Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (13 Mobil) - 12 Masaüstü13 Mobil
5 sn
22.128
Cevap
192
Favori
1.219.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yafess_

beyler aveaici dakikalarım sms var bimcelle geçince iptal olur mu ona göre akşam geçeceğim.

Alt operatöre geçtiğiniz için iptal olur. Bimcell'e geçince sıfırdan başlamış olursunuz. Ayrıca faturalı bir Avea tarifesinden Bimcell'e geçerseniz 20 TL geçiş ücreti ödersiniz. Bu ücret Bimcell hattınıza TL bakiyesi olarak yüklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

hım anladım xu çok sağol bilgi için
    Arkadaşlar konuyu araştırdım ama bulamadım sanırım yanlış kelimeleri kullandım.

Ben paket seven birisi değilim. Kullandığım kadarını ödemek istiyorum. Ozaman nasıl oluyor örnek hattıma 20 tl yükleceğim ve paket satın almak istemyorum.

6 saniyesi 1 kuruştan mı konuşuyorum. Ek olarak birde 1.30 vergi kesilecek değil mi ?

Bimcell sadece ön yükleme mi hat mı satıyor. Faturalı hattı var mı onu sitesinde okudum ama hiç anlamadım.

birde turkcellden geçeceğim.

• Vergiler yılbaşından itibaren kesilir :) ben şubatta geçmiştim. Yılbaşına kadar vergi yok :) tarife yoksa 6 saniyesi 1 kuruş 1 mesaj 10 kuruş. Internete her girip çıkmana 50 kuruş gidiyor. Yani 1 mb'a kadar 50 kuruş. Bimcell'de faturalı hat yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 11 Ekim 2013; 19:15:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: susak1920

Arkadaşlar konuyu araştırdım ama bulamadım sanırım yanlış kelimeleri kullandım.

Ben paket seven birisi değilim. Kullandığım kadarını ödemek istiyorum. Ozaman nasıl oluyor örnek hattıma 20 tl yükleceğim ve paket satın almak istemyorum.

6 saniyesi 1 kuruştan mı konuşuyorum. Ek olarak birde 1.30 vergi kesilecek değil mi ?

Bimcell sadece ön yükleme mi hat mı satıyor. Faturalı hattı var mı onu sitesinde okudum ama hiç anlamadım.

birde turkcellden geçeceğim.

Aynen, her yöne 6 saniyesi 1 kuruş.

Turkcell'den geçecekmişsiniz. Yılbaşına kadar vergi alınmaz bu tür geçişlerde. Yılbaşından sonra alınmaya başlar.

Faturalı hat yok.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• Teşekkürler hocam bu hattımı çok fazla kullanan birisi değilimde kapattırmak da istemiyorum.

Aveanın yada vodafone nun standart tarifileri var telsiz kullanım ücreti olmayan ya onlardan birine taşıyacağım yada bimcellin özellikleride güzel miş.

pttcelle baktım onunda galiba yükleme yapmadan dakikası 30 kuruş telsiz kullandım ücreti var mı onun hakkında bilgi yok sitelerinde.
    Çok sık kullanmıyorsanız her türlü Bimcell ezer geçer. Şöyle diyeyim; belki öteki operatörün bazı tarifelerinde vergi alınmıyor olabilir ama konuşma daha pahalıdır, mesajlaşma daha pahalıdır. Her türlü çıkar onun acısı. Bimcell sizin için uygundur bence...

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Çok sık kullanmıyorsanız her türlü Bimcell ezer geçer. Şöyle diyeyim; belki öteki operatörün bazı tarifelerinde vergi alınmıyor olabilir ama konuşma daha pahalıdır, mesajlaşma daha pahalıdır. Her türlü çıkar onun acısı. Bimcell sizin için uygundur bence...
    Arkadaşlar bimcell'de telsiz kullanım ücreti saçmalığı var mı? Birde bu 19 liralık paketi almak için Telsiz ücreti eğer alınıyorsa toplamda kaç lira yüklemek lazım? Bimcell'de direkt 19 lira yükleme yapılıyor mu? 15,16,17,18 gibi yüklemeler yapmak mümkün mü yada 5,6,7,8,9 gibi?

19 lira paket + 1,3 TL vergi 20,3 Tl yapıyor. İlk yüklemede 30 TL yükletin, ya da 25 TL. Daha sonrakiler 20 TL olabilir. Bir süre sonra tekrar 30 TL yükleyip durumu kurtarırsınız. 5-10-15 TL yüklenebiliyor ama ara rakam yüklediklerini pek sanmıyorum. 12 TL yüklüyor olabilirler. Bime gidip sorabilirsiniz.

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

O vergi operatöre bağlı değil, her operatör alıyor. Yalnız başka operatörden geçişlerde sene sonuna kadar vergi alınmıyor. Sene başında başlıyor vergiler.

19 lira paket + 1,3 TL vergi 20,3 Tl yapıyor. İlk yüklemede 30 TL yükletin, ya da 25 TL. Daha sonrakiler 20 TL olabilir. Bir süre sonra tekrar 30 TL yükleyip durumu kurtarırsınız. 5-10-15 TL yüklenebiliyor ama ara rakam yüklediklerini pek sanmıyorum. 12 TL yüklüyor olabilirler. Bime gidip sorabilirsiniz.

telsiz ücreti kesilme ihtimaline karşı 20 lira yükleyip mağdur olmamam için mi 25 yada 30 lira yükleyin diyorsunuz hocam?
    Aynen. Eğer geçiş yapmayacaksanız telsiz vergisi alınıyor her ay. 20 TL yüklerseniz, 1,3 Tl çektiğinde 18,7 TL kalır. Buna da paket alınmaz. Ama 25-30 TL yüklerseniz bir fazlalık olacak. Bu da birkaç ay götürür. Sonra yine bi 30 ya da 25 TL yükleyerek buunu devam ettirirsiniz.

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Aynen. Eğer geçiş yapmayacaksanız telsiz vergisi alınıyor her ay. 20 TL yüklerseniz, 1,3 Tl çektiğinde 18,7 TL kalır. Buna da paket alınmaz. Ama 25-30 TL yüklerseniz bir fazlalık olacak. Bu da birkaç ay götürür. Sonra yine bi 30 ya da 25 TL yükleyerek buunu devam ettirirsiniz.

Çok mantıklı hocam bu sistem, zaten 6 saniyesi 1 kuruş, dakika bitse bile var olan liralardan konuşma şansımda olur. Teşekkürler bu arada.
    Bence de kârlı. En azından şahsım adına daha iyi bir alternatif göremiyorum. Ve bim heryerde bildiğiniz üzere. Tabi bazı arkadaşlar bimcell ni yaağğğ, şimdi ben bime gidip kontör mü yükleyceeğğm, telefonumun ekranında bimsellll yazacak, iğrençç diyenler çokça mevcut. Onlara da buradan selam ederim. Ben turkcelldeyken bile kontörümü bimden yüklerdim. neden? evime yakın, yakın olmasa bile illa yakın bir yerde bulunur. Ve ekstra ücret almıyor. neyse çok uzattım. hangisi işinize gelirse onu kullanırsınız, kimse de karışamaz.

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Bence de kârlı. En azından şahsım adına daha iyi bir alternatif göremiyorum. Ve bim heryerde bildiğiniz üzere. Tabi bazı arkadaşlar bimcell ni yaağğğ, şimdi ben bime gidip kontör mü yükleyceeğğm, telefonumun ekranında bimsellll yazacak, iğrençç diyenler çokça mevcut. Onlara da buradan selam ederim. Ben turkcelldeyken bile kontörümü bimden yüklerdim. neden? evime yakın, yakın olmasa bile illa yakın bir yerde bulunur. Ve ekstra ücret almıyor. neyse çok uzattım. hangisi işinize gelirse onu kullanırsınız, kimse de karışamaz.

bazı kişilerde kompleks olduğu için ucuz yerden yararlanmak fakirlik gibi geliyor varsın öyle takılsın onlarda...kazıklansınlar diğer operatörlerden

• bsliali kullanıcısına yanıt

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

bazı kişilerde kompleks olduğu için ucuz yerden yararlanmak fakirlik gibi geliyor varsın öyle takılsın onlarda...kazıklansınlar diğer operatörlerden

+1 bu fakirlik kompleksi yeni nesilde var galiba yazık acıyorum onlara (biz yamalıklı pantolonla naylon ayakkabıyla büyüdük keşke o yıllara dönebilsem)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yok değil öylesine sıkılırsam resmi değiştiririm ama ekonomİnik naaabim :)

Orijinalden alıntı: bimcell24

yok değil öylesine sıkılırsam resmi değiştiririm ama ekonomİnik naaabim :)

Ahmet Teke ||| Flickr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

yok değil öylesine sıkılırsam resmi değiştiririm ama ekonomİnik naaabim :)

Alıntıları Göster
    ben de aranıza katıldım arkadaşlar ama inter ayarlarını falan halledemedim

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    erişim noktalarını karıştır hocam. avea wap seçili ysnılmıyprsamr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ahmet Teke ||| Flickr
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.