Şimdi Ara

Bimcell Yeni Hat 375tl 'Ekim 2024' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
153
Cevap
9
Favori
16.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bimcell'in paketler 28 gün olması lazım. Senelik falan değil. Ya 28 ya 30 gün. Sonrasında paket kazanımları bitiyor. İçinde ne varsa ona göre ücretlendiriliyorsunuz liralardan düşüyor. Ayrıca kontörlü hatların genel özelliği belirli sürede bir yükleme yapma şartı var sanırım. Yükleme yapmazsanız sadece dışarıdan çağrı alıyor daha da yapmazsanız hat kapanıyor. Sürelerini bilen arkadaşlar yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 6 Ekim 2024; 22:35:30 >
  • nordccold N kullanıcısına yanıt
    1 defa hocam faturasız (kontörlü hat bu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarifesiz tarife var mı bimsel de.

sadece simkart lazım.

• KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Direkt yeni hat al veya mevcut hattını taşı, öyle TL (Kontör) yükleme den bi süre kullanırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerden nereye eskiden sokaklarda hatlar bedava dagitilirken uzerine para verilirken simdi 800 liralardan bahsediliyor..

Biz talep ettikce bu operatorler bizi sevmeye devam edecek.

Diyeceksiniz cogu vergi . Vergiyse vergi operatorlerin vergisinide mi biz odeyelim.

Taksi cagiriyorsunuz ama taksici araban varsa gotururum diyor bu bize ozel bisey galiba.

En azindan her tcye 1 adet tum operatorler ucretsiz saglamalı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hattımı 2005 yılında yanlış hatırlamıyorsam 17TLye almıştım. O zamandan beri faturasız hattın bedava olduğunu ben hiç hatırlamıyorum. Nerde bedava dağıtılıyordu?

• s.uzun kullanıcısına yanıt

Ben hatırlıyorum hocam 2010 lu yılların başında olması lazım(tarihte yanılıyor olabilirim). sanırım avea idi operatör. öğrenciydik ozamanlar, zorla hat veriyorlardı bedavaya. içinde de 20 tl yüklü oluyordu. hattı alıp içindeki bakiyeyi kullandıktan sonra atıyorduk bi köşeye  sonra şahlanma dönemi başladı gerisi malum...

ben ilk hattimi 5 tl almistim suan numarami degistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Ekim 2024; 7:45:42 >
    Sizin ilk hattı aldığınız zaman ben üniversite ilk senemdeydim.o zamanlar Telsim var tabi :) kampüs önünde bedava veriyorlardı gelene geçene hat. İçinde 100 kontör ile :) alır kullanır hattı atar yeni hatta geçerdik 😁 öğrenci işleri işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUGÜN ALDIM, PAKET ZORUNLU DEGİL. 375 TL ÖDEYİP HATTI ALDIM, YAKLAŞIK YARIM SAAT İŞLEM SÜRÜYOR AYRICA İLK AÇILIŞTA Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde KAYIT BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz 9 GB 300 DK 300 SMS VERİYOR

• Temiz numara kalmış mıdır acaba? Alıyoruz hat whatsapp gmail falan aktifleşmiş oluyor saçma sapan işler. Temiz olduğunu bilsem parası problem değil. Sağa sola üyelik verirken kullanılır. Ana numarayı vermeye korkar olduk veritabanını sızdıran sızdırana. Ondan sonra gelsin bilmem ne betler gitsin milletvekili mesajları, genel başkan ses kayıtları. Nereden buluyorlarsa.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Zannetmem, numara havuzu temiz sadece netgsm'den alabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ekim 2024; 13:33:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hatta ilk yıl telsiz kullanım ücreti olan 175 lira bu 375 liranın içinde mi bimcell sitesinde peşin alınır yazıyorda o yüzden sordum

• ferhat2344 F kullanıcısına yanıt

Qr ödeme cüzdanla odeniyormu kampanyam var degerlendiriyim sektor market geciyorsa.

Kartla alabiliyormuyuz.

175 telsiz ucreti dahilmi 375 e. 90gun sonra baska operatote gecilirmi. Gecilirse telsiz ucreti nolur.

Cok soru sordum galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expert4212

Qr ödeme cüzdanla odeniyormu kampanyam var degerlendiriyim sektor market geciyorsa.

Kartla alabiliyormuyuz.

175 telsiz ucreti dahilmi 375 e. 90gun sonra baska operatote gecilirmi. Gecilirse telsiz ucreti nolur.

Cok soru sordum galiba.

Kartla ödeniyor ücret. Bim'deki karekodla ödeme yok.

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, nakit ödedim.Telsiz kullanım dahil değildir muhtemelen.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Bakkal ahmet amcanin posunda bile qr teknolojisi varken bimde olmaması sasirtti.

Tskler bilgi için

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

almanya'da aldi de ücretsiz sayılır. 9.95 euro ücreti var ama içinde 10 euro bakiye ile geliyor

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

Migros'a bile karekodla alışveriş geleli birkaç ay oldu.

Belli olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.