Şimdi Ara

Bimdeki ketçaplı cips ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkez topi tanem party v.b bağımlısı hiç benim gibi ketçaplı patito bağımlısı olan yokmu kesinlikle denenmeli

açıklama:Cipsin inceliği şekli falan tamamen lays ama tadı ruffles gibi yani ketçaplı çakma lays ama laysdan güzel rufflesdanda (bence).Ketçap kullanımında malzemeden çalınması aslında çok yerinde olmuş çünkü aşırı ketçap yedikçe adamı baymıyor sonuna kadar sıkılmadan yenilebilir arada az ketçaplılar ve hiç ketçap olmayanlar var bunlar sayesinde cipsden sıkılmıyoruz bence denenmeli aystii yada layt kolayla iyi gider partydende daha güzel kanımca hepsini denedim çünkü
    ketçaplının ss bulamadım patito yazınca çocuk dizilerinde oynayan ergen sarı saçlı kız resimlerinden çıktı

• 1 kere yedim kustum.

Not: Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

1 kere yedim kustum.

Not: Ciddiyim.

senin mide de sorun varmış

yakında bim in tıbbada atılacağını duydum, sgk dan ucuza muayene edecekmiş
  • La olum hakkaten onun tadi cok kotu lan ,yenmez o boyle nasil desem gereginden fazla tatli ve acayip bi tadi vardi fazla yenmiyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan fiyatını da yazar bim lafı geçince ilk olarak fiyatı merak ediyorum :/
  • 3 gün önce Le'prezervatif(Let's) almıştım o da yırtıldı
  • geçen gün bende şu soslu fıstıklardan aldım çok sert çıktı nerdeyse insanın dişini kırıcak cinstendi, son kullanma tarihi felanda geçmemişti. geri götürüp iade etmekde istemedim 1.50 lira diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karmen Kakaolu fındık kreması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle çok daha lezzetli fritolay den. kesinlikle fiyat yüzünden demiyorum , alıcağım zaman mutlaka bim in cipsini tercih ediyorum , en azından bana daha güzel geliyor
  • bimdeki en dandik cips. ketçaplı olduğundan daha dandik. küçük saman toplar bile daha güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.