Şimdi Ara

BIMEKS %33 İNDİRİM (1 Mart'a kadar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu indirimler bize hikaye geliyor ama aldanıp o kadar çok yurdum insanı var.Yani hedefteki insanlar biz değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Arkadaşlar bu indirimler bize hikaye geliyor ama aldanıp o kadar çok yurdum insanı var.Yani hedefteki insanlar biz değiliz.

aynen öyle.

evde 350 tl bimeks çeki vardı.Almaya değer bir ürün olursa değerlendiririz diyordum.

bizimkiler duymuş yok bimekste yüzde bilmem kaç indirim varmış.iş yerindeki herkes almış falan.

modası geçmiş telefona 800 küsür para vermişler.600 liralık telefon.Çek boşa gitti yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behrengi

quote:

Orijinalden alıntı: osgal

BIRAKIN BİMEKSİ ARKADASLAR....TAM BİR UCKAGIT FIRMASI.SSD ALDIM GECEN HAFTA....ARIZALI CIKTI.DEGISTIRMEK ICIN KARGOYLA GEBZEDEKİ DEPOSUNA GONDERDİM....YOK KONTROL EDECEKLERMIS YOK SU OLACAKMIS YOK BUNU YAPACAKLARMIS....HAYATLARI HİKAYE....VATAN BİLGISAYARIN BOKU OLAMAZLAR.VATANDA GOTUR ALDIGIN MALI 2 DAKIKADA DEGISTIRIYORLAR

Ya ben de zamanın birinde canon eos1100d almıştım. Hediye merceği vermemişler tesadüf eseri fişe bakınca bir hafta sonra farkettim adamları aradım hiç bir özür ya da üzüntü bildiren bir sözcük bile kullanmadan gelin alın dediler. Gittim merceği elime tutuşdurdular bi poşetin içine dahi koymadan. Haydi git oradan ikinci bir alış verişte bulun. Sen paylaşınca anlattıklarını mazi gözümde canlandı.

Bu tür olaylar biraz da insanda bitiyor. Sizinle muhattap olanlar umursamaz önemsiz tiplerse her yerde başınıza gelebilir.

Ha diyebilirsiniz o zaman böylesi adamları Bimeks işe almasın... İşte bilemiyorlar.

• sonuc olarak bimeksin sicili bozuk sitesine girip bakmaya bile degmez insana kendi ettigini kimse etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

Televizyonda reklamlarda gösteriyor. Döviz artışından dolayı satışlar düşmüştür. Ay sonu geldi, gerçek indirim yapsalarda Tv alsak.

gercek bir indirim yapmadıklarını bile bile bu üçkağıtcı firmanın konusunu niye acıyorsunuz anlamıs degilim..

Belki faydalanalar olur, haberiniz olsun diye. Kötü mü etmişiz :)

fayda ve bimeksin yan yana gelemeyecegini sizde anlarsınız yakında sorun degil :)

• ben forumdakileri gerçekten anlamıyorum

Darty ülkeden çekilme kararı aldı bimekse satıldı herkes darty zaten ise yaramazdı iyi oldu dendi
    Electroworld gitti bundan farklı konuşulmadı hep kötü yanlarını anlattınız beğenmediğinizi dillendirdiniz
    Şimdi bimeksle ilgili iyi konuşan yok
    Gold u hiç sormıyayım çok dinledim eleştirilerinizi
    Hızlı al sitesi keza yine öyle
    Teknosa ve Vatan la ilgili çok olumsuz görmesemde çokta memnun olmadığınızı biliyorum
    Geçen media marktı savunayım dedim linç edilebilirdim

Kimse dönüp kendine bakmıyor..
  • quote:

BIRAKIN BİMEKSİ ARKADASLAR....TAM BİR UCKAGIT FIRMASI.SSD ALDIM GECEN HAFTA....ARIZALI CIKTI.DEGISTIRMEK ICIN KARGOYLA GEBZEDEKİ DEPOSUNA GONDERDİM....YOK KONTROL EDECEKLERMIS YOK SU OLACAKMIS YOK BUNU YAPACAKLARMIS....HAYATLARI HİKAYE....VATAN BİLGISAYARIN BOKU OLAMAZLAR.VATANDA GOTUR ALDIGIN MALI 2 DAKIKADA DEGISTIRIYORLAR

Sonuc ne oldu bu durumda?
    Kac gun sürdü iade?
    Benim de iadede ürünüm var 4 gun oldu hala işlem sırasında cevabı alıyorum da...

• ipad mini retina 32GB wifi+4G modeli diğer mağazalara kıyasla ucuz gözüküyor?
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    Hangi TV'yi takip ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Sonuc ne oldu bu durumda?
    Kac gun sürdü iade?
    Benim de iadede ürünüm var 4 gun oldu hala işlem sırasında cevabı alıyorum da...

hala sonuç yok....bugun urunu geri istedim.....arızalı olarak geri gönderin diye...onuda yapmıyorlar.lanet olsun bu serefsızlere.....gerçekten vatandan almadığıma 1000 pısman oldum

• Tam olarak ne zaman gönderdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

valla onu bunu bilmemde arada vatandan çok daha iyi fırsatları çıkıyor

Arada sırada Vatan da da çok daha iyi fırsatlar çıkıyor Hepsiburada.com da da.

Bu genel indirim reklamlarında hep dediğim gibi. Sıcak fırsatlar ahalisi biliyor firmaların %30-%40 indirim yapmadığını. O yüzden yazmanıza gerek yok diyoruz.

Geçen seferki Logitech fiyatları ya da 300TL ye 240GB SSD gibi olaylar görülür ise haber verin. Bir nevi ana başlık gibi.

Yoksa biz de biliyoruz yani milleti yediklerini.

%49 indirim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120133/logitech-k400-touch-kablosuz-klavye-siyah.aspx
     BIMEKS %33 İNDİRİM (1 Mart'a kadar)

%30 İndirim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-003120-k400-touch-unifying-wireless-keyboard/productdetails.aspx?I_ID=56633&gclid=CJeS9q-C8LwCFZDKtAodzB0Adg

%0 İndirim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-k400-wireless-touch-keyboard-920-003120/productDetails.aspx?productId=bd730028&categoryId=51

Bakayım belki uygun fiyatlı bir şeyler görürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Mart 2014; 15:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

ben forumdakileri gerçekten anlamıyorum

Darty ülkeden çekilme kararı aldı bimekse satıldı herkes darty zaten ise yaramazdı iyi oldu dendi
    Electroworld gitti bundan farklı konuşulmadı hep kötü yanlarını anlattınız beğenmediğinizi dillendirdiniz
    Şimdi bimeksle ilgili iyi konuşan yok
    Gold u hiç sormıyayım çok dinledim eleştirilerinizi
    Hızlı al sitesi keza yine öyle
    Teknosa ve Vatan la ilgili çok olumsuz görmesemde çokta memnun olmadığınızı biliyorum
    Geçen media marktı savunayım dedim linç edilebilirdim

Kimse dönüp kendine bakmıyor..

Gold ve Hızlıal konusunda kesin haklılar. Eğer olur da ürün sağlam çıkar ise, fiyatta yanlışlık yok ise ve garanti süresi boyunca arıza vermez ya da bir telefon ise İMEİ sorunu yaşamazsanız bir sorun yok.

Darty aslında çok iyiydi ama açıkçası tutunamadı bilmiyorum üzüldüğüm bir firma oldu zira hizmet konusunda iyiydiler ama bozdular.

Bimeks açıkçası öyle ahım şahım bir firma değil. Ama en azından aradığınızda bir muhatabınız var. Ya da bir mağazadan yardım alabilirsiniz. Bir Gold da öyle değil. Her mağaza kafasına göre takılıyor.

Teknosa. Müşteriye hiçbir şekilde yardımları yok. Uygun fiyatlı bir ürün alırsan ancak uğra. Yoksa garanti konusunda mağazası varmış falan hikaye. Zaman kaybettirmekten başka işleri yok.

Vatan. Açıkçası en memnun olduğum firma. Garantiden memnun olmayanlar var ama herkesi memnun edemezsin. Bu gün forumdan bir arkadaşa sattığım ekran kartını kargoya verecektim. Kadının biri geldi o sırada ağız burun dalardınız yani. Kadın sırf probleme dönüştürüyor her şeyi. Ulan sitede yaşıyorsan. Kargo geldi ve falanca numaraya geldim diyip seni arattı ve sen helada işini görüyorsan o sırada ve güvenlik içeri almadığı için bildirim kağıdını güvenliğe bıraktı ise bu kargo görevlisinin suçu değildir. Tutturmuş adını verin şikayet edeceğim diye.

Vatan ın tek sorunlu kısmı kargo bölümü. Küçücük ürünleri kocaman kutulara koyuyorlar. E aynı şeyi HDD ye de yapınca bozuk çıkıyor. Ama artısı diğer firmalar gibi değil. Alıyor bakıyor HDD bozuk tamam iki dakikada değiştiriyorlar. Bunu yapan inventus ve Vatan dışında bir firma yok.

Şikayetler genelde benzer vatan konusunda. İndirim bindirim yazanları geç zaten. Çoğu ya ago tatmini yapıyor. Ya diğer firmaların temsilcileri. Ya istediği ürünlerde indirim olmadığı için mundar diyenler. Ya da ticaret ekonomisi nedir en ufak fikirleri olmayanlar. Adam ürünü zamanında 1.5 dolar kuru ile alıp şimdi 2.2 dolar kurundan satıyor diyerek stokçu suçlamasında bulunandan ne beklersin ki?

Kısacası sorun kullanıcılarda değil. Sorun firmalarda. Yukarıda adı geçti. İnventus Bilgisayar mesela. %100 memnuniyet sunan tek firmadır kendisi. Hani bir şekilde kapansa oturup ağlayacağım tek firma. Çünkü eşi benzeri olmayan bir düşünce sistemi ile çalışan bir firma.

Son olarak Hızlıal ve Gold cidden olabilecek en kötü firmalar. Ben dünya tarihinde müşteriye teslim edilmiş ürün için arayıp geri gönderin, göndermezseniz haram olsun ( Cümle bu değil kurdukları ama lafı getirdikleri yer orası. ) tarzında yaklaşım sergileyen bir firma ne gördüm ne duydum. Duygu sömürüsü kısmını geç. Teslim edilmiş bir ürün için arayıp geri gönderilmesi istenen bir ürün olduğu konusunda bile şüpheliyim. Bu iki firma aynı.

Ve tam anlamı ile satış sonrası destek yok.

TV alıp aldıkları ürün arızalı çıkınca TV nin servisinden ürünün daha önce arıza kaydı ile iade edildiğini öğrenenler.
    Aldıkları telefon kayıt dışı çıkanlar ( Kendi ithalatları ) ve sorunları halledilmeyenler.
    Hoparlör satıp elimizde kalmadı diyip zorla Tuvalet Kağıdı yok yerine zımpara kağıdı gönderelim tarzında muadil ürün kakalamalar. Ürünü kabul etmeyip para iadesi isteyenlere iadelerini bir sürü takip ve onlarca defa arama ile 6 ayda ancak geri alabilenler.

Gold ve Hızlıal pişmanlıktır. Dolandırıcılığın yeni çağdaki adıdır bu iki firma. Bu firmada çalışma bile. Maaş ta sıkıntılı. Hem yediğin küfre beddua ya değmez zaten hiçbir maaş meblası.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, sonuna kadar.

• quote:

Tam olarak ne zaman gönderdiniz?

1 hafta once.....yaptıkları hıc bır sey yok....işlem sıraındaymıs....vatan bilgisyarın Topkapı magzasından daha once adsl modem aldım....2 kere gidip 5 dakıka icerısınde degıstırdım modemi ki arızalıda degıldı.cekim mesafesını begenmedım.adamlar 1 tane soru sormadılar ve anında degıstırdıler.bunlar tam yamyam
  • quote:

quote:

1 hafta once.....yaptıkları hıc bır sey yok....işlem sıraındaymıs....vatan bilgisyarın Topkapı magzasından daha once adsl modem aldım....2 kere gidip 5 dakıka icerısınde degıstırdım modemi ki arızalıda degıldı.cekim mesafesını begenmedım.adamlar 1 tane soru sormadılar ve anında degıstırdıler.bunlar tam yamyam

Benim de bir hafta oldu aynen.
    Bir cevap alırsanız beni de bilgilendirir mısınız, ben de tedirgin olmaya başladım artık.

• hizlial bu kötü imajını düzeltmeye çabalıyor.

sene başında kuru yanlış girip 950 tl'den gtx780 gönderdiklerinde anladım :))
  • quote:

quote:

quote:

Benim de bir hafta oldu aynen.
    Bir cevap alırsanız beni de bilgilendirir mısınız, ben de tedirgin olmaya başladım artık.

ok....endişe etmeyin illaki cozecekler .ancak problem sure....adamların murunda değil musteri.....

• Mağazalarda da geçerli mi?

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    189 liraya samsung evo ssd aldım bimeksten 240 liraya dahi bulamazsınız nette bakın bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.