Şimdi Ara

Bimeks Notebook kampanyası Asus K53SV-SX1006V i7 işlemci 2 GB ekran kartı 1.720 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/122489/asus-k53sv-sx1006v.aspx#payment

Intel®
    Core™ i7
    2670QM
    Intel Turbo Boost Teknolojisi ile Max. 3.1 GHz
    2,2 GHz
    15,6 "
    1366 x 768 px
    4 GB
    SATA
    750 GB
    5400 rpm
    2 GB
    NV GT540
    Windows 7 Home Premium
    1333 MHz
    2,60 kg
    6 MB
    Memory Stick (MS), Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)

Arkadaşlar fiyat olarak sıcak mıdır? Ne dersiniz?

• Ürüne bakmaya gideceğim Bimeks'e tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • Hala mı şu kadar GB ekran kartı muhabbeti yahu. Ekran kartının rami 2. veya 3. derecede önemlidir. En önemli olan da işlemcidir. GT540 ortanın altıdır artık. İsterse 1000 GB olsun. Acil değilse dizüstü ihtiyacınız şu ürünü öneririrm.
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417551&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Eğer eylüle kadar (baya bi ay var dikkat) beklerim derseniz 1.424,00 TL'na kadar düşüyor fiyat.

Bana hemen lazım diyorsanız bence çok sıcak değil böyle bir bilgisayar için ben bu parayı vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hala mı şu kadar GB ekran kartı muhabbeti yahu. Ekran kartının rami 2. veya 3. derecede önemlidir. En önemli olan da işlemcidir. GT540 ortanın altıdır artık. İsterse 1000 GB olsun. Acil değilse dizüstü ihtiyacınız şu ürünü öneririrm.
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417551&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Eğer eylüle kadar (baya bi ay var dikkat) beklerim derseniz 1.424,00 TL'na kadar düşüyor fiyat.

Bana hemen lazım diyorsanız bence çok sıcak değil böyle bir bilgisayar için ben bu parayı vermezdim.

O kadar uzun süre vaktim yok açıkçası. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• isteyen varsa ASUS N55SF-1349V i7 2670m, 4gb ddr3, 750 gb 5400rpm disk, 2 GB GT555M ekran kartı, 15.6 inç FULL HD ekran, 2 USB 2.0, 2 USB 3.0 ve subwoofer hediyesi ile sıfır kutusunda sağlayabilirim.

1950 TL nakit veya 2050 TL sanalpazardan taksitle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

çıtayı artırdın sanırım aslında sana şunu öneririm, hem full hd hem kasası daha sağlam;

http://www.fiyatinisor.com/arama2.asp?Model=ASUS,N53SV-S1745V,1684

bimeks de 1998 TL, tabi eğer 250 falan daha çıkabileceksen..ama bu farka da değer sonuçta alıp 4-5 sene kullanacaksın..

Bu cihazı görünce şeytan dürttü çıtayı biraz yükselttim ama daha fazla zorlayamam sanırım. Kısa bir fiyat araştırması yaptım. Şuan en ucuz fiyat Bimeks'te görünüyor bu ürün için. ben aslında pek oyun oynamam ama Photoshop Illustrator gibi programlar kullanacağım. Herhalde bana yeter bu makine...

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Bu cihazı görünce şeytan dürttü çıtayı biraz yükselttim ama daha fazla zorlayamam sanırım. Kısa bir fiyat araştırması yaptım. Şuan en ucuz fiyat Bimeks'te görünüyor bu ürün için. ben aslında pek oyun oynamam ama Photoshop Illustrator gibi programlar kullanacağım. Herhalde bana yeter bu makine...

Onu değil de üstteki arkadaşın teklifini değerlendirin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Onu değil de üstteki arkadaşın teklifini değerlendirin derim.

Benim bütçemi bir hayli aşıyor açıkçası. Yoksa teklif gayet iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

isteyen varsa ASUS N55SF-1349V i7 2670m, 4gb ddr3, 750 gb 5400rpm disk, 2 GB GT555M ekran kartı, 15.6 inç FULL HD ekran, 2 USB 2.0, 2 USB 3.0 ve subwoofer hediyesi ile sıfır kutusunda sağlayabilirim.

Teklifiniz çok iyi ancak benim bütçemin çok üzerine çıkıyor. Teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

isteyen varsa ASUS N55SF-1349V i7 2670m, 4gb ddr3, 750 gb 5400rpm disk, 2 GB GT555M ekran kartı, 15.6 inç FULL HD ekran, 2 USB 2.0, 2 USB 3.0 ve subwoofer hediyesi ile sıfır kutusunda sağlayabilirim.

teşekkür ederim, eğer sizin için bir ihtimal varsa yanında 1 adet aerobilet 100 TL hesap da verebilirim. İlk kampanyadan almıştım.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim, eğer sizin için bir ihtimal varsa yanında 1 adet aerobilet 100 TL hesap da verebilirim. İlk kampanyadan almıştım.

Maalesef hocam o fiyatlara çıkamam. Yine de teşekkür ederim...

• Kafam karıştı şimdi. Acele karar vermeden biraz daha beklesem mi acaba?
  • acele etme fp olarak yukardaki monsterı al ivy bridge i7 ful hd ekran nvidia gt650 8gb ddr3 usb3 yok yok walla xd havale ile 1381tlye aldım türkiyede bu özelliklere laptop bulamazsın eylülde teslim edilecek ve otuz gün ölü pixel garantisi var kargo bedava e daha ne kap monsterı :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

acele etme fp olarak yukardaki monsterı al ivy bridge i7 ful hd ekran nvidia gt650 8gb ddr3 usb3 yok yok walla xd havale ile 1381tlye aldım türkiyede bu özelliklere laptop bulamazsın eylülde teslim edilecek ve otuz gün ölü pixel garantisi var kargo bedava e daha ne kap monsterı :)))

Acele etmiyim derken o kadar da fazla vaktim yok. Yoksa hemen kapardım
  • Gidip almadım dün. Bugün kampanyayı bir gün daha uzatmışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.