Şimdi Ara

bimeks işlemciyi açmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadşlar bimeksten 4100 işlemci aldım bu ürün açılmış gibi göründü gözüme değişimde olmayacağı sölendi attığım emaile karşılık termal macun lekesi var fanın alt tarafında işlemci desen soluk soluk renk elimde patladı mı bu ürün şimdi ne yapmalıyım

• Git bağır çağır bimekse tehdit et tüketici haklarına giteceğim diye .sert dilden anlıyorlar bu tür firmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

Git bağır çağır bimekse tehdit et tüketici haklarına giteceğim diye .sert dilden anlıyorlar bu tür firmalar.

bu ürün web sitelerinde izmir bornova mağazası için teşhir olarak görünüyordu ama ben alırken teşhirle alakalı bir laf edilmedi teşhir işlemci ürün olunca ne oluyor acaba test ürünü olarak ellerinde mi kalmış demek oluyor anlamadım o kısmı da hayır konuşursam oraya gidip cıngar çıkar gerçekten 145 tl lik mal içinde bunu yapmayı da istemem dertsiz başım derde girer gerçekten kavga çıkar yani haklı durumdayken haksız duruma düşerim daha çok ondan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Git bağır çağır bimekse tehdit et tüketici haklarına giteceğim diye .sert dilden anlıyorlar bu tür firmalar.

bu ürün web sitelerinde izmir bornova mağazası için teşhir olarak görünüyordu ama ben alırken teşhirle alakalı bir laf edilmedi teşhir işlemci ürün olunca ne oluyor acaba test ürünü olarak ellerinde mi kalmış demek oluyor anlamadım o kısmı da hayır konuşursam oraya gidip cıngar çıkar gerçekten 145 tl lik mal içinde bunu yapmayı da istemem dertsiz başım derde girer gerçekten kavga çıkar yani haklı durumdayken haksız duruma düşerim daha çok ondan korkuyorum

Teşhir ürün demek mağazada bakılıp kullanılan ürünlerdir . Eğer teşhirse iade isteyin haklısın çünkü gerekirse bağır çağır.değilse bile ürünü 10 gün içinde ait hakkınız var diye biliyorum.

• eger teshır urunu oldugunu bılıpte urun kusurlu cıkmıssa yapacagın bırsey yok zaten sana garantı vermıyor magaza yuzde yuz kusursuz gelıcek dıye
  • quote:

quote:

quote:

Teşhir ürün demek mağazada bakılıp kullanılan ürünlerdir . Eğer teşhirse iade isteyin haklısın çünkü gerekirse bağır çağır.değilse bile ürünü 10 gün içinde ait hakkınız var diye biliyorum.

adam olmaz diyor emailde ne değişim ne de iade nasıl saçma bi iş anlamadım arkadaş ne hevesle aldım başıma ne geldi madem teşhir ürünü kullanılıyor neden satıyorlar kullandıkları ürünü o halde bu işlemciyi benim deneme şansımda yok çünkü diğer bileşenlerim eksik anakart güç kaynağı ram gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

eger teshır urunu oldugunu bılıpte urun kusurlu cıkmıssa yapacagın bırsey yok zaten sana garantı vermıyor magaza yuzde yuz kusursuz gelıcek dıye

bir sorun olduğunda bu fişle mi geleceğim dediğim zaman evet dendi mağazadaki elemanlar teşhir diye sölemedi ben sadece webte öle gördüğüm için söledim salaklık bende belli kutunun kullanılmış olduğu senin neyine bunu gördüğün halde aldın keşke başka bimeks mağazasına gidip teşhir olmayan mağazadan getirtip bekleseydim 2 3 gün geçirmişler olsun bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapacak bısey yok belkı tuketıcı haklarına sıkayet edersen ıade edebılırsın
  • quote:

yapacak bısey yok belkı tuketıcı haklarına sıkayet edersen ıade edebılırsın

yapmayacak bişey var o da bi daha bimeksten alışveriş yapmamak
  • quote:

quote:

dedıgım gıbı senın yerınde olsam tuketııc haklarına sıkayet ederım
  • quote:

quote:

quote:

hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası kazıklandığım bu ilk ve son olur bi daha da alışveriş yapmam aldığı paranın hayrını da o kadar görsünler beni kandırabilirler ama ALLAHI kandıramazlar umarım işlemciyi deneyeceğim zaman çalışır tek temennim o

• quote:

quote:

quote:

quote:

hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası kazıklandığım bu ilk ve son olur bi daha da alışveriş yapmam aldığı paranın hayrını da o kadar görsünler beni kandırabilirler ama ALLAHI kandıramazlar umarım işlemciyi deneyeceğim zaman çalışır tek temennim o

ınsallah sorun cıkmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ınsallah sorun cıkmaz

ALLAH razı olsun iyi dileklerin için

• bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    Bimeks den creative hoparlorumu alırken üzerinde yazan fiyattan dah fazlasını kasada istediler diye kavga etmiştim sert konusunca bide magaza gorevlisinin uzerine yürürseniz mac sizde kalır. ben hoparlorumden cok mutluyum ama bir dah bimekse adım atmam.
  • İşlemci kolay kolay bozulan bir donanım değildir. Aşırı OC yapılmadığı surece, işlemciyi takarken pinlerini yamultmadığın surece. Diğer donanımları bekleme. Arkadaşlarına çevrene sor uyumlu anakartı olan birisinde test et vakit kaybetmeden. Ama arızalı olma ihtimali duşuk. Ben neredeyse butun donanımlarımı bu forumdan 2.el alıyorum. Hiç sorun yaşamadım Allaha şukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilocan123bilo

Bimeks den creative hoparlorumu alırken üzerinde yazan fiyattan dah fazlasını kasada istediler diye kavga etmiştim sert konusunca bide magaza gorevlisinin uzerine yürürseniz mac sizde kalır. ben hoparlorumden cok mutluyum ama bir dah bimekse adım atmam.

waow hiç duymamıştım bu tarz olay ALLAH bilir günahları boynuna indiregangi de yapıyorlardır ne günlere kaldık yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

İşlemci kolay kolay bozulan bir donanım değildir. Aşırı OC yapılmadığı surece, işlemciyi takarken pinlerini yamultmadığın surece. Diğer donanımları bekleme. Arkadaşlarına çevrene sor uyumlu anakartı olan birisinde test et vakit kaybetmeden. Ama arızalı olma ihtimali duşuk. Ben neredeyse butun donanımlarımı bu forumdan 2.el alıyorum. Hiç sorun yaşamadım Allaha şukur.

arkadaşlarımda çevremde bu tarz yararlanabileceğim hiçbir kimse yok kimsenin izin vereceğini de sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.