Yedim güzel ama sütlaç var o bomba işte. Muhteşem bi tadı var çok ciddiyim.
la de gedin, geçen biri çiğ köftesini övmüş bimin..işim düştü alıcak bişiler arıyodum aklıma geldi. alim dedim bi tane ,eve geldim açtım paketi başladım yemeye yemin ediyorum sadece bulgur ve kırmızı biber (paketin üstündeki ''içindekiler'' kısmında dana etini gördüm,ama tadını alamadım.) başka bişi yok. nerede çiğköftecideki çiğköfte nerede bimin köftesi. nimete laf olmaz ama içine etmişler resmen.. o çiğköfteyi öven arkadaşada burdan slmlarımı iletirim..
UP! YOKMU HİÇ KÜNEFESİNİ YİYEN
Harbi deneyen varsa yorum alalım hemen gidip alıcam.
ilk önce biraz ot toplanır, sonra güneş gören yağmur almayan daşın üstüne serilip 5 ay kurutulduktan sonra yine kuru bir odunu alıp ortasına koyarak yanıncaya kadar avcunun içinde ovuşturup ateşi bulman lazım sonra annenin gafana geçirdiği tepsiyi unutmamışındır ona koyup ateşin üstünde ısıtabilirsin
işlem tamam afiyet olsun
kazandibini yedim gecen guzel degildi
Görmeyeli herkes Mado'dan yiyor beğenmeyenler diz boyu... 1.5 lira veriyorlar utanmadan birde...
quote:
Orijinalden alıntı: zarakii
Benim işim rahat hataydayım. her yerde künefeci var. bime falan gerek kalmıyo sıcak sıcak çok güzel oluyo.
quote:
Orijinalden alıntı: SouLForce_TR
Benim işim rahat hataydayım. her yerde künefeci var. bime falan gerek kalmıyo sıcak sıcak çok güzel oluyo.
ıyyy Hataymı? Hebele hübele hahahahaa
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
quote:
??
quote:
quote:
quote:
??
[ AsiL ] bu otada b*kada güler
ohoo :) çok oldu çıkalı... Evet denedim güzel...
quote:
Orijinalden alıntı: ottomanos
quote:
quote:
quote:
??
[ AsiL ] bu otada b*kada güler
Ot B.k
[ AsiL ] gülmeni bekliyoruz
quote:
Hatay'ın neresi
sırıtmayın baykuşları getirtmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Hatay'ın neresi
İskenderun . Yoksa sende mi Hataylısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme