Şu aldığım ürünün garantisi dışında bana sıkıntı yaratmayacağını biliyorum,Sonuçta bölge kodu free olan blue ray alırım.Hoş blue ray almayacağım da neredeyse kesin ama..İnsan yinede bu yapılana uyuz oluyor..Uyarmadılar alırken i bir tarafa bırakın bölge kodu nedir onu bilmeyen adamlar bunlar.YAzık..
    GEnel merkezimizle görüşelim dediler bana döneceklermiş..Ben yarın o genel merkezleriyle bir görüşüeyim bakalım kim kimi yiyor..




  • Bimeks'in urunleri paralel ithalat degil mi zaten?.. Uzakdogu'dan ucuza getirip burada " Garantisi biziz abi " mantigiyla satiyorlar iste... Gecen DS3 alirken farkettim ben de... MediaMarkt'ta satilan urunlerde Sony Eurasia garanti belgeleri mevcutken Bimeks'tekilerde hicbir belge vs. yoktu...
  • çok fena gider yapmışlar hocam,sesinizi çıkarmazsanız yanlarına kar kalır.İnat için geri verir tüketici mahkemesine veririm.İnsanları koyun mu kaz mı sanıyor bu firma
  • Bildiğim kadarıyla NTSC-J cihazla B bölge kodu bulunan Blu-ray filmler çalışırken NTSC-U cihazlarda B bölge kodu sorun çıkarıyor (Yinede tam emin değilim). Yani sizin bu cihazda yaşayacağınız tek sorun Sony Eurasia garantisine sahip olmamasından dolayı Sony teknik servis hizmeti alamamanız olur. Bu durumda distrübütör kimse o ilgilenecek bu sorun olmaz diyorsanız değiştirmeyin kullanın. Fakat size ürünü PAL cihaz fiyatına satmışlarsa ayrıca filmlerde ufakta olsa bölge kodu sorunu yaşama olasılığınız bulunduğundan ben olsam para iadesi isterdim. Ayrıca bunu öğrendiğimde iyi oldu bir daha bimeksten birşey alırken iyice dikkat ederim. Xbox olsa anlayacağımda Ps3' ü bu şekilde satması tuhaf geldi. Satsa bile belirtmesi gerekir. Ayrıca sitesinde de belirtilmemiş yani internetten satın alsak demek ki oda NTSC çıkacak.
  • Bende aynı kampanyadan aldım benimki PAL 120GB hiçbir anormallik yok.
    içinde sony eurosia garanti belgesi ve kitapçığıda var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.