Şimdi Ara

BİMDE SÜPER INDIRIMLER (MALTEPE,KARTAL,SULTANBEYLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce kartal cevizli bimdeydim 75 tlye verdikleri meyva sikacagini 35 tlye, 35 tlye verdikleri matkabi 15 tlye, 10 tlye verdikleri vida setini 5 tlye, 10 tlye verdikleri paşabahçe kase setini 5tlye ve 45 tlye verdikleri 2 kişilik çadırı 20 tlye aldım. Bunun disindada süper indirimler vardı. Ocak 60 tlden 20 tlye yatak ortusu 35 tlden 15 tlye diye devam ediyor. Inanın bakmakta fayda var kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 18 Temmuz 2011; 12:23:22 >

• katı meyve presi 35 tl süper fiyat bende 75e almıştım :(
  • katı meyva presinin marka modeli nedir arkadaşlar.
  • Bimde lifemaxx tan başka satılmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

katı meyva presinin marka modeli nedir arkadaşlar.

Lifemax 2 yıl garanti hemde kapıdan gelip aliyorlarmis arıza verdiginde. Ocaginda fiyatı süper ama doğalgaz dönüşümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 17 Temmuz 2011; 13:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

katı meyve presi 35 tl süper fiyat bende 75e almıştım :(

fişini götür fiyat farkını iste.

böylelikle duvara astıkları müşteri hizmet politikalarını test etmiş olursun
  • çadır iyiymiş de bulamayız kesin o fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

çadır iyiymiş de bulamayız kesin o fiyata

gidin bakın arkadaşlar çok iyi fiyatlar kaçırılmaz yani.
    çadırıda denedim ipi var üstten çek şak diye çadır hazır.kurması 1 dakika bile sürmüyor ve bayada büyük.
  • tüm bimlerde mi o şekilde .
  • değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

tüm bimlerde mi o şekilde .

emin değilim o konuda bakmanız lazım.emin olmadığım için başlığa cevizlide yazamadım.
  • eğer ellerinde kaldıysa indirim yapmış olabilirler. her bim de olmayabilir.
  • Ellerinde kalan ürünleri böyle satışa çıkartabiliyorlar. Her Bim'de yoktur bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Bimde lifemaxx tan başka satılmaz :)

resmi falan yokmu motor gücü kaç watt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 17 Temmuz 2011; 14:08:21 >
  • bütün bimlerde yok, başlık yanlı ve yanıltıcı...

Şubeye özel.....
  • muhtemelen şubeye özel indirimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katı meyve sıkacağında philips den başka marka tanımam. Dandik marka cihazlar pek verimli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Katı meyve sıkacağında philips den başka marka tanımam. Dandik marka cihazlar pek verimli olmuyor.

philips =200 tl
    lifemax=35 tl
    kıyasladıgın fiyatlara bak alt tarafı meyve sıkıyor sera görevi görmüyor:)benim niyetimde yoktu 35e gördüm aldım ihtiyacı olanlarda alsın olmayanlar almasın begenmeyenlerde 200tlye philips alsın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

muhtemelen şubeye özel indirimdir

Doğrudur az önce arkadaşım kaynarca bime gitmiş orada yokmuş.zaten ürünlerde ellerinde yokmuş.ama yinede bakabilirsiniz diğer bimlere şans.
    Başlığı değiştiriyorum.(Başlık avcıları gelmeden diyecektim ama gelmiş bir adet:) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 17 Temmuz 2011; 15:03:35 >
  • Düzeltme: tüm bimlerde var. Az önce başka bir bimden 150tlye sattıkları hali yıkama makinasını 70tlye aldık ve kasiyere sordum bütün bimlerde var bu indirim ellerinde varsa üründen bu fiyatlardan satıyorlar dedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.