Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
18.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Mayıs 2022; 22:25:19 >

• Bimcell in kampanyaları zaten iyiydi. Böyle mükemmel oldu.
    silinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bimcell in kampanyaları zaten iyiydi. Böyle mükemmel oldu.
    En kisa zamanda tt den gecicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

En kisa zamanda tt den gecicem

Alıntıları Göster

Tavsiye ederim. Zaten tt ne çekiyorsa bu da onu çekiyor. Aynı alt yapı. Fiyat avantajı çok fazla olduğu için tt de kalmanın hiç bir avantajı kalmadı. Cuma günleri sil süpür de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 6 Mart 2021; 17:37:3 >
  • Kullananlar memnun mu bimcell. Ben de geçmeyi düşünüyorum.

• TT Mobil 10 gb faturalıyı 40 TL (güya) indirimle teklif etti. Taahhüt vermek istemediğim için reddettim. Bimcell'de 12 GB 35 TL'ye alabiliyorum. (32+3 vergi). Aynı sistem. Memnunum. Her Çarşamba Sil Süpür de var. Yeter.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Hocam ben bimcell kullanıyorum epeydir. 25 liraya 3 GB olan paketi kullanıyorum adını şu anda bilmiyorum da zamanında kaydolmuştum.

23 liraya 4 GB olana geçebilir miyim? Bulunduğum Paket her ayın 12sinde yenileniyor. Önce onu iptal edeceğim sanırım değil mi?

Edit:Dost 3GB tarifesini kullanıyormuşum, 25 liraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 6 Mart 2021; 17:30:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

Hocam ben bimcell kullanıyorum epeydir. 25 liraya 3 GB olan paketi kullanıyorum adını şu anda bilmiyorum da zamanında kaydolmuştum.

23 liraya 4 GB olana geçebilir miyim? Bulunduğum Paket her ayın 12sinde yenileniyor. Önce onu iptal edeceğim sanırım değil mi?

Edit:Dost 3GB tarifesini kullanıyormuşum, 25 liraya.

Geçersiniz. Online işlemler uygulamasını indirip oradan mevcut paketi iptal edin. Yeni pakete geçiş yapın. Ayrıca cuma günleri sil süpür kampanyasından da internet gelir

• Türk Telekom faturalidan bimcel faturasiza geçişte ücret alınıyor muydu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

Kullananlar memnun mu bimcell. Ben de geçmeyi düşünüyorum.

Bölgenizde Türk Telekom iyi çekiyorsa bu da çeker.

• 40 liraya 5 gb hediye veriyordu düşürmüş bile. bu nasıl festival yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

40 liraya 5 gb hediye veriyordu düşürmüş bile. bu nasıl festival yahu

Onu hala veriyor. Bu ekstra kampanya. Mesela bana özel böyle bir kampanya gözüküyor online işlemlerde.

silinsin

• Valaha ben bimcelliyim baya memnunum
  • Bimcelldeki bedava dakikaları da kasiyerler kendilerine ayırır bize birşey kalmaz

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Turkcelliyim faturasiz hat alsam ne kadar yada faturasıza gecis yapsam avantaji ne olur?
  • Vodafone zamlarla kendinden uzaklaştırırken, Bimcell kampanyalarla kendine çekiyor. Bakalım tüm hatları Bimcell'e geçirmeden diğerleri uyanacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Turkcelliyim faturasiz hat alsam ne kadar yada faturasıza gecis yapsam avantaji ne olur?

Sıfırdan hat alacaksanız 85 tl. Yanında 1 boyunca geçerli sms dakika ve internet de veriyorlar.

Şurada ayrıntıları mevcut

https://www.bimcell.com.tr/Content/228/kampanyalar.aspx

Geçir yaparsınız dediğim gibi bölgenizde Türk Telekom iyi çekiyorsa bu da iyi çeker. Tarifeleri zaten çok hesaplı turkcell e göre.

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt

Geçiş ücreti yok. Hat 1 gün sonra aktif oluyor

• Zaten ücret veya taahhüt yok Neden talep ile katılım sağlıyorlar? Buna katılınca başka fırsatları mı kaçıracağım ya da müşteriye SMS ile istek mesajı göndertmenin fantezisi nedir? Neden herkese yapıp geçmiyorlar? Anlamlandıramadığım sorular...

• Tamamen Türk Telekom alt yapısı çekimleri aynı. Fakat sanki internet türk telekomda daha hızlı bitiyordu. Bunda daha uzun süre dayaniyir bende. Faturalı türk Telekom müşterisi idim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.