Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.128
Cevap
192
Favori
1.219.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Arkadaş bimcell iyi güzel, ben toplasan 1-2 kere hattın çekmediğini gördüm, tarifesi de gayet iyi ama birisi hattın ney ki senin dediğinde "bimcell" diyemiyorum ya Kız numaramı aldıktan sonra kim bilir ne düşündü arkadaş.Yarından tezi yok vodefone yada avea kampanyalarına bakıp taşıycam numaramı

nasıl bir kafa bu arkadaşım, insan kullandığı operatörden dolayı eziklik hisseder mi? aşalım bunları. ha seni bimcell kullanıyorsun diye ezikleyen insanların %90'ının telefonunda kontör yoktur eminim

bimcell deyince oluşan gereksiz geyiğe tahammül edemiyorum o kadar, ne ezikliği.turkcell avea vodafone dan kazığı yediklerini öğrenince susuyolar zaten.
    geçen gün arkadaş gerekli açıklamayı yaptı, konu kapandı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 9 Ekim 2013; 0:05:34 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş bimcell iyi güzel, ben toplasan 1-2 kere hattın çekmediğini gördüm, tarifesi de gayet iyi ama birisi hattın ney ki senin dediğinde "bimcell" diyemiyorum ya Kız numaramı aldıktan sonra kim bilir ne düşündü arkadaş.Yarından tezi yok vodefone yada avea kampanyalarına bakıp taşıycam numaramı

nasıl bir kafa bu arkadaşım, insan kullandığı operatörden dolayı eziklik hisseder mi? aşalım bunları. ha seni bimcell kullanıyorsun diye ezikleyen insanların %90'ının telefonunda kontör yoktur eminim

bimcell deyince oluşan gereksiz geyiğe tahammül edemiyorum o kadar, ne ezikliği.turkcell avea vodafone dan kazığı yediklerini öğrenince susuyolar zaten.
    geçen gün arkadaş gerekli açıklamayı yaptı, konu kapandı zaten.

Alıntıları Göster
    Bu Bimcell kullanıyorsun diye küçük görevlerin elinde iPhone vardır, ama asla aramazlar çünkü kontörleri yoktur. Genelde de çaldırıp kapatırlar. Bu şekildeki insanlarla bolca karşılaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xu

Bu Bimcell kullanıyorsun diye küçük görevlerin elinde iPhone vardır, ama asla aramazlar çünkü kontörleri yoktur. Genelde de çaldırıp kapatırlar. Bu şekildeki insanlarla bolca karşılaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Sınıfta neredeyse 4 5 kişide iphone 5 veya s4 var ama hiç birinde arayacak kontör yok iyi dalga geçiyorum ama s4 almıssın ama süs diye almıssın diye

bimcel i küçümsüyolar ama telefonlarında kontör bile yükleyemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

Sınıfta neredeyse 4 5 kişide iphone 5 veya s4 var ama hiç birinde arayacak kontör yok iyi dalga geçiyorum ama s4 almıssın ama süs diye almıssın diye

bimcel i küçümsüyolar ama telefonlarında kontör bile yükleyemiyorlar

Alıntıları Göster
    Bende artık BimCell'liyim. Üçlü paket için Türkcell'den geçtim. Şu an 20 liraya alabileceğim en iyi faturasız hat

1973 Volkswagen 1303S
    Red-White Tofuduk !
    %100 Aircooled

• quote:

Arkadaşlar bende artık ciddi ciddi bimcell'e geçmeyi düşünüyorum ama kullananların görüşlerini almak istiyorum.

1. her yöne 250 dakika saniye bazlı olduğu için tatmin edici bir konuşma sağlıyor mu? yani diğer operatörlerin kaç dakikasına tekabül ediyor hemen hemen?
    2. ben internet kullanmıyorum, 3'lü paketten daha ucuz internetsiz nasıl bir kombin oluşturabilirim (sms+konuşma) eğer daha ucuza olmuyorsa 3'lü paketi almak daha mı mantıklı?
    3. online işlemlerden tl yükleme'de problem yaşanıyor mu hiç? kaç dakika içinde tl yüklenmiş oluyor telefona? atm kartı ve kredi kartlarıyla rahatça yükleme yapılıyor mu?
    4. 3'lü paketteki 250 dk, 5 bin sms, 500 mb'ı diğer operatörlere uyarladığımızda fiyat bakımından en avantajlı yine bimcell mi çıkıyor?

cevaplandırırsanız sevinirim

1 tarife 6 saniye bazlı olduğu için çok rahat oluyor
    2 diğer paketler kazançlı olmuyor. Sen 3'lü paket kullan :)
    3hiç denemedim
    4evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar bende artık ciddi ciddi bimcell'e geçmeyi düşünüyorum ama kullananların görüşlerini almak istiyorum.

1. her yöne 250 dakika saniye bazlı olduğu için tatmin edici bir konuşma sağlıyor mu? yani diğer operatörlerin kaç dakikasına tekabül ediyor hemen hemen?
    2. ben internet kullanmıyorum, 3'lü paketten daha ucuz internetsiz nasıl bir kombin oluşturabilirim (sms+konuşma) eğer daha ucuza olmuyorsa 3'lü paketi almak daha mı mantıklı?
    3. online işlemlerden tl yükleme'de problem yaşanıyor mu hiç? kaç dakika içinde tl yüklenmiş oluyor telefona? atm kartı ve kredi kartlarıyla rahatça yükleme yapılıyor mu?
    4. 3'lü paketteki 250 dk, 5 bin sms, 500 mb'ı diğer operatörlere uyarladığımızda fiyat bakımından en avantajlı yine bimcell mi çıkıyor?

Genelde Bim'e gidip TL yüklüyorum ama bu sene içerisinde 3-4 kez online işlemlerden
    kredi kartı ile TL yükledim. Gerek BİM marketten gerekse online işlemlerden TL
    yükleyince 1 dakika içinde yüklendi diye cep telefonuna mesaj geliyor.

quote:

12 TL'ye 250 her yöne dakika
    +
    7 TL'ye 500 SMS
    =19 TL

quote:

19 TL’ye yurt içi her yöne 250 Dakika, 500 MB ve 5000 SMS

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

quote:

Genelde Bim'e gidip TL yüklüyorum ama bu sene içerisinde 3-4 kez online işlemlerden

quote:

+
    7 TL'ye 500 SMS
    =19 TL

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar adamın telefonu İphone 5S hattı BimCeLL diyenlere de kapak olsun bu cuma BİM'e İphone 5S 2.300 e geliyomuş..
    resim linki:
    https://twitter.com/TolgaOnlineCom/status/387954841311801344/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=ercandiken&utm_content=387964228977819648

• quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

Arkadaşlar adamın telefonu İphone 5S hattı BimCeLL diyenlere de kapak olsun bu cuma BİM'e İphone 5S 2.300 e geliyomuş..
    resim linki:
    https://twitter.com/TolgaOnlineCom/status/387954841311801344/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=ercandiken&utm_content=387964228977819648

ama belirli magzalarda satılacakmıs

• bimcell24 kullanıcısına yanıt
    sen yetkili birine benziyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

quote:

quote:

+
    7 TL'ye 500 SMS
    =19 TL

quote:

teşekkür ederim, 3lü paket iyidir o zaman.

• quote:

teşekkür ederim, 3lü paket iyidir o zaman.

Rica ederim.

Evet, üçlü paket sizin için daha avantajlı gibi.

• inexo kullanıcısına yanıt
    yok hocam okuyom ben yaaa :)

Orijinalden alıntı: bimcell24

yok hocam okuyom ben yaaa :)
    Arkadaşlar bugün itibari ile GM discovery telefon kullanıcısıyım. Whatsapp'ı yükledim sms onayı kısmına geldiğinde tel numaramı yazıyorum (bimcell kullanıyorum) sonrasında internete bağlı olduğuna emin olun şeklinde hata veriyor oysaki arka planda da facebook açık. Nasıl yapabilirim ?
    # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • bimcell24 kullanıcısına yanıt
    İlk görddüğümde ben de öyle sandım ama, kullanıcı adı, avatar falan

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

İlginç. Telefonu yeniden başlatmayı dene hocam. Eğer olmazsa Whatsapp'ı silip tekrar yüklemeyi dene

Hic silme islemi yapmadan tekrar denedim oldu bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 11 Ekim 2013; 15:41:13 >

Orijinalden alıntı: Stainless..

İlk görddüğümde ben de öyle sandım ama, kullanıcı adı, avatar falan
    6-7 aydır Bimcell deyim.Yeni telefona aldım(nokia 603).2-3 haftadır mesajlaşmada sorun yoktu ama bugün mesaj gönderiyorum ama mesaj gelmiyor.Acaba neyden kaynaklanır bilen var mıdır?Kapatıp açtım,simi çıkarıp tekrar taktım ama,yine aynı sorun devam ediyor.
    Yardım!!!!!!

Orijinalden alıntı: zuzu75

6-7 aydır Bimcell deyim.Yeni telefona aldım(nokia 603).2-3 haftadır mesajlaşmada sorun yoktu ama bugün mesaj gönderiyorum ama mesaj gelmiyor.Acaba neyden kaynaklanır bilen var mıdır?Kapatıp açtım,simi çıkarıp tekrar taktım ama,yine aynı sorun devam ediyor.
    Yardım!!!!!!

Aynen şunu yap
    mesajlar >ayarlar>kısa mesaj>mesaj merkezi numarası>avea ya gel ve sil
    daha sonra yeni mesaj merkezi numarası yapılandır mesaj merkezi ismi AVEA mesaj merkezi numarası +905598008000
    daha da mesaj alamıyosan telefonundan
    ##002# yap arama tuşuna bas
    daha da alamıyosan #330*0000# yap arama tuşuna bas büyük ihtimal çözülür
    daha da alamıyosan mesajı
    menü>ayarlar>bağlantı>ağ>operatör seçimi el ile de avea şebekesini seç tamamdır

• juske J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.