Şimdi Ara

Bimden İntex Şişme Yatak Aldım Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle saçma sapan bir bim konusu değildir,cidden aklıma takılıyor,başlık sakat ya da şişme kelimesiyle ilgili seviyesiz espriler yapmayın lütfen,silinmezse sevinirim.Bu gün bimden intex şişme yatak aldım yeni öğrenci evine çıkacağım için.Fiyatı da makul geldi,çok da rahat fakat kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı.Buna kafam takıldı biraz,bimdeki kasiyere gidip durumu anlattığımda çıkıp çıkmadıklarından tam emin olmadıklarını söyledi,var ise üretici firmadan benim adıma bir tane garanti belgesi temin edebileceklerini söylediler.Aranızda bu ürünü alan var mı,içinden garanti belgesi çıktı mı,cevap verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.

• Ben aldığımda çıktı özellikle bakmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 3 Haziran 2011; 20:33:10 >
  • Kac para
  • o değilde bugün bi fonksiyonlu fener bi de dinamolu fener aldım.
    Dinamolu zaten güzelidi.Ama bi fonksiyonluyu görecen varya...
    3 tane AAA pil kullanıyor ve ampul kadar parlak yansıtıyor.Dinamolu lamba aldığıma pişman oldum...

Bu arada şişme yatağı göremedim...

Bi de ev hanımları gelmiş,katlanır sandalyeleri,dekoratif lambaları sömürmüşler.Eğer sizin gittiğiniz BİM'de bu ürünler bittiyse,bunların sorumlusu teyzeler ve dedelerdir...
  • Valla baya ev eşyası vardı bimde bu gün,masalar ıvırlar zıvırlar,ama benim için bi garanti belgesi temin edebileceklerini söylediler.Umarım olur 80 liraya aldım,sitesinden alsam yatağı,kargo ve havale masrafları dahil 45 lira daha fazla olacaktı masrafım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Arkadaşlar öncelikle saçma sapan bir bim konusu değildir,cidden aklıma takılıyor,başlık sakat ya da şişme kelimesiyle ilgili seviyesiz espriler yapmayın lütfen,silinmezse sevinirim.Bu gün bimden intex şişme yatak aldım yeni öğrenci evine çıkacağım için.Fiyatı da makul geldi,çok da rahat fakat kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı.Buna kafam takıldı biraz,bimdeki kasiyere gidip durumu anlattığımda çıkıp çıkmadıklarından tam emin olmadıklarını söyledi,var ise üretici firmadan benim adıma bir tane garanti belgesi temin edebileceklerini söylediler.Aranızda bu ürünü alan var mı,içinden garanti belgesi çıktı mı,cevap verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar.

nasıl yataktan memnunmusun?

ben bekar evine tek kişilik karyola için intex tek kişilik şişme yatak almayı düşünüyorum tavsiye edermisin?

taşıması kolay olması beni cezbediyor açıkcası....

• Arkadaşlar bu tek kişilik üstü kadife kaplı şişme yataklar deniz de kullanılabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sevimliev.com/Intex-4-Katli-Cift-Kisilik-Elektrikli-Pompa-Entegreli-Sisme-Yatak-66718,PR-1662.html bu siteden aldım çolk farklı seçeneği ve ürün katalogu bulunmakta tavsiye ederim..
  • Ulan mezun olduk hala konuya mesaj atan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu kadar heyecanlanma her konu trollenir.
  • HAHHAAH ŞİŞME Mİ ŞİŞME DEMEK

SISHME
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.