Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.974
Cevap
187
Favori
1.191.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sonunu 58 alma gibi şansımız varmı yani? 65 tl imis hat 6gb veriyormuş bonus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

türktelekomdayım bimcell geçiş yapacağım geçtiğimde banka sim bloke olayıyla karşılaşırmıyım türktelekom altyapısı olduğu halde diğer operatörlere geçsem sim bloke oluyorda bimcell geçince nasıl olur
    aynı olayı yaşadım bu ay içinde 2 hattımıda operatör değiştirdiğimde. kesinlikle bloke oluyor.
    ( TürktelekomAvea'dan BimCell'e geciş aynı gün neredeyse saatler sonra gerçekleşti bu arada)
    Türktelekomdan Türkcell 'e geçiş 5-6 gün sürdü, Türkcell den BimCell'e geciş 1.5 gün sürdü.

mevcut banka mobil uygulamalarıma WiFi internet ile bağlandığımdan ilk başta sıkıntı yok idi,
    ama havale , EFT vs işlemler yapmak istediğinizde simkart blokesi ortaya çıktı.

BurganBank mobil şube ile anında doğrulama ile ( bankalar simkart haricinde benim defalarca başıma gelen Telefon değiştirdiğimde hatta çift hatlı telefonlarda sim yuvalarını değiştirdiğimde bile kayıtlı imei , telefon ismi mesela bende bankalarda samsung s10 G973F duos gibi gözüküyor) sadece sim kart değil yani , sim yuvası, telefon deişikliği gibi şeyler üzerinden de doğrulama kontrolü yapıyorlar ki , bence iyi ki de yapıyorlar.

EnPara, TEB, YapıKredi ise gene ya mobil yada internet sayfasından vbirkaç bilgi girişi ile anında kaldırdı. Ziraat Mobil illa bankamatik kartını ATM ye götürüp orda bloke yi kaldırtacan dedi ( henüz banka kartımı bulup ta gidip yapmadım, blokeli duruyor) . Yani bankasına göre genelde değişiklil gösteriyor. Bazı banklalar sim blokesini çok kolay kaldırma seçeneği eklemişler, bankaya vs gitmeden. Bazı bankalar ise baı şartlarda yazılı başvuru istiyorlar. Ama genelde büyük veya bilindik bankalar bu kadar zorlamıyor, ziraat harici ) haa bu arada daha denemediğim INGbank, PttBank vs vs olan mobil şubeler de var. Ama son dönemde aktif kullanmadığımdan.

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Hocam her kasada az sayıda numara oluyor, içinde güzel kombinler olabiliyor. Bakmanız lazım.

Onun dışında istediğiniz gibi bir numara var mı diye sistemden sorgulama vb yapamiyorlar. Diğer operatörler gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tl yükleme konusunda indirimli yardımcı olabilecek var mı?
  • Bu 9333 u ne zaman arasam çağrı sonlandırıldı diyor , 5-6 deneme de kalan bakiye dinliyorum :)
    Düzeltmeliler

• Bimcell Faturasiz Tarifesi'nde 10.03.2020 tarihi itibariyla paketsiz kullanim ve paket asim ucretlerinde guncelleme yapilacaktir. Ucretler 6 saniye basina 1,50 kurus, SMS basina 20 kurus, MMS basina 1,15 TL olacaktir. Detayli bilgi icin: bimcell.com.tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    eskisi nedir diye bakayım dedim.

Konuşma
    Her yöne aramanın 6 saniyesi 0,0125 TL'dir !

Yükleme yapsanız da yapmasanız da aynı fiyata konuşabilir, sadece konuştuğunuz saniye kadar ödersiniz.
    Mesajlaşma

Yurt içinde her yöne 15 kuruşa kısa mesaj gönderebilirsiniz.
    Ayrıca tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan tüm BİMcell’lilere yurt içi her yöne 1GB internet ve 500 SMS HEDİYE!
    İnternet

Standart internet kullanımınız megabyte başına 50 Kuruştur.
    Ayrıca tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan tüm BİMcell’lilere 1GB İnternet HEDİYE!

BİMcell Tarife Detayları

Tarife herkese açıktır.
    Her yöne dakikalar yurt içi kullanım için geçerlidir. Yurt içi her yöne dakikalarınızı ev, iş telefonları ve tüm operatörleri aramak için kullanabilirsiniz.
    Yurt içi her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır.
    Müşterilerimiz tarifeye ek olarak istedikleri paketlerden faydalanabileceklerdir.
    Online İşlemler Merkezi üzerinden yapılacak TL yüklemeleri 3D Güvenlik şifresi ile yapılmaktadır. Sanal kredi kartları ile yapılan alışverişlerde, bankanız 3D Güvenlik şifresi ile işlem yapmayı desteklemiyorsa; sanal kredi kartınız ile TL yükleme işlemi yapılamamaktadır. Bankanızın 3D Güvenlik şifresini destekleyen kredi kartlarını kullanarak güvenli bir şekilde TL yükleme yapabilirsin

• Bende Dost10 GB paketi gözükmüyor
    sadece dost2 ve dost5 olanlar var

bakiyem 9.4 TL diyemi çıkmıyor diye düşündüm ama , o da kendi içinde mantılsız diğer tarifeler zaten 19 ve 29 TL

Birde arayan bil ve arayan bil plus servislerini kullanan var mı ? deneyim tecrübe paylaşırmısınız, sıkıntı sorun varmı ?
  • Bimcell deki numaralar sıfır mı ? Yani daha önce hiç kullanılmamış numaralar mı ?

• yeni hat ücreti ne kadar?
  • mehterann kullanıcısına yanıt
    65TL olması lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Zaten aktifse gözükmüyor

• Broon kullanıcısına yanıt
    acemi Bimcell ci olduğumdan öğreniyorum sayenizde, Teşekkürler,
  • online işlem merkezinde gezebilen var mı çok ağır çalışıp hata veriyor, 4.5g de internet yok gibi birşey 1Mbit falan çıkıyor 3g de faha iyi, bimcell iyice kötü oldu, pttcell de durum nasıl acaba
  • Turkcell 1 aylık internet ve konuşma paketim var. Bimcell e geçersem bu paket bimcell de devam eder mi

Turkcell den memnunum aslında. Internet hızı iyi. Konuşma çekim kalitesi iyi. Ama ben interrneti fazla kullanmıyorum. Sadece konuşma yı kullanıyorum. Fiyat olarak bimcell daha uygun olduğu için bimcell e geçmeyi düşünüyorum.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olmaz. Paketinizin bitmesine 5 gün kala bimcell 'e geçiş için başvuru yapın.
    Kimlik fotokopisi ile birlikte bin mağazalarından işlem yapabilirsiniz.

• Türk Telekom wifi , mobil müşteri seçip aylık 600 dakika wifi hediyesi artık yokmudur ?
    Kotaniz bitti diyor girince
    Geçen sene 5-10 dakika baktım, ne çabuk bitmiş :)

• 7 günlük hediye 30 GB sata paketi herkese gelmiyor mu ? bana hiç gelmedi daha :(

• 40₺ yüklemeye verilen hediye bir sefer mi geçerli? Yoksa yine alabilir miyim? Daha önce yükledim ve dün süresi bitti. Yine 40₺ yüklesem yine gelir mi? Deneyen oldu mu? Acil cevap lütfen.

• Merhabalar 10GB 1000 DK 1000 SMS Vergiler dahil 38 lira ödüyordum, defalarca aradım ARMAĞAN10GB adı altında aynı şartlarda 41 tl vergiler dahil teklif ettiler, bende fazla internete ihtiyacım olmadığı için, hattımı bimcell faturasıza taşımak istiyorum, TT' den Bimcelle hat taşıma işlemi için farklı operatörden gelirmiş gibi bime gidip farklı sim kart mı alınıyor, birde TT' nin faturalıdan faturasıza geçerken 30 tl gibi bir ücret fatura ettiğini okudum bir kaç yorumda, TT herhangi bir ücret çıkarıyor mu bimcelle geçerken.

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.