Şimdi Ara

Bimde kızın numarasını (ç)aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağı bi zaman önce bimden birşeyler almıştım. Kasada ödeme yaparken önümde güzel bir kız vardı. Telefonuna tl yüklemek için numarasını söyledi kasadaki görevliye, bende aklımda tuttum numarasını Dün bayram mesajı attım, "Bayramınız kutlu olsun, iyi bayramlar ve sonuna adımı soyadımı ekledim. Dün akşam mesaj attı seninde bayramın kutlu olsun ama kimsin tanıyamadım yazdı.. Şansımı nasıl devam ettirebilirim? Nasıl tanışabilirim ne demeliyim

• Ulan ya ne abaza adamlarsiniz

Yaz ben bimde arkandaki kisiyim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay sapık bimde numaranı aklımda tuttum de

• bence durumu anlat kıza komik gelebilir yani şaşırır , anlatırkende kusura bakma gizlice numaranı alır gibi oldum filan de ama özür dileme kız güzelse tipinede güveniyosan ilişkiye kadar yolu var evellallah

• şimdi kızı ara de
    -telefon numaranı bimdeykn yürüttüm :DDDDddDDDdddd:dddD:d:d:d:d:Dd:d:Dd:D:d
    +hm ok çk zki brine bnzysn .s.s.s
    -evet öyle evlenelimmi
    +tamam

çocuklarınız olursa benim adımı koyum
  • Burdan bağlarsan kızı köpeğin olurum var ya senin çok mübarek adam olursun.
  • Sosyal Medya ve Telefondan daha önce görmediğim veya tanışmadığım bir kişiyle tanışmaya çalışmak atomu parçalamaktan daha zor.. Eminim zaten sonuç başarısız olacak. maksat eğlenmek. Zaten ne kadar güzel olursa olsun, beni görmeden tanımadan tanışmayı kabul etmesi benim için o kız hakkında iyi fikir vermez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Sosyal Medya ve Telefondan daha önce görmediğim veya tanışmadığım bir kişiyle tanışmaya çalışmak atomu parçalamaktan daha zor.. Eminim zaten sonuç başarısız olacak. maksat eğlenmek. Zaten ne kadar güzel olursa olsun, beni görmeden tanımadan tanışmayı kabul etmesi benim için o kız hakkında iyi fikir vermez

Orjinal birşey olmuş zekice devam ettirirsen enteresan bir tanışma olur ...
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bayağı bi zaman önce bimden birşeyler almıştım. Kasada ödeme yaparken önümde güzel bir kız vardı. Telefonuna tl yüklemek için numarasını söyledi kasadaki görevliye, bende aklımda tuttum numarasını Dün bayram mesajı attım, "Bayramınız kutlu olsun, iyi bayramlar ve sonuna adımı soyadımı ekledim. Dün akşam mesaj attı seninde bayramın kutlu olsun ama kimsin tanıyamadım yazdı.. Şansımı nasıl devam ettirebilirim? Nasıl tanışabilirim ne demeliyim

Aynen şöyle bi mesaj at :

"Ya biraz saçma veya garip gelebilir ama , bundan 1 ay kadar önce Bimden alışveriş yaparken seni görmüştüm ve direk dikkatimi çekmiştin (çok güzeldin v.s. diye girme ama bişeyler uydur) daha sonra kasadan kontör yükletmiştin . Bende seninle tanışmak için numarını aklımda tuttum ve seninle tanışmak için uygun bi zaman kolladım . Eğer rahatsız olmazsan tanışabilir miyiz :) ?

• Durun bakalım. şimdi değilde yarın gündüz vaktinde durumu anlatan mesaj yazıp yollucam. Sonucu bildiririm.
  • Hemen o numarayı iade et.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkecan(16) az once gizlice kızın numarasına sahip oldu. O artık bir kanun kaçağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

şimdi kızı ara de
    -evet öyle evlenelimmi
    +tamam

niye karipta yiyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanisma konusuna girme sakin mesajda

de ki;
    iste bilmemkac gun once bimde dikkatimi cekmistin. sansima onumde numarani soyleyince kaydettim ben de. daha sonra cok sacma olur diye mesaj atmamistim. simdi bayram mesajlarini atarken sana da atmisim yanlislikla.

bu sayede sanki bir dizi olasilik boyle gelmis de sanki senin kizla tanismani istiyormus gibi olur. kiz da bu durumdan etkilenir

ha olmaz da, belki olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

şimdi kızı ara de
    -evet öyle evlenelimmi
    +tamam

niye karipta yiyorsun ?

hee 2. seferde anladım kusura bakma

bilmem nickimde olan hayvan karınca yemek için yaratılmış.yani brokolide yiyebilir yada lemurda yiyebilir ama karınca yiyor. banada garip geldi.aslında bu da doğanın dengesi.yani düşünsene bir sabah uyanıyorsun ve dünyada hiç karıncayiyen kalmamış.sen yokluğunu farketmiyorsun ama günler haftalar belki aylar sonra dünya karıncaların istilası altında kalmış.hiç öyle dilm izledinmi bilmem ama ben izlemedim.eğer izlediysen bana önerebilrsin.her neyse nerde kalmıştık.aslında karıncayiyenler çok tatlı hayvanlardır.belki ilk çağlarda çocuklarımıza baktılar ev işlerimizi yaptılar. biz yabancı kalmış olabiliriz.evren aslında karıncayiyenler için yaratıldıysa?bir sorum olucak bir günlüğüne karıncayiyen olmak istermisin diye?sor bi kendine? yaa neden olmasın ki? aslında biz insanlar bu kadar ön yargılı olmasaydık belki dünya daha yaşanır bir hale gelebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Burdan bağlarsan kızı köpeğin olurum var ya senin çok mübarek adam olursun.

+1 Eğer bu durumu anlatarak kızı bağlarsan senin için Kızılay'da köpek gibi bağırır, o anda da videoya alırım.
    Aha buraya da yazdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

şimdi kızı ara de
    -evet öyle evlenelimmi
    +tamam

niye karipta yiyorsun ?

hee 2. seferde anladım kusura bakma

bilmem nickimde olan hayvan karınca yemek için yaratılmış.yani brokolide yiyebilir yada lemurda yiyebilir ama karınca yiyor. banada garip geldi.aslında bu da doğanın dengesi.yani düşünsene bir sabah uyanıyorsun ve dünyada hiç karıncayiyen kalmamış.sen yokluğunu farketmiyorsun ama günler haftalar belki aylar sonra dünya karıncaların istilası altında kalmış.hiç öyle dilm izledinmi bilmem ama ben izlemedim.eğer izlediysen bana önerebilrsin.her neyse nerde kalmıştık.aslında karıncayiyenler çok tatlı hayvanlardır.belki ilk çağlarda çocuklarımıza baktılar ev işlerimizi yaptılar. biz yabancı kalmış olabiliriz.evren aslında karıncayiyenler için yaratıldıysa?bir sorum olucak bir günlüğüne karıncayiyen olmak istermisin diye?sor bi kendine? yaa neden olmasın ki? aslında biz insanlar bu kadar ön yargılı olmasaydık belki dünya daha yaşanır bir hale gelebilirdi.

pembe panterde vardi bir adet karinca yiyen

karmadan ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum böyle şeyler yapmayın. Benim telefon numaramı da bir tane okul müdürü bulmuş( Bağyan.) her bayram mesaj atıp duruyor.

Cevap yazıyorum, hacı ben seni tanımıyorum bana mesaj atma ertesi bayram yine..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.