Şimdi Ara

Bimeks - Kaçak tel. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar millet.Bugün öğle saatlerinde mesaj geldi işte tel.iniz kayıt dışıdır falan filan diye. Bi imei no göndermişler ama benim tel. e uymuyor benıimkisi farklı yani. Neyse aradım turkcell müşteri hizmetlerini farklı gösteriyor sizin tel. kara listede dedi. Teli alalıda 2 yılı geçicek belki bimeksten aldım. Böyle bi olasılık var mı eğer varsa bu saatten sonra ne yapmam lazım ?

• Faturası duruyorsa bimekse git sizden aldığım telefon kaçak çıktı de bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Faturası duruyorsa bimekse git sizden aldığım telefon kaçak çıktı de bakalım ne olacak

+1 ne diyecekler acaba?
  • Bir ara bana da geldi o mesaj imei no tutmadığı ıcın onemsemedım, hala bırsey olmadı olursa vatan bılgısayara gıderım ne ıs dıye zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi senin kutudaki yazan imei şuan telefonundan bakınca çıkıyor mu ?

yoksa farklı bir imei çıkıyor yani sana yollanan mesajdaki imei mi çıkıyor ?
  • Belki imei no su calinmis olamaz mi bimeksten aldiktan itibaren kayit disi olsa 2 yil icinde cok rahat kapatilirdi zaten

• Benimde kafama takılan o ya zaten 2 yıldır neden bişey yok ?

Mesajda gelenle teldeli imei farklı. Bunu turkcell müş. hiz. nede söyledik.Biliyorum farklı ama kayut dışı diyor bende anlamadım hiçbişey .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bundan bişey olmaz ama bimeks alışveriş yapılacak yer değil ablam bana ürün kargoluyacaktı bozuk ürünü satmış şerefsizler bildikleri için de içine garanti belgesi koymamışlar değişimde yapmadılar garantiye de gidemedi taşındığımız zamanda yaptıkları için de tüketici haklarıyla uğraşamadık öbür tarafta ellerim yakalarında
  • İmei numaran çalınmış olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam imei numarasını e devletten sorgulayabiliyorduk oraya bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Benimde kafama takılan o ya zaten 2 yıldır neden bişey yok ?

Mesajda gelenle teldeli imei farklı. Bunu turkcell müş. hiz. nede söyledik.Biliyorum farklı ama kayut dışı diyor bende anlamadım hiçbişey .

Bosver onları kardesım onların yarısından cogu bır halt bılmez, bırseylerı ezberletırler orada onları konusurlar devamlı, boyle bı soru gelınce de bızde hata olmaz hesabı yapmıs sana ıste, ımeı ler farklıysa takma kafaya

• Telefonun uzerinde yazan imei ile *#06# karsilastirir misiniz bi?

• bana aynısı vatan bilgisayarda başıma geldi. zamanında d900 almıştık, aldıktan 6 ay sonra kayıtlı değildir diye mesaj geldi. vatana tekrar götürdüğümüzde bizi ilgilendirmez dedi şerefsizler, biz de mahkemeye verdik 3 yıl sürdü, sonra KÖPEK gibi verdiler paramızı. o gün bugündür vatanı her gördüğümde sövmüşümdür
  • Saolun arkadaşlarda şu imei meselesini sormasanız artık. 06 lı işlemlede baktım telin imei farklı gelen mesajdaki imei farklı.Bunu ordaki hatunada sordum oda farklı oldugunu biliyor ama işte öyle dedi götürüp sorucam bimekse artık ne yapayım.
  • 2 sene önce blackberry almıştım bimeksten , paralel ithalat çıkmıştı tabi bunu billmiyordum. Kabullenip 2 gün kullandıktan sonra aynı kayıt dışı mesaj banada gelmişti, bende ithalatcının genel müdürlük telefonunu bulup aramıştım . Tel in imei nosunu alıp 2 gün içinde düzeleceğini söylemişlerdi o gün bugündür kardeşim kullanıyor bı sıkıntı yok...
  • Aynısı dayımın başına Teknosa'da gelmişti. 1 yıl sonra telefonun parasını ancak alabildi. Alternatif olarak yeni bir imei kullanabilirsin bazı telefoncular yapıyor ancak o da kaçak..
  • Bkz paralel ithalat

• quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Saolun arkadaşlarda şu imei meselesini sormasanız artık. 06 lı işlemlede baktım telin imei farklı gelen mesajdaki imei farklı.Bunu ordaki hatunada sordum oda farklı oldugunu biliyor ama işte öyle dedi götürüp sorucam bimekse artık ne yapayım.

birşey olmaz ki onlarda birşey bilmezler ... senin kutudaki imei nin telefonda tuşladığında da aynısı çıkıyorsa o sana gelen mesaj yanlıslıkla gelmiştir ozaman...

senin o imei ile alankan yok çünkü kutudaki imei kullanmaya devam ediyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.